Καλησπέρα σας!
Καλησπέρα σε όλους! Το όνομα μου; Παναγιώτης, ΔΕΝ έχω S2K ακόμη και ασχολούμε ΠΟΛΥ με το θέμα του Drift, Βαθιά χωμένος!
Καλώς σας βρήκα, ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά!
Καλώς σας βρήκα, ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά!
Καλώς σας βρίκα παιδιά! Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!
εσύ ξέρεις πολλά!!!!
Όταν λέμε βαθιά χωμένος εννοούμε σε κάθε αγώνα μέσα με το δικό μας το Forum (όχι συμμετοχή ακόμη) αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα Drift που γίνετε θα με βρεις
εσύ ξέρεις πολλά!!!!
Όταν λέμε βαθιά χωμένος εννοούμε σε κάθε αγώνα μέσα με το δικό μας το Forum (όχι συμμετοχή ακόμη) αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα Drift που γίνετε θα με βρεις
Καλώς σας βρίκα παιδιά! Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!
εσύ ξέρεις πολλά!!!!
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1373220486' post='22651494
Αν κρίνω από το nickname, πρόκειται προφανώς για Starletάρα.. 

Ωραίο το driftάκι, αλλά η αλήθεια είναι πως το S, δε μπορεί να κάνει ό,τι κάνει μία Ε30 με 25άρι μοτέρ, για παράδειγμα..
Όχι ότι δεν κάνει drift, αλλά είναι "άτσαλο" και το τιμόνι έχει μεγάλο κύκλο στροφής και αυτά που είχαμε συνηθίσει πιο πριν με τις ρόδες που έστριβαν..κι έστριβαν.. κι έστριβαν.. εδώ τα ξεχνάμε, γιατί δυστυχώς δεν παίζουν μεγάλες γωνίες..
Παρ'όλα αυτά, ό,τι καταφέρνει και κάνει είναι πολύ "challenging" και σου δίνει σπουδαία οδηγικά εφόδια για οτιδήποτε έχει 4 ρόδες..
Άντε παρ'το να γίνουμε πολλοί..!
Trending Topics
όχι http://driftactivities.gr (δεν σε έβρισα
)
έχω δει πολλά S να προσπαθούν πάρουν σωστές γραμμές μέσα στην πίστα αλλά είναι γενικά λίγο άτσαλο, αλλά άμα σ' αρέσει θα το πας και ας είναι "δύσκολο"
)έχω δει πολλά S να προσπαθούν πάρουν σωστές γραμμές μέσα στην πίστα αλλά είναι γενικά λίγο άτσαλο, αλλά άμα σ' αρέσει θα το πας και ας είναι "δύσκολο"
Καλώς ήρθες κιόλας.
Originally Posted by S2K60' timestamp='1373302461' post='22653222

Καλώς ήρθες κιόλας.
Ωραιο καλω
ς ηρθες!!