ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Παίδες θα πω δυό τελευταίες(μάλλον παραπάνω)κουβέντες για το θέμα.
Ξεκαθαρίζω ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι,ούτε προσπαθώ να δημιουργήσω κατάσταση.Απλά βρήκα ενδιαφέρον το θέμα και το συζήτησα,αλλά πλέον σταματάω εδώ με μιά ενημέρωση...μιας και δεν υπάρχει και ανταπόκριση...Το μεσημέρι μίλησα με τον πρόεδρο του σκόντα κλαμπ ,ο οποίος μου είπε πως κινεί την κατάσταση σε όλο το βαγκ γκρουπ και είναι πρόθυμος να τους κινητοποιήσει (όπως και ο πρόεδρος του rx8 χθες). Είναι απόλυτα σύμφωνος στο να μην υπάρχει κατευθυνόμενη κίνηση από κόμματα(όπως αυτή που αναφέρεται στα λίνκς),αλλά από ανεξάρτητους και μόνο φορείς ,όπως εμείς τα κλάμπ δηλαδή.Προτείνει αρχικά και σύντομα ,να γίνει ένα διάβημα,ένα έγγραφο 'παράπονο ' προς το υπουργείο ,με κοινοποίηση σε δημοσιογράφους κτλ και μετά βάζουμε και κάποιο είδος κινητοποίησης. Επειδή είμαι νέος στο κλάμπ και δεν θέλω να φανεί κάτι στραβά,ούτε έχω και το θάρρος για παραπάνω πρωτοβουλίες,αν κάποιος/οι θέλει/ουν να το συνεχίσει μπορώ να του δώσω το τηλέφωνο του παιδιού απ το βαγκ γκρουπ και να μιλήσει και με αυτόν και με το rx8.Για βοήθεια δεν το συζητώ...παρόν.Απ το jimny δεν έχω κάποιο νέο γιατί ο σύνδεσμος κοιμάται όρθιος όπως φαίνεται.Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Ξεκαθαρίζω ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι,ούτε προσπαθώ να δημιουργήσω κατάσταση.Απλά βρήκα ενδιαφέρον το θέμα και το συζήτησα,αλλά πλέον σταματάω εδώ με μιά ενημέρωση...μιας και δεν υπάρχει και ανταπόκριση...Το μεσημέρι μίλησα με τον πρόεδρο του σκόντα κλαμπ ,ο οποίος μου είπε πως κινεί την κατάσταση σε όλο το βαγκ γκρουπ και είναι πρόθυμος να τους κινητοποιήσει (όπως και ο πρόεδρος του rx8 χθες). Είναι απόλυτα σύμφωνος στο να μην υπάρχει κατευθυνόμενη κίνηση από κόμματα(όπως αυτή που αναφέρεται στα λίνκς),αλλά από ανεξάρτητους και μόνο φορείς ,όπως εμείς τα κλάμπ δηλαδή.Προτείνει αρχικά και σύντομα ,να γίνει ένα διάβημα,ένα έγγραφο 'παράπονο ' προς το υπουργείο ,με κοινοποίηση σε δημοσιογράφους κτλ και μετά βάζουμε και κάποιο είδος κινητοποίησης. Επειδή είμαι νέος στο κλάμπ και δεν θέλω να φανεί κάτι στραβά,ούτε έχω και το θάρρος για παραπάνω πρωτοβουλίες,αν κάποιος/οι θέλει/ουν να το συνεχίσει μπορώ να του δώσω το τηλέφωνο του παιδιού απ το βαγκ γκρουπ και να μιλήσει και με αυτόν και με το rx8.Για βοήθεια δεν το συζητώ...παρόν.Απ το jimny δεν έχω κάποιο νέο γιατί ο σύνδεσμος κοιμάται όρθιος όπως φαίνεται.Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Nτάξει, άμα καταφέρει να συντονιστεί ο πρόεδρος του RX8 club με τον πρόεδρο του Group VAG και του Σκόντα κλαμπ, και αν συνδράμει και το Jimny Club, ε, τότε, πιστεύω ότι και ο Joaquin Almunia θα λυγίσει, θα χαρίσει το χρέος στην Ελλάδα και όλοι θα πάμε διακοπές τα επόμενα 200 χρόνια (minimum).
Παίζει να ψηθεί το Cinquecento club να κάνουμε μπούγιο?
vtecα μην το πάρεις προσωπικά, είναι σπάνιες οι ευκαιρίες πλέον να γελάσω και γω με κάτι
Παίζει να ψηθεί το Cinquecento club να κάνουμε μπούγιο?
vtecα μην το πάρεις προσωπικά, είναι σπάνιες οι ευκαιρίες πλέον να γελάσω και γω με κάτι
Λαλάκις δεν το παίρνω προσωπικά,αλλά σε σοβαρά πράγματα βλέπω αδιαφορία...Δες πόσοι έχουν μπει να διαβάσουν και τελικά πόσοι έχουν σπαταλήσει έστω και δυό λέξεις ....Τέλος πάντων...Όταν όμως υπάρχει θέληση φίλε ,όλα γίνονται...εμένα τα παιδιά πολύ καλά μου μίλησαν και έδειξαν προθυμία και έπεσε και ιδέα...,παρακάτω δεν ξέρω. Αν εδώ όμως δεν βγάζουμε λέξη..μην τα ρίχνουμε στους άλλους...
vteca,συμφωνω απολυτως μαζι σου για τη φυση της κινησης αυτης!δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα,αλλα τουλαχιστον θα διαφοροποιηθουμε απο ποδηγετουμενες δρασεις που δεν ξερουμε απο ποιους και με τι σκοπιμοτητες εχουν οργανωθει.προχωρησε το αφου εχεις τις γνωριμιες με τα αλλα club...και εγω δουλεβω ρε γαμωτο τη δευτερα αλλα στις 8 οποτε θα ερθω σιγουρα για κανα 2ωρο...αν εχει τελειωσει το s απο το συνεργειο γιατι με χτυπησε λιγο ενα μηχανακι στον προφυλακτηρα!αλλιως z4m power...με αυτοκολλητα s2ki παντα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Σημερα ηρθαν τα τελη κυκλοφοριας αυτοκινητου για μενα και τη μητερα μου. Ο διαλογος με τη μανα μου στο τηλεφωνο ηταν ολα τα λεφτα με πικραμενα χαμογελα.
Διαλογος
-Μαριε ηρθαν τα τελη.
-Α επιτελους, για λεγε.
-Καλα, δεν πανε καλα!
-Γιατι καλε? Μια χαρα δεν ειναι?
-Ξερεις ποσο μου ηρθαν?
-Πανω απο χιλιαρικο?
-Ναι
-Και σε μενα?
-Εσενα 428+150=578 Euro
-Τα δικα σου?
-580+450+100= 1130 Euro
-Ε ναι, το δικο σου ειναι παλιο.
-Παλιο με 40000km!!?? Το δικο σου εχει 80000 και!
-Ε ναι, ετσι ειναι αυτα! Αν θες ομως εχουμε πορεια τη Δευτερα για διαμαρτυρια.
-Ακους εκει παλιο το αμαξι μου. Το δικο σου ειναι πιο παλιο.
Περιττο να πω οτι ηταν πικραμενα τα smilies παραπανω.
Περαστικα σε ολους μας, σε οποια κατηγορια κι αν ανηκει το αμαξι μας.
Διαλογος
-Μαριε ηρθαν τα τελη.
-Α επιτελους, για λεγε.
-Καλα, δεν πανε καλα!
-Γιατι καλε? Μια χαρα δεν ειναι?

-Ξερεις ποσο μου ηρθαν?
-Πανω απο χιλιαρικο?
-Ναι
-Και σε μενα?
-Εσενα 428+150=578 Euro
-Τα δικα σου?
-580+450+100= 1130 Euro
-Ε ναι, το δικο σου ειναι παλιο.

-Παλιο με 40000km!!?? Το δικο σου εχει 80000 και!
-Ε ναι, ετσι ειναι αυτα! Αν θες ομως εχουμε πορεια τη Δευτερα για διαμαρτυρια.
-Ακους εκει παλιο το αμαξι μου. Το δικο σου ειναι πιο παλιο.
Περιττο να πω οτι ηταν πικραμενα τα smilies παραπανω.
Περαστικα σε ολους μας, σε οποια κατηγορια κι αν ανηκει το αμαξι μας.