Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Thread Tools

Old Jan 16, 2013 | 02:14 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ηλία...

Πιστεύεις ότι η φήφος σου μπορεί να παίξει ρόλο και να φερει τούμπα τα πράγματα?

Η πιστεύεις ας πούμε ότι χρειάζεται μια πιο δραστική λύση για να αλλάξει ρότα όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται?
Reply
Old Jan 16, 2013 | 08:39 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by uma_chikara
Αλλού πρέπει να πάει το τανκς..
Εκεί που οργανώνεται όλη αυτή η κατάσταση και σε αυτούς που κερδίζουν απ'όλο αυτό που συμβαίνει..
Είμαι περίεργος να δω πόσο καιρό θα γαμούν τον κοσμάκη και δε θα μιλάει κανείς..
Είχαν απαξιώσει τους αγανακτισμένους και καλά επειδή δεν είχαν πολιτική τοποθέτηση..
Έγιναν εκλογές.. όλα τα ζώα ψήφισαν όπως ψήφισαν και καλά κάνουν και τους γαμάνε.. Τέτοιοι τσοπάνηδες που είναι.. Οι υπόλοιποι σε τί ευθύνονται όμως να πληρώνουν μια ζωή τα ρουσφέτια του κάθε βολεμένου κωλόγερου; Μπροστά μας ο τελευταίος "redneck" γελαδάρης της Οκλαχόμα, φαίνεται να αξίζει νόμπελ φυσικής.. Φακ ιτ ένιγουεϊ..
Reply
Old Jan 16, 2013 | 08:49 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by xristoforoS2000
Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1358287885' post='22269160
[quote name='xristoforoS2000' timestamp='1358258139' post='22267922']
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1358252247' post='22267798']
Δε νομίζω Ηλία πως τα Εξάρχεια είναι καλό μέρος για ενα μωρό.
Γτ καλέ?
αν περαση κανα τανκς να τα ισοπεδωση ολα εκει περα τοτε θα μπορουν να πανε κ παιδακια κ ολος ο κοσμος
[/quote]
Αν καταφέρει να περάσει το τανκς
[/quote]
ας ειναι καλα οι πολιτικοι που προστατευουν τα παιδακια τους μην τους κρυωσουν,αλλα στην ουσια τα εκμεταλευονται για δικους τους λογους,απο προβατα τη περιμενεις..........ολοι η τεμπελιδες μαζι που ζουν με τα λεφτα του μπαμπα κ κανουν 7χρονια για μια χρονια απο το ρεμπεσκιλικη τους
απο την αλλη βεβαια σιγα των πολυελαιο που δεν μπορει να περαση ενα ΑΡΜΑ απο κει βολτα θα κανει χαλαρα
ας οψετε η δημοκρατια του κωλου που εχουμε γιατι η πραγματικη δημοκρατια δεν αφηνει ανοιχτα τετιου ειδους παραθυρα
Reply
Old Jan 16, 2013 | 09:24 AM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Originally Posted by alexis_s2
Originally Posted by xristoforoS2000' timestamp='1358301583' post='22269679
[quote name='alexis_s2' timestamp='1358287885' post='22269160']
[quote name='xristoforoS2000' timestamp='1358258139' post='22267922']
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1358252247' post='22267798']
Δε νομίζω Ηλία πως τα Εξάρχεια είναι καλό μέρος για ενα μωρό.
Γτ καλέ?
αν περαση κανα τανκς να τα ισοπεδωση ολα εκει περα τοτε θα μπορουν να πανε κ παιδακια κ ολος ο κοσμος
[/quote]
Αν καταφέρει να περάσει το τανκς
[/quote]
ας ειναι καλα οι πολιτικοι που προστατευουν τα παιδακια τους μην τους κρυωσουν,αλλα στην ουσια τα εκμεταλευονται για δικους τους λογους,απο προβατα τη περιμενεις..........ολοι η τεμπελιδες μαζι που ζουν με τα λεφτα του μπαμπα κ κανουν 7χρονια για μια χρονια απο το ρεμπεσκιλικη τους
απο την αλλη βεβαια σιγα των πολυελαιο που δεν μπορει να περαση ενα ΑΡΜΑ απο κει βολτα θα κανει χαλαρα
ας οψετε η δημοκρατια του κωλου που εχουμε γιατι η πραγματικη δημοκρατια δεν αφηνει ανοιχτα τετιου ειδους παραθυρα

[/quote]
Ντάξει συμφωνώ οκ αλλά με μπερδεύεις μια μου λες να περάσει άρμα και μια για πραγματική δημοκρατία Δεν ανεβάζεις κανένα βίντεο με το κομπρεσοράτο να τρελαθούμε η πολλή θεωρία σκοτώνει
Reply
Old Jan 16, 2013 | 09:58 AM
alexis_s2's Avatar

το μοναδικο που εχω κ το τελευταιο
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
εχασα κ τη δευτερη ταχ
αυτο ηταν 350 μου ειπε εγω στα 400
Reply
Old Jan 16, 2013 | 11:21 AM
nteminio's Avatar
Registered User

βαστατε μαγκες!!
Reply
Old Jan 17, 2013 | 01:26 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Nabu
Ηλία...

Πιστεύεις ότι η φήφος σου μπορεί να παίξει ρόλο και να φερει τούμπα τα πράγματα?
ΑΚΡΙΒΩΣ!

Οποιος πραγματικα ακομα πιστευει στην ψηφο ειναι τουλαχιστον τυφλος. Ποτε δεν ψηφιζαμε, αυτοι καναν οτι θελανε.
Reply
Old Jan 17, 2013 | 05:03 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by Nabu' timestamp='1358334879' post='22270256
Ηλία...

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Οποιος πραγματικα ακομα πιστευει στην ψηφο ειναι τουλαχιστον τυφλος. Ποτε δεν ψηφιζαμε, αυτοι καναν οτι θελανε.
Αρνούμαι να το πιστέψω, γιατί τότε δημιουργούνται άλλα ερωτήματα πολύ πιο σοβαρά απ'ό,τι συζητάμε τώρα..
Θεωρώ ότι η φήφος μου/σου/του, μετράει.. απλά πραγματικά υπάρχει κόσμος, στην πλειοψηφία τους μεγαλύτεροι/ηλικιωμένοι που κάτι καλό έχουν να θυμούνται από τα "μεγάλα" κόμματα, είτε επειδή τρομοκρατούνται από τις μαλακίες που τους λένε (αλλοδαποί, Τούρκοι, Αμερικάνοι, θα χάσεις σύνταξη, δε θα πάρουμε δόση, θα χάσεις φάρμακα, θα σου πάρουμε το σπίτι, θα σου γαμήσουμε τη γυναίκα κ.ο.κ)
Κατά τη γνώμη μου, αν ψήφιζε όλη η Ελλάδα με λογική, όλοι αυτοί θα είχαν πάρει το δρόμο που τους αξίζει.. Έχουμε όμως πολύ χαμηλότερο επίπεδο ως χώρα.. μη βλέπετε μόνο τους γύρω σας.. είναι μόλις ένα μικρό μέρος της κοινωνίας μας.. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα
Reply
Old Jan 17, 2013 | 05:34 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Originally Posted by uma_chikara
Originally Posted by eddiex' timestamp='1358418410' post='22272729
[quote name='Nabu' timestamp='1358334879' post='22270256']
Ηλία...

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Αρνούμαι να το πιστέψω, γιατί τότε δημιουργούνται άλλα ερωτήματα πολύ πιο σοβαρά απ'ό,τι συζητάμε τώρα..
Θεωρώ ότι η φήφος μου/σου/του, μετράει.. απλά πραγματικά υπάρχει κόσμος, στην πλειοψηφία τους μεγαλύτεροι/ηλικιωμένοι που κάτι καλό έχουν να θυμούνται από τα "μεγάλα" κόμματα, είτε επειδή τρομοκρατούνται από τις μαλακίες που τους λένε (αλλοδαποί, Τούρκοι, Αμερικάνοι, θα χάσεις σύνταξη, δε θα πάρουμε δόση, θα χάσεις φάρμακα, θα σου πάρουμε το σπίτι, θα σου γαμήσουμε τη γυναίκα κ.ο.κ)
Κατά τη γνώμη μου, αν ψήφιζε όλη η Ελλάδα με λογική, όλοι αυτοί θα είχαν πάρει το δρόμο που τους αξίζει.. Έχουμε όμως πολύ χαμηλότερο επίπεδο ως χώρα.. μη βλέπετε μόνο τους γύρω σας.. είναι μόλις ένα μικρό μέρος της κοινωνίας μας.. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα
[/quote]

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα,αλλά στην Αθήνα έχει μαζευτεί η μισή και παραπάνω Ελλάδα.....αυτό βέβαια δεν αλλάζει και πολύ τα δεδομένα,ούτε το επίπεδο.....
Απ την στιγμή που δεν υπάρχει παιδεία....μην περιμένουμε προκοπή.Όσο για την ψήφο,καλώς ή κακός,είναι ένα πολύ σοβαρό μέσο που έχουμε στα χέρια μας -έστω και μία στο τόσο- αλλά τελικά έχει απαξιωθεί και φυσικά βοηθά και βολεύει τα λαμόγια που κάθονται στο σβέρκο μας.Πολλοί δεν ψηφίζουν πλέον με αυτά και μ' αυτά και εκεί που θα μπορούσε να δοθεί μια διαφορετική πορεία,παραμένουμε στα σκατά.Βοηθάνε βέβαια και οι εκλογικοί νόμοι ε?
Reply
Old Jan 20, 2013 | 11:06 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

http://alampasis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_14.html

http://paganeli.wordpress.com/2013/0...B%CE%BF%CF%86/

http://alampasis.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html

Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:25 PM.