ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Originally Posted by kordelinos' timestamp='1309124732' post='20721237
http://iteanews.blogspot.com/2011/06/1929.html
Εγω ξεκιναω διαδικασιες για πουλημα..!!Δεν γινεται αυτο πλεον...!!
http://www.fpress.gr/web/guest/view-...2Fguest%2Fhome
Εγω ξεκιναω διαδικασιες για πουλημα..!!Δεν γινεται αυτο πλεον...!!
http://www.fpress.gr/web/guest/view-...2Fguest%2Fhome
απλά ως κομήτης που έχω γίνει καθώς περνούσα είπα να πω τη μα*ακία μου. :
Av πουλήσεις το S, μετά πέρνα και γράψε και ένα τζοκερ, θα είναι σίγουρο.

Ακουλίνι μου,
Μάλλον παρεξήγησες το φίλο Drifteropoulo, δε νομίζω ότι κατάλαβες τι ήθελε να πει και δε χρειάζεται να απαντάμε έτσι, δικός μας είναι κι αυτός, κι ας μην έχει S τώρα πια, τον αγαπάμε
.
Μάλλον παρεξήγησες το φίλο Drifteropoulo, δε νομίζω ότι κατάλαβες τι ήθελε να πει και δε χρειάζεται να απαντάμε έτσι, δικός μας είναι κι αυτός, κι ας μην έχει S τώρα πια, τον αγαπάμε
.
Ρε Αντωνακη μου συμφωνω,αλλα το τοπικ αυτο φτιαχτηκε για να λεμε τον πονο μας για τα τελη κυκλοφοριας..Ειναι μ@λακια να μπαινει καποιος και να σου γ@μαει κ αλλο την ψυχολογια οτι δεν θα πουλησεις το αμαξι ποτε κτλ!!Καταλαβαινεις πιστευω!!
1000 ευρώ τον πρωτο χρονο και τα υπολοιπα 500!? θα γλιτωσεις δηλαδη ποσα!? αντε να το ασφαλισεις, αντε γενικοτερα να μπεις σε ολη αυτην την διαδικασια για να εχεις το αυτοκινητο σου με βουλγαρικες πινακιδες... δεν ειναι λυση εκτος κι αν εχεις το τουαρεγκ 4,7 και οντως υπαρχει σοβαρο οικονομικο οφελος... θα με σταματησει εμενα η αστυνομια και θα προσπαθω να τους πεισω οτι μενω μονιμα στην Βουλγαρια με χαρτια αδειας παραμονης ενω ειμαι επαγγελματιας με εδρα στην αθηνα...
Για μενα 3 ειναι οι λυσεις μιας και δεν το κυκλοφορω το αυτοκινητο.
1) το πουλαω
2) παραδιδω πινακιδες και το χαζευω στον κηπο μου
3) το κανω διαγραφη και το πουλαω για ανταλλακτικα
Το χαρηκα οσο το χαρηκα, αλλα λεφτα στο ελληνικο δημοσιο δεν δινω, να πα να μ@μηθουν τα κ@ριολι@. Μια ζωη δεν εχω φοροδιαφυγη ουτε ευρω, παντα πληρωνα φορους και ημουν τυπικοτατος δηλωνοντας το εισοδημα μου μεσω της επαγγελματικης μου δραστηριοτητας, αλλα λεφτα κοροιδιστικα δεν τους δινω, προτιμω να το κανω ζαρντινιερα στον κηπο μου να βαλω και μια κουνια να παιζει η κορη μου και να χασω ποσα ακομα χρηματα παρα να τους δωσω εστω κι ενα ευρω ακομα.
Για μενα 3 ειναι οι λυσεις μιας και δεν το κυκλοφορω το αυτοκινητο.
1) το πουλαω
2) παραδιδω πινακιδες και το χαζευω στον κηπο μου
3) το κανω διαγραφη και το πουλαω για ανταλλακτικα
Το χαρηκα οσο το χαρηκα, αλλα λεφτα στο ελληνικο δημοσιο δεν δινω, να πα να μ@μηθουν τα κ@ριολι@. Μια ζωη δεν εχω φοροδιαφυγη ουτε ευρω, παντα πληρωνα φορους και ημουν τυπικοτατος δηλωνοντας το εισοδημα μου μεσω της επαγγελματικης μου δραστηριοτητας, αλλα λεφτα κοροιδιστικα δεν τους δινω, προτιμω να το κανω ζαρντινιερα στον κηπο μου να βαλω και μια κουνια να παιζει η κορη μου και να χασω ποσα ακομα χρηματα παρα να τους δωσω εστω κι ενα ευρω ακομα.
Απλά έλεγα μήπως βγήκες τελικά...
. Πάντα με Παριζιάνικο αέρα.
Να με συγχωρεί ο φίλος kordelinos αν τον ενόχλησε αυτό που έγραψα.
Δεν με γνωρίζει και τον καταλαβαίνω πως το πήρε στραβά.
Να ξέρεις οτι δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω.
Καλή πώληση αν το αποφασίσεις.
Εγώ το πούλησα για το λόγο που έγραψε ο Sportster(αλλα λεφτα κοροιδιστικα δεν τους δινω).
Θυσίασα την οδηγική μου ευχαρίστηση για ένα σκοπό.
Τουλάχιστον υπάρχουν άπειρα ωραία πράγματα στη ζωή μας(χαρταετός, ψάρεμα
) που είναι δύσκολο να με πάρει απο κάτω η έλλειψη του S .Το να πάνε τόσα πολλά χρήματα για να κάνουν τα λούσα τους κάποιοι, δεν αξίζει για 'μένα, είτε τα έχω είτε όχι.
Originally Posted by lalakis2000' timestamp='1309185039' post='20723047
Ακουλίνι μου,
.
.
. Πάντα με Παριζιάνικο αέρα.
Να με συγχωρεί ο φίλος kordelinos αν τον ενόχλησε αυτό που έγραψα.
Δεν με γνωρίζει και τον καταλαβαίνω πως το πήρε στραβά.
Να ξέρεις οτι δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω.
Καλή πώληση αν το αποφασίσεις.
Εγώ το πούλησα για το λόγο που έγραψε ο Sportster(αλλα λεφτα κοροιδιστικα δεν τους δινω).
Θυσίασα την οδηγική μου ευχαρίστηση για ένα σκοπό.
Τουλάχιστον υπάρχουν άπειρα ωραία πράγματα στη ζωή μας(χαρταετός, ψάρεμα
) που είναι δύσκολο να με πάρει απο κάτω η έλλειψη του S .Το να πάνε τόσα πολλά χρήματα για να κάνουν τα λούσα τους κάποιοι, δεν αξίζει για 'μένα, είτε τα έχω είτε όχι.
drifteropoule......