ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 24 2009, 11:25 AM
Τι να πω τώρα ? Χρόνια πολλά ? Ευτυχισμένο το 2010 ? Αφού κάθε πέρσι και καλύτερα . Μας έχουν γ...ει εντελώς όμως, μας έχουν πιει το αίμα . Τους έχει σιχαθεί όλους η ψυχή μου ? Πιο 2010 και π@π@ρ1ε$ ? Δεν έχουμε σάλιο δεν έχουμε πλέον ούτε καν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο , έχουν πλουτίσει ης βάρος μας.
Η ευχή μου για το 2010 είναι να πάνε να γ@.....ε όλοι και να ψοφήσουν και αυτοι και το 2010 και ολα.
Η ευχή μου για το 2010 είναι να πάνε να γ@.....ε όλοι και να ψοφήσουν και αυτοι και το 2010 και ολα.
Αιντε πια με τη μουρμούρα σου!!!
Και συ ρε Θεωδωσι άιντε βάλε πουθενά αλλού τα ομοφυλοφιλικά σου πόστ.
Ελεος ρε παιδιά χρονιάρες μέςρες!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά να έχουμε,ευτυχές το 2010 και ας ελπίσουμε οτι το νέο έτος θα μας φέρει όλα αυτά που μας στέρησε το προηγούμενο(όχι όμως και τους φόρους
) με αγνή καρδιά και ευτυχία και όποιες άσχημες αναμνήσεις,να φύγουν μαζί με το 2009.
Όσο για τα οικονομικά ζόρια,την υγειά μας να έχουμε(και κέφι να πληρώνουμε
).
Ένα μπράβο για όλους όσους "τρέχουν" το φόρουμ και περνάνε άπειρες ώρες σβήνοντας τα οφτόπικ και τις άπειρες π@π@ριές που γράφουμε και φροντίζουν ωστε να είμαστε μια ωραία παρέα,με προσωπικό τους κόστος(όχι τίποτε άλλο μη γκρινιάζει και ο Μάριος
).
Γενικά,να είμαστε όλοι καλά και "God bless us".
Long live S2000.
) με αγνή καρδιά και ευτυχία και όποιες άσχημες αναμνήσεις,να φύγουν μαζί με το 2009.Όσο για τα οικονομικά ζόρια,την υγειά μας να έχουμε(και κέφι να πληρώνουμε
).Ένα μπράβο για όλους όσους "τρέχουν" το φόρουμ και περνάνε άπειρες ώρες σβήνοντας τα οφτόπικ και τις άπειρες π@π@ριές που γράφουμε και φροντίζουν ωστε να είμαστε μια ωραία παρέα,με προσωπικό τους κόστος(όχι τίποτε άλλο μη γκρινιάζει και ο Μάριος
).
Γενικά,να είμαστε όλοι καλά και "God bless us".
Long live S2000.
Originally Posted by blondie_s2k,Dec 24 2009, 03:01 PM
Και συ ρε Θεωδωσι άιντε βάλε πουθενά αλλού τα ομοφυλοφιλικά σου πόστ.
Οσο για το υπολοιπο ποστ.... Με μεγαλη μου χαρα σου ευχομαι ...
Love ya all! Going home! See ya!

)