Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Δωρεάν ενημέρωση

Thread Tools

Old Apr 19, 2012 | 11:48 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

όποιος θέλει 100άρα, να ψάχνει στο ίντερνετ..
Από την άλλη, για καθημερινή οδήγηση χωρίς πολλά vtec, η 95άρα μπορεί να είναι οκ για ΟΕΜ αυτοκίνητα.
Αν κάποιος έχει συμπίεση, δεν πρέπει καν να το σκέφτεται για 95άρα..100άρα μόνο για να μη σου μείνει στο χέρι..
Reply
Old Apr 19, 2012 | 11:57 PM
Colin mc rae's Avatar

Τετοια λεγε μου τωρα και ετοιμαζομαι να το ανοιξω να κανω......Πες....οποιος θελει πολλα......Μηπως να το γυρισω στο μαμα????
Reply
Old Apr 19, 2012 | 11:58 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Colin mc rae
Για τις διαφορες τωρα που το λες κατι ψιλοπαρατηρησα και εγω αυτο το τριημερο του πασχα.Πηγα στο χωριο (προς την καβαλα) με το S τοσα χρονια το δουλευα μονο με 100 αρα και τους τελευταιους 3-4 μηνες βαζω 95 αρα.

Ενω με ενα γεμισμα μου εβγαζε καμια 550+ χλμ μονο ταξιδι παντα και οχι vtec τωρα μου εβγαλε 360 στο ενα που εκανα και 400 στο αλλο.Ετυχε μαλιστα με ενα τεποζιτο να κατεβω πειραια περυσι και με ενα γεμισμα παλι να φτασω λευκαδα τερμα κατω στο νησι στη βασιλικη απο Θεσσαλονικη ολα αυτα.
Πηρα τον Kosdali (τον programer) και του το ειπα γιατι με παραξενεψε....Βεβαια ολα αυτα μετα το vafc ενω αυτα που ανεφερα πριν ηταν οταν το ειχα τελειως μαμα.Τοση διαφορα.......να κανει???
Ρε παιδιά που είναι αυτά τα 550+ ακόμα και με μαμά. Όταν το είχα μαμά το δικό μου δεν τα είδα ποτέ ούτε 500 ακόμα και σε ταξίδι πηγαίνοντας ήρεμα. Μου φαίνεται ότι το δικό μου ήταν φαγανό από γεννησημιού του

Αλέξανδρε παίζει σίγουρα ρόλο τα περισσότερα οκτάνια σε σύνολο χιλιομέτρων που θα κάνεις αν βέβαια βάζεις σωστή 100αρα από έμπειστο βενζινάδικο. Πρόσφατα είχα μιλήσει και με τον iono και είχε πει ότι έβγαλε περισσότερα χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο που του είχε ρίξει προσθετικό βενζίνης. Και το Vafc παίζει ένα ρόλο στην μείωση της κατανάλωσης εξαρτάται πως το έχει ρυθμίσει ο Κώστας αλλά όχι και τόσο που να δικαιολογεί αυτή τη διαφορά.
Reply
Old Apr 20, 2012 | 12:08 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Τετοια λεγε μου τωρα και ετοιμαζομαι να το ανοιξω να κανω......Πες....οποιος θελει πολλα......Μηπως να το γυρισω στο μαμα????
Η διαφορά είναι πραγματικά μικρή και προσωπικά, δεν το ρισκάρω για τέτοιο κόστος..
Από εκεί και πέρα, είναι προσωπική υπόθεση..Απλά με συμπίεση και προγράμματα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάει κάτι στραβά..
Reply
Old Apr 20, 2012 | 01:18 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Μηπως να το γυρισω στο μαμα????
Reply
Old Apr 20, 2012 | 01:55 AM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by Colin mc rae' timestamp='1334906664' post='21626091
Για τις διαφορες τωρα που το λες κατι ψιλοπαρατηρησα και εγω αυτο το τριημερο του πασχα.Πηγα στο χωριο (προς την καβαλα) με το S τοσα χρονια το δουλευα μονο με 100 αρα και τους τελευταιους 3-4 μηνες βαζω 95 αρα.

Ενω με ενα γεμισμα μου εβγαζε καμια 550+ χλμ μονο ταξιδι παντα και οχι vtec τωρα μου εβγαλε 360 στο ενα που εκανα και 400 στο αλλο.Ετυχε μαλιστα με ενα τεποζιτο να κατεβω πειραια περυσι και με ενα γεμισμα παλι να φτασω λευκαδα τερμα κατω στο νησι στη βασιλικη απο Θεσσαλονικη ολα αυτα.
Πηρα τον Kosdali (τον programer) και του το ειπα γιατι με παραξενεψε....Βεβαια ολα αυτα μετα το vafc ενω αυτα που ανεφερα πριν ηταν οταν το ειχα τελειως μαμα.Τοση διαφορα.......να κανει???
Ρε παιδιά που είναι αυτά τα 550+ ακόμα και με μαμά. Όταν το είχα μαμά το δικό μου δεν τα είδα ποτέ ούτε 500 ακόμα και σε ταξίδι πηγαίνοντας ήρεμα. Μου φαίνεται ότι το δικό μου ήταν φαγανό από γεννησημιού του

Αλέξανδρε παίζει σίγουρα ρόλο τα περισσότερα οκτάνια σε σύνολο χιλιομέτρων που θα κάνεις αν βέβαια βάζεις σωστή 100αρα από έμπειστο βενζινάδικο. Πρόσφατα είχα μιλήσει και με τον iono και είχε πει ότι έβγαλε περισσότερα χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο που του είχε ρίξει προσθετικό βενζίνης. Και το Vafc παίζει ένα ρόλο στην μείωση της κατανάλωσης εξαρτάται πως το έχει ρυθμίσει ο Κώστας αλλά όχι και τόσο που να δικαιολογεί αυτή τη διαφορά.
Το γ@μησαμε το topik anyway....Σοβαρα εχω παει λευκαδα με ενα γεμισμα και μαλλιστα τερμα κατω στο νησι!

Αλλα ημουν καραμαμα ουτε κοντα ουτε τπτ.

Χρηστο μαλλον εννοεις μειωση της αυτονομιας γιατι αυτο μου συνεβει.Ειμαι ασχετος με τα μειγματα κλπ αλλα απ'οσο ξερω με το vafc ο κωστας το φτωχηνε γιατι το αμαξι απο την μανα του ειναι πλουσιο....Αυτο λογικα σε εμενα δεν επρεπε να φανει ως αυξηση της αυτονομιας μου μιας και μαμα οπως ηταν ρουφουσε πιο πολυ ως πλουσιο?

Η λαθος το σκεφτομαι ετσι την ενοια "φτωχαινω?
Reply
Old Apr 20, 2012 | 01:56 AM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by Tazio
Originally Posted by Colin mc rae' timestamp='1334908637' post='21626123
Μηπως να το γυρισω στο μαμα????
Εσυ προσκηνα......
Reply
Old Apr 20, 2012 | 02:32 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1334908729' post='21626125
[quote name='Colin mc rae' timestamp='1334906664' post='21626091']

Το γ@μησαμε το topik anyway....Σοβαρα εχω παει λευκαδα με ενα γεμισμα και μαλλιστα τερμα κατω στο νησι!

Αλλα ημουν καραμαμα ουτε κοντα ουτε τπτ.

Χρηστο μαλλον εννοεις μειωση της αυτονομιας γιατι αυτο μου συνεβει.Ειμαι ασχετος με τα μειγματα κλπ αλλα απ'οσο ξερω με το vafc ο κωστας το φτωχηνε γιατι το αμαξι απο την μανα του ειναι πλουσιο....Αυτο λογικα σε εμενα δεν επρεπε να φανει ως αυξηση της αυτονομιας μου μιας και μαμα οπως ηταν ρουφουσε πιο πολυ ως πλουσιο?

Η λαθος το σκεφτομαι ετσι την ενοια "φτωχαινω?
[/quote]

Δεν σκέφτεσαι λάθος καθόλου απλά θα στο φτώχηνε περισσότερο στις ψηλές στροφές που είναι πλούσιο το αμάξι για ασφάλεια πράγμα που δεν θα φαινόταν στο ταξίδι που πας ήρεμα
Reply
Old Apr 20, 2012 | 02:48 AM
Colin mc rae's Avatar

Μηπως τελικα πρεπει να το ταξιδευω πλεον με πανω απο 200km......Που θα ειμαι και ψιλα με το κοντο κιολας....εκει θα δω σιγουρα διαφορα σε σχεση με πριν
Reply
Old Apr 20, 2012 | 02:54 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ρε Αλέξανδρε έχεις και το κοντό εσύ δεν το θυμήθηκα. Εννοείται αύξηση της κατανάλωσης με το κοντό αφού στα ίδια χιλιόμετρα που ταξιδεύει ένα μαμά εσύ θα έχεις περισσότερες στροφές. Σε βλέπω να αγοράζεις ένα μαμά και να πηγαίνεις να το αλλάζεις στο συνεργείο του Θωμά πριν από ταξίδι να του δίνεις και ένα χεράκι και αυτού με το σασμάν
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:43 PM.