Μελλοντικός κάτοχος s2000
Και ομως εισαι... Εμεις τα πουλαμε οχι για να παρουμε Μ3 αλλα για να παρουμε ξυλα για το τζακι*.
Παρε το δικο μου και βαλε το esp της racelogic. Με 15000 - 16000€ ξεμπερδεψες!
* Η ΔΕΗ μας εκοψε το ρευμα και δεν εχουμε θερμανση!
Παρε το δικο μου και βαλε το esp της racelogic. Με 15000 - 16000€ ξεμπερδεψες!
* Η ΔΕΗ μας εκοψε το ρευμα και δεν εχουμε θερμανση!
S2000VSA μην νομιζεις πως το vsa ειναι το χερι του θεου... δεν σημαινει πως επειδη εσυ θα κανεις ο,τι σου κα...τεβει, θα σε διορθωνει το αμαξι παντου κ παντα, απλα ειναι ενα μεσω για να αποφυγεις καποιες δυσκολες καταστασεις. απο κει κ περα αν δεν εχεις την συνεση που απαιτει το s2k, ειτε με vsa ειτε χωρις, το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Πριν εναμισι χρονο που ψαχναμε vsa για καποιον φιλο, ολα ηταν τρακαρισμενα η βαμμενα...ολα ομως! τελικα καταληξαμε σε ΜΥ04
Αρχηγε μου αυτο ειναι το αμεσως επομενο αμαξι που θελω να παρω εφοσον παρω το s2000!!!και πιστευω δεν ειμαι και ο μονος...ειναι η συνεχεια του s2000 το M3!!!προς το παρον ομως η τσεπη με το ζορι θα συντηρησει το χοντακι...ασε που το s2000 ειναι και η ταυλα μου απο τοτε που βγηκε...κατσε με το καλο να το παρω και μετα βλεπουμε...
Originally Posted by s2000vsa' timestamp='1319732975' post='21106296
Αρχηγε μου αυτο ειναι το αμεσως επομενο αμαξι που θελω να παρω εφοσον παρω το s2000!!!και πιστευω δεν ειμαι και ο μονος...ειναι η συνεχεια του s2000 το M3!!!προς το παρον ομως η τσεπη με το ζορι θα συντηρησει το χοντακι...ασε που το s2000 ειναι και η ταυλα μου απο τοτε που βγηκε...κατσε με το καλο να το παρω και μετα βλεπουμε...

s2000vsa όταν η τσέπη σου θα σου επιτρέπει να πάρεις το M3 έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα η Honda θα έχει βγάλει διαστημόπλοιο
Φιλε katanaman εχεις απολυτο δικιο...απλα σκεψου οτι το vsa μπορει να σε γλιτωσει σε μια στραβοτιμονια που χωρις esp θα χες αγορασει ηδη χωραφι...οντως δεν ειναι το χερι του θεου...με και χωρις αυτο αν ειναι να τη φας θα τη φας...αν πας σαν κοτα δεν προκειται να τη φας...απλα επειδη το χοντακι ειναι αμαξι επιδοσεων,μια ακομα υποβοηθησει δε βλαπτει πιστευω...
Φιλε katanaman εχεις απολυτο δικιο...απλα σκεψου οτι το vsa μπορει να σε γλιτωσει σε μια στραβοτιμονια που χωρις esp θα χες αγορασει ηδη χωραφι...οντως δεν ειναι το χερι του θεου...με και χωρις αυτο αν ειναι να τη φας θα τη φας...αν πας σαν κοτα δεν προκειται να τη φας...απλα επειδη το χοντακι ειναι αμαξι επιδοσεων,μια ακομα υποβοηθησει δε βλαπτει πιστευω...
που φτιαχτηκε το συγκεκριμενο αμαξι..
εκτος αν εισαι ο tsatsija..
Μετά το μήνα θα ξεχάσεις ότι το έχεις αυτό το κουμπί