Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Μελλοντικός κάτοχος s2000

Thread Tools

Old Oct 27, 2011 | 08:41 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by s2000vsa
και πιστευω δεν ειμαι και ο μονος......
Και ομως εισαι... Εμεις τα πουλαμε οχι για να παρουμε Μ3 αλλα για να παρουμε ξυλα για το τζακι*.

Παρε το δικο μου και βαλε το esp της racelogic. Με 15000 - 16000€ ξεμπερδεψες!

* Η ΔΕΗ μας εκοψε το ρευμα και δεν εχουμε θερμανση!
Reply
Old Oct 27, 2011 | 08:43 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Να τος ο katanaman...με πιασε...
Reply
Old Oct 27, 2011 | 08:48 AM
eddiex's Avatar

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να δωσεις 23.000 κ 25.000 ενω βρισκεις VSA με 19000 και 18000.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1620549/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1360571/
Reply
Old Oct 27, 2011 | 08:50 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Αυτα ειναι που με τρελαινουν ρε φιλε...και οχι μονο εμενα αλλα ολους!!!ΔΕΗ,ΦΠΑ,σκατα και παλι σκατα!!!σκεφτεσαι να παρεις κατι που απλα σε τρελαινει και εχεις και ολα αυτα τα σκατα πανω απο το κεφαλι σου...δουλευω σε τραπεζα και καθημερινα ερχεται κοσμος που εχει χασει τη δουλεια του και προσπαθει να παρει τα ψυχουλα που τους δινει ο ΟΑΕΔ!!!
Reply
Old Oct 27, 2011 | 08:57 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Φιλαρακι ολα αυτα που μου δειχνεις τα χω χιλιοδει!!!απλα πιστευω οτι το πιο ακριβο ισως να ναι και πιο αξιοπιστο!!!μπορει να κανω και λαθος...και επιδη να σου πω την αληθεια εψαξα για κανα δυο τετοια γυρω στα 19 με 20 χιλιαρικα,ειχαν διαφορα πανω...κατι βαθουλοματακια,γραντζουνι ς και τετοια...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1594562/
Αυτο για παραδειγμα μου φαινεται κομπλε!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1631689/
Και αυτο απλα με τρελαινει!!!αλλα δεν ειναι vsa!!!
Reply
Old Oct 27, 2011 | 09:03 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Επειδη και οχι επιδη...sorry για την ανορθογραφια!!!
Reply
Old Oct 27, 2011 | 09:06 AM
eddiex's Avatar

Φιλε μου δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ο κοσμος δεν εχει λεφτα και ολοι πουλανε - πουλαμε. Δεν στο λεω για να στην πω αλλα η αγορα ειναι στα χειροτερα της.
Εγω πχ ψαχνω να παρω μηχανη αυτο τον καιρο, φαντασου εχω παρει γυρο στα 15 διαφορετικα. Δεν μου εχει πει ΚΑΝΕΝΑΣ οτι ειναι πουλημενο. Τι θελω να σου πω. Ο κοσμος εχει αναγκη αλλα δεν πωλειται και τιποτα

Εγω εκει που ελεγα περυσι οτι δεν το δινω κατω απο 19.000 € τωρα το δινω 14.000 € και δεν με εχει παρει κανενας. Δεν το κανει κακο το αμαξι, ιδιο ειναι. Μην σου πω και καλυτερο αλλα ξερω οτι πλεον ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ τιποτα.

Οποτε αυτην την περιοδο το φτηνοτερο δεν ειναι και χειροτερο. Μπορει να μην ειναι καλο αλλα ο κοσμος δεν μπορει να εχει 2000cc αμαξι να καθεται και το δινει. Αν ειναι στην Αθηνα κοιταξε τα και πες μας και που μενεις για να σου πουμε και που να το κοιταξεις. Εχουμε διαφορους να σου προτεινουμε για αυτην την δουλεια. Και να εισαι και σιγουρος απο την τιμη που θα βρεις στην αγγελια κοψτου 1000€ με 2000€.
Reply
Old Oct 27, 2011 | 09:21 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Φιλε μου,ετσι οπως εσυ,ετσι και γω και ολοι μας σε αυτο το forum εχουμε την ιδια ταυλα!!!το χοντακι!!!το γεγονος οτι θελω να το παρω ειναι για να πραγματοποιησω το ονειρο μου...δε μου περισσευουν λ7...απλα ειναι στοχος και απο τη στιγμη που δουλευω και δεν εχω οικογενειες,παιδια,σκυλια και γατια,θα κοιταξω να κοψω απο αλλου για να το χω...το γεγονος οτι ειναι 2λιτρο με ποναει λιγο αλλα οταν βαζω κατι στοχο το πετυχαινω...και μονο που το λεω και θελω να το παρω ειναι αχαριστια στη φαση που ειμαστε ολοι τωρα...αλλα ρε φιλε μια ζωη ζουμε!!!να πανε να μαμηθουνε ολοι...οσο μπορεσω να το συντηρησω και να το κρατησω θα το κρατησω...το ξερω οτι θα δωσω πολλα και για να το πουλησω θα παρω παρα πολυ λιγα,οπως και συ,αλλα αν με γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις οτι πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν το χω...ουτε για γκομενα δεν εχω κανει ετσι...φαντασου...πολυ κλαψονουνικος ακουγομαι αλλα ετσι ειναι...ειναι λατρεια το σκασμενο...το βλεπω στο δρομο και χαζευω...ζηλευω που δεν το χω...
Reply
Old Oct 27, 2011 | 09:23 AM
s2000vsa's Avatar
Registered User

Αθηνα μενω και θα χαρω πολυ να σας δω καμια φορα και απο κοντα...μενω βορεια αλλα σχεδον καθημερινα ειμαι παραλιακη!!!
Reply
Old Oct 27, 2011 | 09:38 AM
tsatsj's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by s2000vsa
Φιλε μου,ετσι οπως εσυ,ετσι και γω και ολοι μας σε αυτο το forum εχουμε την ιδια ταυλα!!!το χοντακι!!!το γεγονος οτι θελω να το παρω ειναι για να πραγματοποιησω το ονειρο μου...δε μου περισσευουν λ7...απλα ειναι στοχος και απο τη στιγμη που δουλευω και δεν εχω οικογενειες,παιδια,σκυλια και γατια,θα κοιταξω να κοψω απο αλλου για να το χω...το γεγονος οτι ειναι 2λιτρο με ποναει λιγο αλλα οταν βαζω κατι στοχο το πετυχαινω...και μονο που το λεω και θελω να το παρω ειναι αχαριστια στη φαση που ειμαστε ολοι τωρα...αλλα ρε φιλε μια ζωη ζουμε!!!να πανε να μαμηθουνε ολοι...οσο μπορεσω να το συντηρησω και να το κρατησω θα το κρατησω...το ξερω οτι θα δωσω πολλα και για να το πουλησω θα παρω παρα πολυ λιγα,οπως και συ,αλλα αν με γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις οτι πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν το χω...ουτε για γκομενα δεν εχω κανει ετσι...φαντασου...πολυ κλαψονουνικος ακουγομαι αλλα ετσι ειναι...ειναι λατρεια το σκασμενο...το βλεπω στο δρομο και χαζευω...ζηλευω που δεν το χω...
ενω εγω που το χω και εχω δεν γκομενα...ασε,στα ιδια σκατα ειμαι

tsatsj O κλαψονουνης
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:51 AM.