Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Ελλειψη βενζινης

Thread Tools

Old Feb 20, 2010 | 08:06 AM
MrDoctor's Avatar
Registered User

με τις υγειες του και εγω και εγω το επλυνα
Reply
Old Feb 20, 2010 | 09:38 AM
s4drift's Avatar
Registered User

Υπαρχει και άλλη λύση για την έλειψη βενζινης

quote:
bilakispa: Βρήκα ένα άρθρο σχετικά με το τι περιέχει η κόκα κόλα και πόσο βλαβερή είναι:
- Ανθρακούχο νερό
- Καραμελόχρωμα
- Ακεσουλφαμικό κάλιο
- Ασπαρτάμη
- Καφεΐνη
- Φωσφορικό οξύ
- Βενζοϊκό κάλιο
- Κιτρικό κάλιο
- Βενζοϊκό νάτριο
- Κιτρικό νάτριο

και ερχομαστε τωρα στο σημείο που μας ενδιαφέρει...

- Βενζοϊκό νάτριο ή βενζοϊκή σόδα ή Ε211.... Χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα τρόφιμα .... χρησιμοποιείται κυρίως σε τρόφιμα όπως dressing για σαλάτες (περιέχουν ξύδι), ανθρακούχα ποτά (περιέχουν ανθρακικό οξύ), μαρμελάδες (περιέχουν κιτρικό οξύ), φρουτοχυμούς (περιέχουν κιτρικό οξύ) και κινέζικες σάλτσες (όπως σόγιας, μουστάρδας και πάπιας). Επίσης μπορεί να βρεθεί και σε οδοντικά αλκοολούχα διαλύματα και στιλβοτικά ασημιού. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία αναψυκτικών (Sprite, Fanta, Sunkist, Dr Pepper, Coke Zero). ....Χρησιμοποιείται επίσης στα πυροτεχνήματα ως κάυσιμο και συμβάλει στον σφυριχτό ήχο που δίνει όταν συμπιέζεται σε έναν σωλήνα και φλέγεται....Σε συνδυασμό με το ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) το βενζοϊκό κάλιο και βενζοϊκό νάτριο μπορούν να σχηματίσουν βενζίνη που είναι γνωστό ότι είναι μια καρκινογόνος ουσία. Η θερμότητα, το φως και η διάρκεια ζωής επηρεάζουν τον ρυθμό με τον οποίο σχηματίζεται η βενζίνη.

Για περισότερες λεπτομέρειες...
http://parkour.gr/forum/index.php?topic=413.0;wap2

Υ.Γ.1: ΠΡΟΣΟΧΗ στα πειράματα! Η βενζινη είναι εύφλεκτη!
Υ.Γ.2: Εδώ στην επαρχία είμαστε Full απο καύσιμο
Reply
Old Feb 20, 2010 | 10:34 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Πάντως επειδή προσωπικά,συνήθως βάζω Shell Racing,τα 10 λεπτά που αυξήθηκε απο 1,55 σε 1,65 δεν με επηρεάζουν ιδιαίτερα.
Στο 1,4-1,6 για premium 100άρες δεν έχω θέμα.
Άν είναι 2 Ευρώ το λίτρο όμως,να το βάλουν στο κ@λο τους.

Η αλήθεια είναι πάντως παιδιά,πως αυτά που ξέραμε,ας τα ξεχάσουμε.
Reply
Old Feb 20, 2010 | 10:48 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by s4drift,Feb 20 2010, 08:38 PM
Υπαρχει και άλλη λύση για την έλειψη βενζινης

quote:
bilakispa: Βρήκα ένα άρθρο σχετικά με το τι περιέχει η κόκα κόλα και πόσο βλαβερή είναι:
- Ανθρακούχο νερό
- Καραμελόχρωμα
- Ακεσουλφαμικό κάλιο
- Ασπαρτάμη
- Καφεΐνη
- Φωσφορικό οξύ
- Βενζοϊκό κάλιο
- Κιτρικό κάλιο
- Βενζοϊκό νάτριο
- Κιτρικό νάτριο

και ερχομαστε τωρα στο σημείο που μας ενδιαφέρει...

- Βενζοϊκό νάτριο ή βενζοϊκή σόδα ή Ε211.... Χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα τρόφιμα .... χρησιμοποιείται κυρίως σε τρόφιμα όπως dressing για σαλάτες (περιέχουν ξύδι), ανθρακούχα ποτά (περιέχουν ανθρακικό οξύ), μαρμελάδες (περιέχουν κιτρικό οξύ), φρουτοχυμούς (περιέχουν κιτρικό οξύ) και κινέζικες σάλτσες (όπως σόγιας, μουστάρδας και πάπιας). Επίσης μπορεί να βρεθεί και σε οδοντικά αλκοολούχα διαλύματα και στιλβοτικά ασημιού. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία αναψυκτικών (Sprite, Fanta, Sunkist, Dr Pepper, Coke Zero). ....Χρησιμοποιείται επίσης στα πυροτεχνήματα ως κάυσιμο και συμβάλει στον σφυριχτό ήχο που δίνει όταν συμπιέζεται σε έναν σωλήνα και φλέγεται....Σε συνδυασμό με το ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) το βενζοϊκό κάλιο και βενζοϊκό νάτριο μπορούν να σχηματίσουν βενζίνη που είναι γνωστό ότι είναι μια καρκινογόνος ουσία. Η θερμότητα, το φως και η διάρκεια ζωής επηρεάζουν τον ρυθμό με τον οποίο σχηματίζεται η βενζίνη.

Για περισότερες λεπτομέρειες...
http://parkour.gr/forum/index.php?topic=413.0;wap2

Υ.Γ.1: ΠΡΟΣΟΧΗ στα πειράματα! Η βενζινη είναι εύφλεκτη!
Υ.Γ.2: Εδώ στην επαρχία είμαστε Full απο καύσιμο
Αν μπορούσα να το κανω αυτο σπιτι μου θα ειχα δικιά μου την Exxon...
Θα τιναξω το σπιτι μου στον αερα για να φτιαξω βενζινη....
Reply
Old Feb 20, 2010 | 10:53 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by Stradale,Feb 20 2010, 11:48 AM
Αν μπορούσα να το κανω αυτο σπιτι μου θα ειχα δικιά μου την Exxon...
Θα τιναξω το σπιτι μου στον αερα για να φτιαξω βενζινη....
Άμα σου περισσεύει,θα ήθελα ένα 15% της Exxon.

Όσο για τα πειράματα,θα δοκιμάσουν πολλοί αμα ανέβει κι άλλο,πίστεψέ με...
Reply
Old Feb 20, 2010 | 11:50 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Σήμερα, λόγω έλλειψης, του έβαλα 95άρα, να μην καλομαθαίνει..
Όσοι ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Τουρκία, ίσως το γέμισμα, τους συμφέρει να το κάνουν ανάποδα...
Δηλαδή, γέμισμα στην Τουρκία.... Κατάντια...
Και το τραγικό είναι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα...έρχεται και η νέα αύξηση..
Reply
Old Feb 21, 2010 | 02:09 PM
pontios2000's Avatar

ασχολουμαι πολα χρονια με βενζιναδικα και μιλαω με ατομα που ξερουν λιγο καλιτερα απο εμας, η βενζινη τωρα που ανεβικε λιγο ακομα ειναι γιατι συνεχιζουν τα τελωνεια της αθηνας να απεργουν και ετσι τα πρατηρια εφεραν βενζινη απο θεσαλονικη με μεγαλιτερα εξοδα στην μεταφορα γιυτο την ανεβασαν λιγο ακομα, μετα την τεταρτη θα πεσει αρκετα... οσο για τιν 100αρα μπορει να ειναι λιγο ακριβη αλα κανεις περισοτερα χιλ. αποτι θα εβαζες 95αρα γιατι γινετε καλιτερη καυση στον κινητηρα και ετσι δεν χριαζετε ποσοτητα καυσιμου για να αποδωσει και ετσι ειναι και πιο καθαρες η βαλβιδες... και κατι ακομα προσεξται μην σας χρεονουν 100αρα και στιν πραγματικοτητα ειναι χιροτερη απο 95αρα, γιαυτο η σε γνοστους βενζιναδες βαλτε βενζινη η σε επωνυμα μαγαζια οπως ΒΡ η shel εγω αν δεν βαλω στων φιλο μου προτιμω ΒΡ γιατι ερχεται απο εξωτερικο με σφραγιδα γνησιοτητας.
Reply
Old Feb 21, 2010 | 02:39 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Πανο την ΒΡ την εχει παρει πλεον η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ στην Ελλαδα... οποτε καταλαβαινεις...
Reply
Old Feb 21, 2010 | 05:55 PM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

το τοπικ απο τεταρτη να μετονομαστει σε "ελλειψη μ@υνιο@"
Reply
Old Feb 22, 2010 | 12:33 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Και σε ελλειψη χρηματων
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:24 PM.