Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Καλή Χρονιά Σε ολους..

Thread Tools

Old Jan 7, 2013 | 05:17 AM
devilos83's Avatar
Registered User

From: ATHENS/KALLITHEA
Default Καλή Χρονιά Σε ολους..

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και χαιρετίσματα σε όσους με θυμούνται..Μετά από 6 χρόνια συνεχούς αγώνα και μια σχέση αγάπης αποχωρίστηκα και εγώ το αυτοκίνητό μου σήμερα το πρωί. Μη τρελαίνεστε δε το βαρέθηκα ή μετάνιωσα για κάτι. Δυστυχώς έπεσα θύμα κλοπής σήμερα το πρωί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης..Εύχομαι να είναι το τελευταίο..τί άλλο να πώ...για ψυχολογικού λόγους η πινακίδα είναι ΖΜΥ 7722 χρώματος Ασημί..

Για οποιονδήποτε έχει κάτι να προσφέρει υπάρχουν τα pm και το κινητό μου 6983505945.

Με εκτίμηση Γιώργος.

Το αμάξι ήταν αυτό...

https://www.s2ki.com/s2000/gallery/i...4-dsc04464jpg/
Reply
Old Jan 7, 2013 | 05:42 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Οχι ρε Γιώργο...κι εσύ?

Εύχομαι να βρεθεί..τι άλλο να πω..
Reply
Old Jan 7, 2013 | 05:47 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Reply
Old Jan 7, 2013 | 10:11 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

πω ρε φιλε τι γινετε εκει περα.... ουτε μερα δεν ανεβαζω τ αμαξι... μεσα θα κοιμαμαι με τη καραμπινα στα χερια...

φιλε μου κουραγιο... σου ευχομαι να βρεθει...
Reply
Old Jan 8, 2013 | 01:24 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Όχι ρε Γιώργο Κρίμα πολύ κρίμα. Τουλάχιστον επειδή ξέρω είσαι τυπικός είμαι σίγουρος ότι το είχες ασφαλισμένο. Όχι πως θα ελαφρύνει την κατάσταση αλλά κάτι είναι και αυτό
Reply
Old Jan 8, 2013 | 10:30 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Πολύ κρίμα..Δε μπορώ να καταλάβω τί αξία έχουν, προκειμένου κάποιος να ρισκάρει να το κλέψει ,τη στιγμή που βρίσκεις ολόκληρο αμάξι με 4.000 ευρώ.. Δηλαδή κλεμμένο, πόσο το πουλάει; 500 ευρώ;
Χρήστο, η ασφάλεια πλέον δεν προσφέρει τίποτα... Έβγαλα τώρα ασφάλεια στο δικό μου και μέχρι να έρθει πραγματογνώμονας, το αμάξι μου το ασφαλίζουν για κλοπή 6.000 ευρώ (!!!!!!!!!!!!!!) ... Αντί να τα δώσω στους μπούφους και να μην τα πάρω και ποτέ στη στραβή... υπερσυναγερμός...
Reply
Old Jan 9, 2013 | 05:14 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Η αξία του σαν ανταλλακτικά είναι ρε Ηλία που τους κάνει να το κλέψουν οχι η μεταπώληση αυτού καθεαυτού του αυτοκινήτου. Ασε που, απ ότι έχω ακούσει, περισσότερο πλέον τα κλέβουν για τα καλύψουν παραγγελίες που έχουν από τις γύρω χώρες.
Reply
Old Jan 9, 2013 | 05:32 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by blondie_s2k
Η αξία του σαν ανταλλακτικά είναι ρε Ηλία που τους κάνει να το κλέψουν οχι η μεταπώληση αυτού καθεαυτού του αυτοκινήτου. Ασε που, απ ότι έχω ακούσει, περισσότερο πλέον τα κλέβουν για τα καλύψουν παραγγελίες που έχουν από τις γύρω χώρες.
Μα και σαν ανταλλακτικά, έχει φτάσει πάτο πλέον.. Σε κάθε μαντρά που γαμώ το σπίτι του δουλεύει με αυτόν τον τρόπο, θα του κοστίσει 2.000 παραπάνω και θα είναι νόμιμος.. αυτό δε μπορώ να συλλάβω.. το επίπεδο της γυφτιάς..
Ψόφος ! Κωλόγυφτοι !

Να βάλω και μια φωτογραφία.. η συγκεκριμένη είναι τραβηγμένη έξω από το Πολυτεχνείο, που η αστυνομία κάνει τα "στραβά μάτια"...

http://pbs.twimg.com/media/A-kFy1LCUAEZif7.jpg

Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και με τα αυτοκίνητα.. κάποιος τα παίρνει και όλα καλά...
Reply
Old Jan 9, 2013 | 05:56 AM
devilos83's Avatar
Registered User

Καλησπέρα και πάλι....η ασφάλεια όντως μου τα έβγαλε περίπου στα 7-8,000 ευρώ..τώρα το να λέμε αν αξίζει και γιατί να μπεί στο κόπο κάποιος να κλέψει ένα αυτοκίνητο έχει όσο νοήμα έχει το πρώτο r στο Marlboro. Το πρόβλημα μου δεν είναι η κλοπή αλλά ότι 2 μέρες τώρα ψάχνω 1 σοβαρό λόγο για να μην ξαναπάρω Sακι και τα 660 ευρώ του σήματος δε φτάνουν .Επίσης το αμάξι ήταν και το μοναδικό μου οπότε θα παίξει πολύ ταξί και λεωφορείο αυτό το τρίμηνο. Αν δεν γίνει κάποιο θαύμα μου περισσεύουν πλέον ένα μαμα Hard Top ασημί και κάτι καινούργια δέρματα για τα καθίσματα. Θα ενημερώσω για το οτιδήποτε.
Reply
Old Apr 26, 2013 | 03:27 AM
devilos83's Avatar
Registered User

Προς ενημέρωση όλων αφού πέρασε το τρίμηνο της αναμονής και μετά από αμέτρητα κουτσομπολιά γύρω απο την αφαλιστική αποζημίωση, προχθές με συμβόλαιο για 8.000 ευρώ υπογεγραμμένο το Σεπτέμβριο του '12 πήρα απο την ασφάλεια 7.500 ευρώ. Το μόνο ''πατζιλίκι'' που μου είπαν ήταν ότι μεταξύ της ημερομηνίας του συμβολαίου μέχρι και την ημερομηνία της κλοπής μεσολάβησαν 6 (5,6) μήνες κατα τους οποίους σύμφωνα με το συμβόλαιο το αμάξι απαξιώβνεται 1% το μήνα. Επομένως 6χ80= 480 και έτσι μου έβγαλαν τα 7,5 χιλιάρικα. Ευχομαι να μη τύχει σε κανέναν και στους ήδη παθόντες ευχομαι ότι καλύτερο(Ισμήνη).
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:21 AM.