Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Μελλοντικός κάτοχος s2000

Old Oct 30, 2011 | 02:26 PM
s2k_cy's Avatar

ΠΑΡΕ LOTUS!!!!!!
Reply
Old Oct 31, 2011 | 05:09 AM
STATHIS2K's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by s2k_cy
ΠΑΡΕ LOTUS!!!!!!
Να γραφτεις στο lotus club.
Reply
Old Oct 31, 2011 | 05:45 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Αν σκεφτείς μελλοντικά να το βελτιώσεις, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που εγώ τουλάχιστον θα λάμβανα υποψιν μου προκειμένου να επιλέξω μεταξύ ενός ΑΡ1 και ενός ΑΡ2.

Σε γενικές γραμμές τα VSA έχουν όλες τις χάρες της εξέλιξης ενός τέτοιου αυτοκινήτου μέσα σε 10 χρόνια.

Δεν είναι μόνο η ύπαρξη ή μη αυτού καθεαυτού του συστήματος.

Σκοπεύεις να το κρατήσεις μαμά?

Αν όχι τι θες να κάνεις, Ν/Α ή υπερτροφοδότηση, είναι και αυτοί παράγοντες που καλό είναι να συνδυάσεις στην απόφαση της αγοράς.

Εγώ λακωνικά θα έλεγα 00-06 για υπερτροφοδότηση και 07-09 (vsa) για Ν/Α,(όχι ότι τα πρώτα δεν κάνουν για Ν/Α ή τα δεύτερα δεν κάνουν για υπερτροφοδότηση) απλά έχω ένα κάρο παράγοντες στο μυαλό μου που θα χαρώ να σου αναλύσω εάν θελήσεις να εμβαθύνεις

Αλλά και σε αυτό το σημείο θα σου πρότεινα να είσαι φειδωλός στις αντιδράσεις σου, δηλαδή δηλώσεις τύπου, ‘’εγώ υπερτροφοδότηση? ΠΟΤΕ’’…. Άστο…

Reply
Old Oct 31, 2011 | 09:45 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Να σου πω την αληθεια,ειμαι κατα του πειραγματος μηχανης και αου αου...γι'αυτο κιολας θελω να παρω το χοντακι...γιατι μου προσφερει τοση δυναμη οση χρειαζομαι και μαλιστα μαμα...εξαλλου στους ελληνικους δρομους τα περισσοτερα αλογα ειναι ασκοπα και δεν μπορεις να τα αξιοποιησεις και πουθενα...και απλα να χεις ενα τουμπανο S2000 με ν-αλογα και να μην το χαιρεσαι και απλα να το δειχνεις στους εξω,εμενα δε μου λεει κατι...ειμαι κατα του πειραγματος διοτι αρχικα θα το χω καθε λιγο και λιγακι σε συνεργεια και δευτερος λογος ειναι τα λ7!!!το πειραγμα μηχανης ειναι τρελο τρυπακι,ειναι μικροβιο,το χω μεσα μου,μ'αρεσει παρα πολυ και ειλικρινα χαιρομαι και ζηλευω οσους εχουν τουμπανα αμαξακια,αλλα για μενα προς το παρον δεν το βλεπω...απο γνωστους μου που πειραζουν τα αμαξια τους εχω παρατηρησει οτι περισσοτερο καιρο τα τρεχουν σε συνεργεια,γιατι οσο να 'ναι το κατι παραπανο στη μηχανη,θα θελει,κατι παραπονο σε φρενα,σε αναρτησεις και παει λεγοντας!!!και γενικα ειμαι της ιδεολογιας μαμα και με πολλα αλογα...για να χω και το κεφαλι μου ησυχο απο προβληματα...αν αντεχε η τσεπη μου θα πηγαινα σε κατι παραπανο απο χοντα...αλλα ευτυχως που δεν αντεχει,γιατι το χοντα το λατρευω οπως και να χει...οποτε S2000vsa μαμα και μετα βλεπουμε...αν φτασω σε σημειο που δε θα με ικανοποιει η δυναμη του ή θα πεσει πειραγματακι ή αλλο καλυτερο με μαμα αλογα...
Reply
Old Oct 31, 2011 | 10:15 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by s2000vsa
Να σου πω την αληθεια,ειμαι κατα του πειραγματος μηχανης και αου αου...γι'αυτο κιολας θελω να παρω το χοντακι...γιατι μου προσφερει τοση δυναμη οση χρειαζομαι και μαλιστα μαμα...εξαλλου στους ελληνικους δρομους τα περισσοτερα αλογα ειναι ασκοπα και δεν μπορεις να τα αξιοποιησεις και πουθενα...και απλα να χεις ενα τουμπανο S2000 με ν-αλογα και να μην το χαιρεσαι και απλα να το δειχνεις στους εξω,εμενα δε μου λεει κατι...ειμαι κατα του πειραγματος διοτι αρχικα θα το χω καθε λιγο και λιγακι σε συνεργεια και δευτερος λογος ειναι τα λ7!!!το πειραγμα μηχανης ειναι τρελο τρυπακι,ειναι μικροβιο,το χω μεσα μου,μ'αρεσει παρα πολυ και ειλικρινα χαιρομαι και ζηλευω οσους εχουν τουμπανα αμαξακια,αλλα για μενα προς το παρον δεν το βλεπω...απο γνωστους μου που πειραζουν τα αμαξια τους εχω παρατηρησει οτι περισσοτερο καιρο τα τρεχουν σε συνεργεια,γιατι οσο να 'ναι το κατι παραπανο στη μηχανη,θα θελει,κατι παραπονο σε φρενα,σε αναρτησεις και παει λεγοντας!!!και γενικα ειμαι της ιδεολογιας μαμα και με πολλα αλογα...για να χω και το κεφαλι μου ησυχο απο προβληματα...αν αντεχε η τσεπη μου θα πηγαινα σε κατι παραπανο απο χοντα...αλλα ευτυχως που δεν αντεχει,γιατι το χοντα το λατρευω οπως και να χει...οποτε S2000vsa μαμα και μετα βλεπουμε...αν φτασω σε σημειο που δε θα με ικανοποιει η δυναμη του ή θα πεσει πειραγματακι ή αλλο καλυτερο με μαμα αλογα...
Καλά...
Εδω είσαι και εδω είμαι.
Φτάνεις σε ενα σημείο και λες μετά το S τι?

Τοτε να σε δω

Reply
Old Oct 31, 2011 | 11:12 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Μετα πας συμφωνα με την τσεπη σου...εσυ τι και τι εχεις κανει στο S?
Reply
Old Oct 31, 2011 | 11:36 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Μετά το s....CHAOS!!!!!!!!!!!!!!
Reply
Old Oct 31, 2011 | 12:39 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by s2000vsa
εσυ τι και τι εχεις κανει στο S?
Δεν θες να ξέρεις.....
Reply
Old Oct 31, 2011 | 12:48 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k
Originally Posted by s2000vsa' timestamp='1320088337' post='21116229
εσυ τι και τι εχεις κανει στο S?
Δεν θες να ξέρεις.....
Reply
Old Oct 31, 2011 | 01:15 PM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Ωχ...τι του χεις κανει του αμαξιου???
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:13 PM.