Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Thread Tools

Old Dec 16, 2009 | 11:52 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Dec 16 2009, 11:00 AM
Παιδιά, επειδή προβλέπω να μαζεύεστε πολλοί, να ενημερώσετε την τροχαία μη γίνει μποτιλιάρισμα στους δρόμους
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κλαιωωωωωωωωωωω axaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxa
Reply
Old Dec 16, 2009 | 03:00 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis,Dec 16 2009, 07:23 AM
Εμενα μου ηρθε για το Μ5 1121 ευρω, για το Honda 570, για το Mercedes 821 και το πιο οικονομικο το Smart με 94 ευρω!!! Ευτυχως που για το Μ5 θα μου το πληρωσει ο πατερας μου γιατι αλλιως δε με εβλεπα καλα.
Και σαν να μην εφταναν τα 1121 για το Μ5, προχτες περναγα απο το σχολειο που πηγαινα λυκειο και κατι @ρχιδι@ που ειχαν καταληψη στο σχολειο, πεταξαν ενα μπαλονι με νερο και μια πετρα μεσα και μου εσπασαν το μπροστινο παρ-μπριζ. Τα γ@μ@ς τα κωλοπαιδα ή οχι???
Ρε Λευτερη εχω μια απορια που με τρωει καιρο αλλα δεν αντεχω αλλο.

Γιατι ασχολισε με..
φιλτρα,χταποδια,καλαμαρια, γκεφαλους,κρανια,εξατμισε ς,τελικα,αρχικα και δεν φερνεις μια μερα το Μ5 στον ακετο να τελειωνεις?

Επισης γιατι ασχολησε με το σταδιο των ''φτωχων'' και δεν πετας μια σαλιγκαρα πανω να σπασεις και τα νευρα του ακετου τωρα που θα βαλει το κομπρεσσερ[σα να σ'εψησα τωρα εεεεε]

Εγω λεω παντως να γινει και μια πορεια ωστε να σταματισει ο κοσμος να βελτιωνει 1ο σταδιο το S2000.Ο καθε πικραμενος που ολο και απο καποιο 20VT ibiza τον εχουμε αρπαξει προσπαθει να ανακαλυψει τα χαμενα αλογα του μοτερ μας[βλακες Ιαπωνες] που για να τα ξεπερασει η Ferrari επρεπε να περασουν 10 χρονια και να απαιτουνται 300.000Ε το οποιο δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τα ακομα πιο ακριβα τελη απο το χοντακι μας.

Reply
Old Dec 16, 2009 | 05:40 PM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by nikthegrek,Dec 14 2009, 07:51 AM
παιδια οσο πιο απλα μπορω να το πω..ο ελληνας ειναι λαμογιο μεγαλο απο τη φυση του..ολοι μας,,
.. ελληνες ηταν μεχρι την αρχαιοτητα αγαπητε ikthegrek.. οι τουρ... ειναι λαμογια και γενικα ο ενας κοιταει πως να... τον αλλον και ολοι φυλαν τον... τους. σου θυμιζει κατι αυτο????
400 χρονια μας... οι τουρκοι νομιζεις υπαρχουν ελληνες ακομα? δε το λεω εγω.. η ιστορια.. απλα κοιτα τις επιτευξεις των αρχαιων και συγκρινε με των νεοτερων.
παει αρκετος καιρος που τελειωνε το προγραμμα της ετ-1 κι εβλεπα το σημα-τελους με τη σημαια μας. πισω απο αυτη κι ενω επαιζε ο υμνος παρελαυνανε διαφορες εικονες. προσεξα ολες αναφερονταν σε επιτευγματα της αρχαιοτητας εκτος μια που εδειχνε το κτηριο της βουλης. σκεφτηκα χαμογελωντας στενοχωρημενος οτι ειναι τοσο ξεδιαντροποι οι πολιτικοι μας που δε το κρυβουν οτι δεν εχουν να υπερηφανευονται για τιποτα τοσες αιωνες μετα απο τα χρυσα εκεινα χρονια. και λεω χαμογελωντας στενοχωρημενος γιατι ευθυνομαι κι εγω γι αυτο το χαλι που ενω ημουν θυμωμενος για 4 ολοκληρα χρονια κι εψαχνα ολο αυτο το διαστημα ενα οπλο εστω μια τριχα να μπορεσω να πληγωσω αυτους που με πληγωναν, εν τουτοις οταν περναγαν αυτα τα 4 χρονια, πως καταφερνα κι αχρηστευα το μοναδικο μου οπλο που γεμιζει μια φορα καθε 4 χρονια?????
"idiot" ηταν μεγαλη βρισια για τους αρχαιους οπως γνωριζετε.
φιλε οσοι ειχαν ακομα το ελληνικο ιδεωδες πηραν τα ματια τους και φυγανε εξω να το κρατησουν εκει ζωντανο-ασπηλο και αμολυντο (αλλα και για να εξελιχθουν οπως κανανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι) γιατι καταλαβαν οτι η ελλαδα πλεον δεν αλλαζει. )καπου διαβασα ειναι σχεδον μιση ελλαδα εξω και 400 ελληνες μες στη NASA..) αυτο φυσικα δεν ειναι λυση. αλλα αμα θελουμε να δειξουμε οτι δεν ημαστε τουρκοι αλλα ελληνες, πρεπει να μιμηθουμε τους αρχαιους. και το πρωτο που κανανε για να ειναι σιγουροι οτι ολα θα βαινουν κατα το καλυτερο δυνατο τροπο, δεν ηταν αλλο απο την εφαρμογη του εξοστρακισμου (ποινικοποιηση πολιτικης ζωης).
οπως καταλαβαινεις φιλε vtecas δε γινεται να μην αναμειχθει η πολιτικη σε ολο αυτο που προσπαθεις να διοργανωσεις. γιατι εκει ειναι η πηγη του κακου.

υ.γ. αν μαζευτειτε και πατε στην πορεια τοσα ατομα που λετε, θυμηθειτε πρωτα να ξαναβαλετε οσοι εχετε βγαλει τους καταλυτες (πεστε το αυτο και στα αλλα clubs) για να μη γεμισει ο τοπος βρωμα και δυσωδια και σας παρουν σηκωτους στα κτεο κι αντι για μαλλι βγειτε κουρεμενοι...!!!

i guess what i m trying to say here is...

“Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν” - Winston Churchill
Reply
Old Dec 17, 2009 | 12:09 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Αντωνη αν θες ερχομαι να τα πω κ εγω σε οποιον θελει....

κ μη μασας απο απειλες κλπ κλπ

no offence guyzzz
Reply
Old Dec 17, 2009 | 04:31 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

αγαπητέ george alex δεν προσπαθώ να διοργανώσω τίποτα.Αν αυτός ήταν σκοπός μου θα το είχα κάνει με διαφορετικούς τρόπους.Το αν η πολιτική είναι πηγή κακού δεν αντιλέγω,όμως αυτό δεν σε υποχρεώνει να κινηθείς με βάση αυτή και γι αυτό είμαι υπέρ μιας κίνησης που θα ήταν ανεξάρτητη και όχι κατευθυνόμενη όπως της Δευτέρας..Είπα και πιο πάνω ότι δεν θα ξαναεμπλακώ στο συγκεκριμένο ζήτημα ,οπότε καταλαβαίνεις...εγώ......Τώρα το ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας δεν υπάρχει αντίρηση,αλλά όλοι στα λόγια και την κριτική είμαστε πολύ δυνατοί.Στην πράξη......???????
Reply
Old Dec 17, 2009 | 04:50 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Εγω ειμαι δυνατος παντου

Και εχω μαθει κ κατι ακομα οποιος εχει τα γενια τα ξυριζει που κ που ....
Reply
Old Dec 17, 2009 | 06:18 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

[QUOTE=tkal_s2k,Dec 17 2009, 05:50 AM]Εγω ειμαι δυνατος παντου
Reply
Old Dec 17, 2009 | 06:20 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Μέχρι να μάθω το quote... sorry tkal
Reply
Old Dec 17, 2009 | 08:08 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Originally Posted by george.alex,Dec 16 2009, 06:40 PM
.. ελληνες ηταν μεχρι την αρχαιοτητα αγαπητε ikthegrek.. οι τουρ... ειναι λαμογια και γενικα ο ενας κοιταει πως να... τον αλλον και ολοι φυλαν τον... τους. σου θυμιζει κατι αυτο????
400 χρονια μας... οι τουρκοι νομιζεις υπαρχουν ελληνες ακομα? δε το λεω εγω.. η ιστορια.. απλα κοιτα τις επιτευξεις των αρχαιων και συγκρινε με των νεοτερων.
παει αρκετος καιρος που τελειωνε το προγραμμα της ετ-1 κι εβλεπα το σημα-τελους με τη σημαια μας. πισω απο αυτη κι ενω επαιζε ο υμνος παρελαυνανε διαφορες εικονες. προσεξα ολες αναφερονταν σε επιτευγματα της αρχαιοτητας εκτος μια που εδειχνε το κτηριο της βουλης. σκεφτηκα χαμογελωντας στενοχωρημενος οτι ειναι τοσο ξεδιαντροποι οι πολιτικοι μας που δε το κρυβουν οτι δεν εχουν να υπερηφανευονται για τιποτα τοσες αιωνες μετα απο τα χρυσα εκεινα χρονια. και λεω χαμογελωντας στενοχωρημενος γιατι ευθυνομαι κι εγω γι αυτο το χαλι που ενω ημουν θυμωμενος για 4 ολοκληρα χρονια κι εψαχνα ολο αυτο το διαστημα ενα οπλο εστω μια τριχα να μπορεσω να πληγωσω αυτους που με πληγωναν, εν τουτοις οταν περναγαν αυτα τα 4 χρονια, πως καταφερνα κι αχρηστευα το μοναδικο μου οπλο που γεμιζει μια φορα καθε 4 χρονια?????
"idiot" ηταν μεγαλη βρισια για τους αρχαιους οπως γνωριζετε.
φιλε οσοι ειχαν ακομα το ελληνικο ιδεωδες πηραν τα ματια τους και φυγανε εξω να το κρατησουν εκει ζωντανο-ασπηλο και αμολυντο (αλλα και για να εξελιχθουν οπως κανανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι) γιατι καταλαβαν οτι η ελλαδα πλεον δεν αλλαζει. )καπου διαβασα ειναι σχεδον μιση ελλαδα εξω και 400 ελληνες μες στη NASA..) αυτο φυσικα δεν ειναι λυση. αλλα αμα θελουμε να δειξουμε οτι δεν ημαστε τουρκοι αλλα ελληνες, πρεπει να μιμηθουμε τους αρχαιους. και το πρωτο που κανανε για να ειναι σιγουροι οτι ολα θα βαινουν κατα το καλυτερο δυνατο τροπο, δεν ηταν αλλο απο την εφαρμογη του εξοστρακισμου (ποινικοποιηση πολιτικης ζωης).
οπως καταλαβαινεις φιλε vtecas δε γινεται να μην αναμειχθει η πολιτικη σε ολο αυτο που προσπαθεις να διοργανωσεις. γιατι εκει ειναι η πηγη του κακου.

υ.γ. αν μαζευτειτε και πατε στην πορεια τοσα ατομα που λετε, θυμηθειτε πρωτα να ξαναβαλετε οσοι εχετε βγαλει τους καταλυτες (πεστε το αυτο και στα αλλα clubs) για να μη γεμισει ο τοπος βρωμα και δυσωδια και σας παρουν σηκωτους στα κτεο κι αντι για μαλλι βγειτε κουρεμενοι...!!!

i guess what i m trying to say here is...

“Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν” - Winston Churchill

και σου μιλαει καποιος που δεν φοραει καταλυτη... βεβαια ποσοι απο εδω μεσα ξερουν οτι τα αυτοκινητα συνεισφερουν μονο στο 5% της ατμοσφαιρικης ρυπανσης που ετσι κι αλλιως αυτα ειναι ολα τριχες γιατι το 95% των ρυπων προερχεται απο την Αμερικη...

Οπως και να εχει, λαμογια και καφροι ειμαστε... και αντιστοιχα μας κυβερνουν...
Reply
Old Dec 17, 2009 | 08:59 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by Sportster,Dec 17 2009, 09:08 AM
βεβαια ποσοι απο εδω μεσα ξερουν οτι τα αυτοκινητα συνεισφερουν μονο στο 5% της ατμοσφαιρικης ρυπανσης που ετσι κι αλλιως αυτα ειναι ολα τριχες γιατι το 95% των ρυπων προερχεται απο την Αμερικη...

Όχι πολλοί.
Και για την ακρίβεια Ανδρόνικε,αν σταματούσαν τα αυτοκίνητα σε ολόκληρη τη Γή,θα είναι μείον 7%.
Η ρύπανση προέρχεται απο τη βαριά βιομηχανία.
Απλά όπως πολλάκις έχω αναφέρει,το αυτοκίνητο είναι το εύκολο θύμα γι'αυτό στοχοποιείται.
Απο εκεί και πέρα,έχω ρίξει και ένα καυγαδάκι με τα παιδιά της εκστρατείας "οδηγείτε μέχρι 2500 στροφές".Έλεος.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:25 PM.