Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Μελλοντικός κάτοχος s2000

Old Oct 28, 2011 | 02:55 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Το τι του ειπαν ενας θεος ξερει...αλλα τεσπα...
Reply
Old Oct 28, 2011 | 03:37 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

http://www.youtube.com/watch?v=NtdOU-yyZ_w
Ο θειος keiichi ειναι respect...
Reply
Old Oct 28, 2011 | 04:12 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Παρε με VSA και αστο να υπαρχει για τις επικινδυνες και βροχερες νυχτες. Πολλα αμαξια θα μπορουσαν να ειχαν σωθει με ενα VSA μια νυχτα με βροχη...

Απο εκει και περα κλεισε ενα ραντεβου αφου δεν σκεφτεσαι καθολου να παρεις ενα Lotus που θα ειναι και 1800 και δεν θα πληρωνεις κερατιατικα. Εσυ μπορει να εισαι κ@υλωμ3νος τωρα να το παρεις και να σκιζεσαι για να το συντηρεις, αλλα θα δεις οτι μετα απο 1 -2 χρονια που θα γινουν "πιστευω" ακομα χειροτερα τα πραγματα θα το εχεις μετανιωσει. Δεν ειναι εποχες για 2λιτρα. Απο εκει και περα ακου το σαν συμβουλη απο καποιους που αγαπανε οσο τπτ το αμαξι τους αλλα το εχουν "ολοι" αγγελια.
Reply
Old Oct 28, 2011 | 04:34 AM
Valiant's Avatar
Registered User

Καλά πάρε vsa και μετά από το μήνα αν ξανα ανάψει το λαμπάκι που δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο εγώ να κατέβω στη Συγγρού Μετά το μήνα θα ξεχάσεις ότι το έχεις αυτό το κουμπί
[/quote]

Πολυ σωστα, 8υμαμαι εγω στην αρχη τοχα για κανα 3 μηνο on function, μετα αναρωτιεσαι γιατι το εχεις. Χρειαζεται οταν βρεχει, βεβαια, πιστευω οτι ολα ειναι 8εμα σεβασμου οπου οφειλεις να εχεις σε αυτο το αυτοκινητο μιας και εχει ορισμενες ιδιαιτεροτητες.

Originally Posted by eddiex
Παρε με VSA και αστο να υπαρχει για τις επικινδυνες και βροχερες νυχτες. Πολλα αμαξια θα μπορουσαν να ειχαν σωθει με ενα VSA μια νυχτα με βροχη...

Απο εκει και περα κλεισε ενα ραντεβου αφου δεν σκεφτεσαι καθολου να παρεις ενα Lotus που θα ειναι και 1800 και δεν θα πληρωνεις κερατιατικα. Εσυ μπορει να εισαι κ@υλωμ3νος τωρα να το παρεις και να σκιζεσαι για να το συντηρεις, αλλα θα δεις οτι μετα απο 1 -2 χρονια που θα γινουν "πιστευω" ακομα χειροτερα τα πραγματα θα το εχεις μετανιωσει. Δεν ειναι εποχες για 2λιτρα. Απο εκει και περα ακου το σαν συμβουλη απο καποιους που αγαπανε οσο τπτ το αμαξι τους αλλα το εχουν "ολοι" αγγελια.
Reply
Old Oct 28, 2011 | 04:40 AM
tsatsj's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by nikthegrek
Originally Posted by s2000vsa' timestamp='1319792675' post='21108747
Φιλε katanaman εχεις απολυτο δικιο...απλα σκεψου οτι το vsa μπορει να σε γλιτωσει σε μια στραβοτιμονια που χωρις esp θα χες αγορασει ηδη χωραφι...οντως δεν ειναι το χερι του θεου...με και χωρις αυτο αν ειναι να τη φας θα τη φας...αν πας σαν κοτα δεν προκειται να τη φας...απλα επειδη το χοντακι ειναι αμαξι επιδοσεων,μια ακομα υποβοηθησει δε βλαπτει πιστευω...
απλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για ελλαδα το αμαξι..οι δρομοι μας δεν κανουν γι αυτο
που φτιαχτηκε το συγκεκριμενο αμαξι..

εκτος αν εισαι ο tsatsija..
με φωναξε κανεις?

Originally Posted by s2000vsa
Εχεις δικιο...απλα μηπως σε φαση βροχης και εκει που δε θα το θες εσυ,σου πεταξει κωλους απο το πουθενα και μετα γινεις τροπετο???εμπειρια απο γνωστο μου που ειχε μοντελο του 01,στην εθνικη πηγαινε με 240χλμ και το αμαξι του πεταξε κωλο...ελαχιστα μεν,το ισιωσε,δεν εγινε κατι κακο...αλλα μονο και μονο αυτο,τον εκανε να χεστει πανω του και επαιρνε μετα τηλ. σε σαρακακηδες και αου αου να ρωτησει το λογο...
ενταξει δεν εγινε και τιποτα...αυξανει το μεταβολισμο και χανεις κιλα,καλο ειναι αυτο
εμενα που μου κανει στα 240 ενα σφυριγματακι απο το τζαμι τι να κανω?κοιταξα δεξια αριστερα δεν σφυριξε κανεις παντως

στα 240 ρε vsa ολα γινονται τι το συζηταμε
Reply
Old Oct 28, 2011 | 06:12 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Φιλε eddiex το αμαξακι ειναι ταυλα...το λαχταρω εδω και χρονια...σιγουρα σε κανα 2 χρονια θα κλαιμε ολοι με τα τελη και αου αου,αλλα δε θα το μετανοιωσω γιατι θα το χω και αυτο λεει πολλα για μενα...θα το μετανοιωνα αν δεν το περνα ποτε...και οπως και συ ειπες ολοι θελουν να το πουλησουν,αλλα πιστευω πως οταν το δωσουν και αν το δωσουν,καπακια θα παρουν αλλο s2000...
Reply
Old Oct 28, 2011 | 10:30 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

...σιγουρα σε κανα 2 χρονια θα κλαιμε ολοι με τα τελη και αου αου..
..σε κανά 2 χρόνια? Δηλαδή τώρα με τα 600 και τα 700 ευρώ δεν κλαίμε?

Δεν ξέρω αν το έχεις γράψει κάπου και δεν το είδα vsa, αλλά τι αυτοκίνητο έχεις τώρα?

Reply
Old Oct 28, 2011 | 10:19 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Τι μοντελο και τι χρωμα?χλμ?
Ασημί Ελληνικό 08 VSA V2 5.150km
Reply
Old Oct 29, 2011 | 02:09 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Τωρα εχω ενα honda civic του 2008!!!πολυ gay...μπροστινοκινητο και τερμα μουφα,ταφοπλακα...τερμα οικονομικο...το μονο καλο ειναι οτι ειναι honda!!!κατα τ'αλλα γτπ!!!
Reply
Old Oct 29, 2011 | 04:49 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by s2000vsa' timestamp='1319798589' post='21108869
Δεν πηγαινε με βροχη 240...σε στεγνο οδοστρωμα...τωρα δεν αναφερε τιποτα για σαμαρακια και ανωμαλια του δρομου...τι να πω?παντως του πηγε το σκατο στην καλτσα και καπακια πηρε τηλ. τη χοντα να δει τι παιζει...
Και τον διαφωτίσανε φαντάζομαι
... θυμαμαι στο προηγουμενο s το ειχα παει γιατι ακουγα ενα σφυργιγμα απο καπου,και μου λεει ο αρχιμηχανικος του Σαρακαη, κ.Νακος,απ'οτι θυμαμαι... ''ειναι πολυ δυνατο το αμαξι και δεν εχεις καλα λαστιχα,ετσι καθε φορα που πατας γκαζι αυτα χανουν αερα και εσυ ακους αυτο το σφυριγμα''...ε μετα ηταν που αποφασισα να παρω το gti... χαχαχαχαχα...φιλε οτι και να παρεις,εγω προσωπικα προτεινω vsa,ειναι το καλυτερο esp που εχω οδηγησει,και στους καραφλους μας δρομους καλο ειναι να υπαρχει,να κοιταξεις να το πηγαινεις σε ενα απο τα συνεργεια που προτεινει το club για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:27 PM.