Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Εκδρομουλα?

Thread Tools

Old Apr 12, 2011 | 01:31 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
αν αρχίσω να κάνω το σκ@τό, παξιμάδι, μάλλον του χρόνου θα μπορώ να διαθέσω 350-400 ευρώ για 2 μερες..
..αν αποφασιστεί για φέτος, θα ανέβω και με κανένα γκρουπάκι ορειβασίας..

είναι και τα ρημάδια τα S , 2θέσια.. όσο και να το μοιράσεις, πάλι πολλά βγαίνουν..
Για μονοήμερη εκδρομούλα στο Βόλο δεν μιλάμε ρε παιδιά; Τα 400€ από που κι ως που;
Τον Νοέμβριο είχαμε πάει με τον Colin 3μερο στο Πήλιο που περιλάμβανε 2 διανυκτερεύσεις,αρκετές καταχρήσεις σε φαγοπότι, και 200 χιλιόμετρα σε αρκετά σβέλτους ρυθμούς στις τρομερές διαδρομές του Πηλίου και μου έφυγαν 280€..
Οπότε σε περίπτωση που μιλάμε για ημερήσια εκδρομή και στο Βόλο(χωρίς Πήλιο)δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να μας φύγουν πάνω από 100-150€...
Ειδικά σε περίπτωση που υπάρχουν και συνοδηγοί ώστε να μοιραστούν τα έξοδα της βενζίνης και των διοδίων δεν νομίζω να φύγουν πάνω από 70-80 ανά άτομο..
Άντε για τους φίλους μας τους Νότιους που είναι λίγο πιο μακρυά βάλτε επιπλέον 20-30€ το πολύ..

Παππού πες και το πρόγραμμα που λέγαμε μπας και ψηθεί η συνάντηση τώρα μπαμ μπαμ..
Reply
Old Apr 12, 2011 | 02:04 PM
pontios2000's Avatar

και εγω μεσα ειμαι θα το γουσταρα πολυ....
Reply
Old Apr 12, 2011 | 11:19 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Βαγγελάκη δεν νομίζω ότι συζητάμε μονοήμερη στο Βόλο. Αν είναι να γίνει αυτό, φαντάζομαι θα είναι κάτι περισσότερο του τύπου 2ήμερο στο Βόλο/Πήλιο. Οπότε μαζί με τις διανυκτερεύσεις κτλ το κόστος ανεβαίνει λίγο αλλα όντως με λίγο προγραμματισμό όλα μπορούμε να τα κάνουμε
Reply
Old Apr 13, 2011 | 02:23 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

ρε παιδια ελεος,,,μια μονοημερη μεχρι το βολο λεμε,,πρωι θα ξεκινησουμε,,12 θα ειμαστε ολοι εκει,θα γνωριστουμε θα φαμε θα γελασουμε και απογευματακι γυρναμε,,πιο ευκολο δεν γινεται,,θα γεννησω σε λιγο
Reply
Old Apr 13, 2011 | 04:07 AM
Antwnis's Avatar
Registered User

From: athina

Πολύ καλή ιδέα είτε για μονοήμερη είτε γθα 2ήμερη που νομίζω ότι αξίζει και περισσότερο. Απλά πιστεύω ότι όσο πιο γρήγορα το κανονίσουμε και ξέρουμε ημερομηνία τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.
Κανονίστε γρήγορα γιατί μου ζητάει η κοπέλα μου εκδρομή και ο συνδιασμός θα είναι ιδανικός!
Reply
Old Apr 13, 2011 | 08:32 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αν είναι για 2ήμερη νομίζω πως θα ήταν καλή φάση να κανονιστεί για του Αγ.Πνεύματος που υπάρχει χρόνος και για να οργανωθεί αλλά και για να κάνουμε όλοι τα οικονομικά μας κουμάντα και θα είναι κι ο καιρός σούπερ.
Reply
Old Apr 13, 2011 | 10:04 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Του Αγ.Πνευματος ειναι καθημερινη? Διοτι δεν ειναι επισημη αργια και οι περισσοτεροι δουλευουν.
Παντως, επειδη αν το πολυψαχνουμε δεν προκειται να παμε και αν περιμενουμε να μαζευτουν 100ατομα, παλι δεν θα γινει, πιστευω οτι μπορει να καθοριστει η ημερομηνια και ο προορισμος, να υπαρχει μια τελικη ημερομηνια δηλωσης συμμετοχης, βλεπουμε ποσοι μαζευομαστε και αν αξιζει τον κοπο ο αριθμος, φυγαμε!
Reply
Old Apr 13, 2011 | 02:18 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu
Βαγγελάκη δεν νομίζω ότι συζητάμε μονοήμερη στο Βόλο. Αν είναι να γίνει αυτό, φαντάζομαι θα είναι κάτι περισσότερο του τύπου 2ήμερο στο Βόλο/Πήλιο. Οπότε μαζί με τις διανυκτερεύσεις κτλ το κόστος ανεβαίνει λίγο αλλα όντως με λίγο προγραμματισμό όλα μπορούμε να τα κάνουμε
Εγώ είχα καταλάβει για μονοήμερη, όπως είχε γραφτεί στο topic.Και εμείς εδώ πάνω στην συνάντηση για μια εκδρομούλα αυθημερόν όπως έγραψε ο Νίκος συζητούσαμε, ώστε να μην χρειαστούμε ιδιαίτερους προγραμματισμούς και να κρατηθεί το κόστος και σε χαμηλό σχετικά επίπεδο ώστε να υπάρχει και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
Μάλλον λάθος κατάλαβα, ή εσείς συζητήσατε για κάποιο πρόγραμμα που δεν το γράψατε εδώ.Έτσι όπως τα λες κ εγώ συμφωνώ πως το κόστος αυξάνεται και χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός ανάλογα με τα οικονομικά του καθενός.Τέλος πάντων, όταν ολοκληρώσετε το πως το σκέφτεστε γράψτε τα να ξέρουμε και εμείς για τι ακριβώς μιλάμε.
Reply
Old Apr 13, 2011 | 11:13 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by Tazio
Originally Posted by Nabu' timestamp='1302679196' post='20460669
Εγώ είχα καταλάβει για μονοήμερη, όπως είχε γραφτεί στο topic.Και εμείς εδώ πάνω στην συνάντηση για μια εκδρομούλα αυθημερόν όπως έγραψε ο Νίκος συζητούσαμε, ώστε να μην χρειαστούμε ιδιαίτερους προγραμματισμούς και να κρατηθεί το κόστος και σε χαμηλό σχετικά επίπεδο ώστε να υπάρχει και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
Μάλλον λάθος κατάλαβα, ή εσείς συζητήσατε για κάποιο πρόγραμμα που δεν το γράψατε εδώ.Έτσι όπως τα λες κ εγώ συμφωνώ πως το κόστος αυξάνεται και χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός ανάλογα με τα οικονομικά του καθενός.Τέλος πάντων, όταν ολοκληρώσετε το πως το σκέφτεστε γράψτε τα να ξέρουμε και εμείς για τι ακριβώς μιλάμε.
Βαγγελάκη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση επι του θέματος. Ότι γίνεται - γίνεται εδω μέσα και το διαβάζετε την ίδια ώρα που το διαβάζουμε και εμείς

Απλά όλοι την γνώμη μας λέμε αφού ως γνωστόν έχουμε όλοι δικαίωμα σε αυτό.

Γενικά πάντως, μιλώντας σαν Κωνσταντίνος, αν ήταν να κάνω 330χλμ για να πάω κάπου, δεν θα κοιτούσα να γυρίσω πίσω την ίδια μέρα σε καμία περίπτωση. Θα προτιμούσα να κάτσω εκεί και το βράδυ και να το ευχαριστηθώ!!

Αθήνα - Βόλος: 330χλμ (Συνολο 660χλμ)
Θεσ/νικη - Βόλος: 210χλμ. (Συνολο 420χλμ)
Reply
Old Apr 14, 2011 | 12:45 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

κωστα πεστε ενα μερος που ειναι στη μιση αποσταση τοτε για μονοημερη,,εδω πανω ολοι μεσα ειναι,,,
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:29 AM.