Εκδρομουλα?
Τον Νοέμβριο είχαμε πάει με τον Colin 3μερο στο Πήλιο που περιλάμβανε 2 διανυκτερεύσεις,αρκετές καταχρήσεις σε φαγοπότι, και 200 χιλιόμετρα σε αρκετά σβέλτους ρυθμούς στις τρομερές διαδρομές του Πηλίου και μου έφυγαν 280€..
Οπότε σε περίπτωση που μιλάμε για ημερήσια εκδρομή και στο Βόλο(χωρίς Πήλιο)δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να μας φύγουν πάνω από 100-150€...
Ειδικά σε περίπτωση που υπάρχουν και συνοδηγοί ώστε να μοιραστούν τα έξοδα της βενζίνης και των διοδίων δεν νομίζω να φύγουν πάνω από 70-80 ανά άτομο..
Άντε για τους φίλους μας τους Νότιους που είναι λίγο πιο μακρυά βάλτε επιπλέον 20-30€ το πολύ..
Παππού πες και το πρόγραμμα που λέγαμε μπας και ψηθεί η συνάντηση τώρα μπαμ μπαμ..
Βαγγελάκη δεν νομίζω ότι συζητάμε μονοήμερη στο Βόλο. Αν είναι να γίνει αυτό, φαντάζομαι θα είναι κάτι περισσότερο του τύπου 2ήμερο στο Βόλο/Πήλιο. Οπότε μαζί με τις διανυκτερεύσεις κτλ το κόστος ανεβαίνει λίγο αλλα όντως με λίγο προγραμματισμό όλα μπορούμε να τα κάνουμε
ρε παιδια ελεος,,,μια μονοημερη μεχρι το βολο λεμε,,πρωι θα ξεκινησουμε,,12 θα ειμαστε ολοι εκει,θα γνωριστουμε θα φαμε θα γελασουμε και απογευματακι γυρναμε,,πιο ευκολο δεν γινεται,,θα γεννησω σε λιγο
Πολύ καλή ιδέα είτε για μονοήμερη είτε γθα 2ήμερη που νομίζω ότι αξίζει και περισσότερο. Απλά πιστεύω ότι όσο πιο γρήγορα το κανονίσουμε και ξέρουμε ημερομηνία τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.
Κανονίστε γρήγορα γιατί μου ζητάει η κοπέλα μου εκδρομή και ο συνδιασμός θα είναι ιδανικός!
Κανονίστε γρήγορα γιατί μου ζητάει η κοπέλα μου εκδρομή και ο συνδιασμός θα είναι ιδανικός!
Αν είναι για 2ήμερη νομίζω πως θα ήταν καλή φάση να κανονιστεί για του Αγ.Πνεύματος που υπάρχει χρόνος και για να οργανωθεί αλλά και για να κάνουμε όλοι τα οικονομικά μας κουμάντα και θα είναι κι ο καιρός σούπερ.
Του Αγ.Πνευματος ειναι καθημερινη? Διοτι δεν ειναι επισημη αργια και οι περισσοτεροι δουλευουν.
Παντως, επειδη αν το πολυψαχνουμε δεν προκειται να παμε και αν περιμενουμε να μαζευτουν 100ατομα, παλι δεν θα γινει, πιστευω οτι μπορει να καθοριστει η ημερομηνια και ο προορισμος, να υπαρχει μια τελικη ημερομηνια δηλωσης συμμετοχης, βλεπουμε ποσοι μαζευομαστε και αν αξιζει τον κοπο ο αριθμος, φυγαμε!
Παντως, επειδη αν το πολυψαχνουμε δεν προκειται να παμε και αν περιμενουμε να μαζευτουν 100ατομα, παλι δεν θα γινει, πιστευω οτι μπορει να καθοριστει η ημερομηνια και ο προορισμος, να υπαρχει μια τελικη ημερομηνια δηλωσης συμμετοχης, βλεπουμε ποσοι μαζευομαστε και αν αξιζει τον κοπο ο αριθμος, φυγαμε!
Μάλλον λάθος κατάλαβα, ή εσείς συζητήσατε για κάποιο πρόγραμμα που δεν το γράψατε εδώ.Έτσι όπως τα λες κ εγώ συμφωνώ πως το κόστος αυξάνεται και χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός ανάλογα με τα οικονομικά του καθενός.Τέλος πάντων, όταν ολοκληρώσετε το πως το σκέφτεστε γράψτε τα να ξέρουμε και εμείς για τι ακριβώς μιλάμε.
Originally Posted by Nabu' timestamp='1302679196' post='20460669
Βαγγελάκη δεν νομίζω ότι συζητάμε μονοήμερη στο Βόλο. Αν είναι να γίνει αυτό, φαντάζομαι θα είναι κάτι περισσότερο του τύπου 2ήμερο στο Βόλο/Πήλιο. Οπότε μαζί με τις διανυκτερεύσεις κτλ το κόστος ανεβαίνει λίγο αλλα όντως με λίγο προγραμματισμό όλα μπορούμε να τα κάνουμε 

Μάλλον λάθος κατάλαβα, ή εσείς συζητήσατε για κάποιο πρόγραμμα που δεν το γράψατε εδώ.Έτσι όπως τα λες κ εγώ συμφωνώ πως το κόστος αυξάνεται και χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός ανάλογα με τα οικονομικά του καθενός.Τέλος πάντων, όταν ολοκληρώσετε το πως το σκέφτεστε γράψτε τα να ξέρουμε και εμείς για τι ακριβώς μιλάμε.

Απλά όλοι την γνώμη μας λέμε αφού ως γνωστόν έχουμε όλοι δικαίωμα σε αυτό.
Γενικά πάντως, μιλώντας σαν Κωνσταντίνος, αν ήταν να κάνω 330χλμ για να πάω κάπου, δεν θα κοιτούσα να γυρίσω πίσω την ίδια μέρα σε καμία περίπτωση. Θα προτιμούσα να κάτσω εκεί και το βράδυ και να το ευχαριστηθώ!!
Αθήνα - Βόλος: 330χλμ (Συνολο 660χλμ)
Θεσ/νικη - Βόλος: 210χλμ. (Συνολο 420χλμ)