ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χρονια πολλα σε ολους σας, παντα με υγεια, με απροβληματιστα χιλιομετρα και πολλες βελτιωσεις στο S2000 σας. Και φυσικα μη ξεχναμε αυτες τις μερες οπως και τις υπολοιπες του ετους να μη ανακατεψουμε το αλκοολ με την οδηγηση. 

Πολύ ωραία η καρτούλα Μάριε!!! Μπράβο για την δουλίτσα
Χρόνια Πολλά και Καλά και απο εμένα σε όλους μας.
Και του χρόνου παιδιά να μας βρουν τα Χριστούγεννα με Υγεία και τύχη.
Υγεία για να είμαστε γεροί και δυνατοί και τύχη για να έχουμε όλοι όσοι εξακολουθούμε να θέλουμε ένα S2000 στην κατοχή μας!!
Και σεις που το δώσατε ή δεν έχετε πλέον S2000, μην το βάζετε κάτω, ελπίζω το 2011 να έρθουν έτσι τα πράγματα και να σας βρει με ένα ακόμα καλύτερο!
Κωνσταντίνος
Χρόνια Πολλά και Καλά και απο εμένα σε όλους μας.
Και του χρόνου παιδιά να μας βρουν τα Χριστούγεννα με Υγεία και τύχη.
Υγεία για να είμαστε γεροί και δυνατοί και τύχη για να έχουμε όλοι όσοι εξακολουθούμε να θέλουμε ένα S2000 στην κατοχή μας!!
Και σεις που το δώσατε ή δεν έχετε πλέον S2000, μην το βάζετε κάτω, ελπίζω το 2011 να έρθουν έτσι τα πράγματα και να σας βρει με ένα ακόμα καλύτερο!
Κωνσταντίνος
Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία, ευτυχία και εκπλήρωση κάθε στόχο και επιθυμίας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους......
Ωραία η καρτούλα σου Μάριε αλλά εγώ θα βάλω την δική μου.....

Υ.Γ. Έβαλα μια πολύ light καρτούλα η οποία μπορεί να "σταθεί" σε αυτό το τόπικ για να του δώσει και ένα πιο γιορτινό τόνο
Ωραία η καρτούλα σου Μάριε αλλά εγώ θα βάλω την δική μου.....
Υ.Γ. Έβαλα μια πολύ light καρτούλα η οποία μπορεί να "σταθεί" σε αυτό το τόπικ για να του δώσει και ένα πιο γιορτινό τόνο
Trending Topics
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Sorry gmak, αλλα θα αφαιρεθει. Μπορεις να την ανεβασεις στο σχετικο τοπικ με τα καυτα μωρα στη περιοχη για μελη.

ΥΓ: "Μα τι ξενερωτος που ειναι" θα λετε ε?

ΥΓ: "Μα τι ξενερωτος που ειναι" θα λετε ε?