ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
οχι φιλε γιατι θα ερθουν κ θα σου πουν οι μ@λ@κες ''φιλε δε πληρωσες???'' ''φαε μια καμπανα διπλο σημα+προστιμο...
ετσι που εχουν παρει φορα αυτοι....θα μας πουν σε λιγο..κατεβαστε τα ερχομαστε....
εγω παντως 720 δεν δινω..θα τις καταθεσω κ θα βαλω S2000 οπως τα καλα παιδια με τα μπλε..ουτως η αλλως μ εχουν αναγκασει να το βγαζω μια κυριακη κ αν.. με την τιμη της βενζινης... οποτε.... τ @ρχιδι@ μου θα παρουν ουτε σημα ουε ασφαλεια...
ετσι που εχουν παρει φορα αυτοι....θα μας πουν σε λιγο..κατεβαστε τα ερχομαστε....
εγω παντως 720 δεν δινω..θα τις καταθεσω κ θα βαλω S2000 οπως τα καλα παιδια με τα μπλε..ουτως η αλλως μ εχουν αναγκασει να το βγαζω μια κυριακη κ αν.. με την τιμη της βενζινης... οποτε.... τ @ρχιδι@ μου θα παρουν ουτε σημα ουε ασφαλεια...
To σημα παει μεσα πλεον στην δηλωση σου και στην εφορια. Μπορεις να βαλεις και σημα απο παπι και να μην σου πουν τπτ. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ομως ερθει η ωρα να το πουλησεις ή οτιδηποτε θα δουν οτι δεν εχεις πληρωσει το σημα σου και θα ΠΡΕΠΕΙ να το πληρωσεις εις διπλουν οτι χρωστας... Μην λετε οτι θελετε λοιπον, ειπαμε ειναι μαλ@κες αυτοι που μας κυβερνουν αλλα οχι και ηλιθιοι.

μπάς και ξεκολλήσει το μυαλό τους...Θα πάρουν ένα ελαφρυντικό αν ψηφιστεί στη Βουλή η κατασκευή της πίστας..