Μελλοντικός κάτοχος s2000
Εχεις δικιο...απλα μηπως σε φαση βροχης και εκει που δε θα το θες εσυ,σου πεταξει κωλους απο το πουθενα και μετα γινεις τροπετο???εμπειρια απο γνωστο μου που ειχε μοντελο του 01,στην εθνικη πηγαινε με 240χλμ και το αμαξι του πεταξε κωλο...ελαχιστα μεν,το ισιωσε,δεν εγινε κατι κακο...αλλα μονο και μονο αυτο,τον εκανε να χεστει πανω του και επαιρνε μετα τηλ. σε σαρακακηδες και αου αου να ρωτησει το λογο...
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1319758770' post='21107844
Οι 18 άρες επίσης δεν κάνουν για το S.. είναι πολύ μεγάλες και δημιουργουν προβλήματα με θόλους, άνεση καθώς και επιδόσεις..
Ίσως και τα ελαστικά σου να είναι πιο στρογγυλά στις άκρες τους και να μην αντιμετωπίζεις προβλημα.. αλλά δεν είναι όλα έτσι..
Γενικότερα το 18 άρι χρειάζεται σε περίπτωση που έχεις πολλά άλογα (βλέπε τα τέρατα του s2k.gr με τα 400+ άλογα). Εκεί ίσως είναι καλή λύση, αλλά σε ένα πρώτο στάδιο, θεωρώ ότι απλά σου κάνει τη ζωή δύσκολη, με μόνο κέρδος, το οπτικό κομμάτι.. ( προσωπική άποψη, ναι
).. Και αν θέλεις τόσο πολύ να τη βάλεις, καν'το, αλλά καν'το σωστά.. Δηλαδή, φέρε aftermarket μπροστινά φτερά και φτιάξε πίσω θόλους, όπως ο Alex από την Κόρινθο..(χαζός είναι?? όχι.. απλά θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο) 
Όπως και να έχει, ο φίλος μας ρωτάει κάποια πράγματα για το s2000 και κάποιες συμβουλές. Εγώ τα βλέπω από τη δική μου οπτική, εσύ από κάποια άλλη, κάποιος άλλος απο εντελώς διαφορετική.. και είναι καλό που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, που αφενός μπορεί να μπερδεύουν λιγάκι, από την άλλη εμπλουτίζουν τη συζήτηση και την καθιστούν εποικοδομητική. Έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι το ωραίο με τα φόρουμ..
Εχεις δικιο...απλα μηπως σε φαση βροχης και εκει που δε θα το θες εσυ,σου πεταξει κωλους απο το πουθενα και μετα γινεις τροπετο???εμπειρια απο γνωστο μου που ειχε μοντελο του 01,στην εθνικη πηγαινε με 240χλμ και το αμαξι του πεταξε κωλο...ελαχιστα μεν,το ισιωσε,δεν εγινε κατι κακο...αλλα μονο και μονο αυτο,τον εκανε να χεστει πανω του και επαιρνε μετα τηλ. σε σαρακακηδες και αου αου να ρωτησει το λογο...
Originally Posted by s2000vsa' timestamp='1319792675' post='21108747
Φιλε katanaman εχεις απολυτο δικιο...απλα σκεψου οτι το vsa μπορει να σε γλιτωσει σε μια στραβοτιμονια που χωρις esp θα χες αγορασει ηδη χωραφι...οντως δεν ειναι το χερι του θεου...με και χωρις αυτο αν ειναι να τη φας θα τη φας...αν πας σαν κοτα δεν προκειται να τη φας...απλα επειδη το χοντακι ειναι αμαξι επιδοσεων,μια ακομα υποβοηθησει δε βλαπτει πιστευω...
που φτιαχτηκε το συγκεκριμενο αμαξι..
εκτος αν εισαι ο tsatsija..

Μόνο του να πέταξε κώλο αποκλείεται. Να πέτυχε κανα σαμαράκι σε αυτά τα χιλιόμετρα εύκολα. Εκτός και αν το αμάξι του ήταν "κουνιστό" εκ γεννετής
Οτι και να ναι,απο τη στιγμη που του το κανε,δεν ειναι επιφοβο?και ευτυχως ηταν κατι λιγο και το επανεφερε...σκεψου να του φευγε πουθενα...γι αυτο ρωταω,μηπως με το vsa ο ελεγχος και η επαναφορα γινοταν απο μονα τους?
Οτι και να ναι,απο τη στιγμη που του το κανε,δεν ειναι επιφοβο?και ευτυχως ηταν κατι λιγο και το επανεφερε...σκεψου να του φευγε πουθενα...γι αυτο ρωταω,μηπως με το vsa ο ελεγχος και η επαναφορα γινοταν απο μονα τους?
Εντελώς φιλικά και χωρίς να έχω καμία πρόθεση για αντιπαραθέσεις, θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όσοι είχαν 18άρες και μπήκαν έστω και μία φορά στην πίστα μετά τις έδωσαν όσο όσο.. Ίσως είσαι ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα με τις 18άρες και μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι έχεις μαμά φρένα.. δεν ισχύει το ίδιο με μεγαλύτερες δαγκάνες, που βγάζουν περισσότερο έξω τους τροχούς, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση κι αυτό είναι το βασικό πρόβλημα.. ότι ίσως να μη μπορεί να βάλει 17άρες.. (γιατί αν αρχίσει και κυνηγάει λίγο το αυτοκίνητο, στο τέλος, θα τις βάλει)
Ίσως και τα ελαστικά σου να είναι πιο στρογγυλά στις άκρες τους και να μην αντιμετωπίζεις προβλημα.. αλλά δεν είναι όλα έτσι..
Γενικότερα το 18 άρι χρειάζεται σε περίπτωση που έχεις πολλά άλογα (βλέπε τα τέρατα του s2k.gr με τα 400+ άλογα). Εκεί ίσως είναι καλή λύση, αλλά σε ένα πρώτο στάδιο, θεωρώ ότι απλά σου κάνει τη ζωή δύσκολη, με μόνο κέρδος, το οπτικό κομμάτι.. ( προσωπική άποψη, ναι
).. Και αν θέλεις τόσο πολύ να τη βάλεις, καν'το, αλλά καν'το σωστά.. Δηλαδή, φέρε aftermarket μπροστινά φτερά και φτιάξε πίσω θόλους, όπως ο Alex από την Κόρινθο..(χαζός είναι?? όχι.. απλά θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο) 
Όπως και να έχει, ο φίλος μας ρωτάει κάποια πράγματα για το s2000 και κάποιες συμβουλές. Εγώ τα βλέπω από τη δική μου οπτική, εσύ από κάποια άλλη, κάποιος άλλος απο εντελώς διαφορετική.. και είναι καλό που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, που αφενός μπορεί να μπερδεύουν λιγάκι, από την άλλη εμπλουτίζουν τη συζήτηση και την καθιστούν εποικοδομητική. Έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι το ωραίο με τα φόρουμ..

Για να καταλήξει κάποιος για το θέμα τοποθέτησης 18άρας πρέπει να λάβει υπόψην ένα σωρό πράγματα.....χρήση (πίστα, κόντρες ή πολιτική χρήση), εμφάνιση, φρένα, offset και καταλληλότητα 18άρας κ.α.
Προσωπικά το S δεν το βάζω πίστα, δεν κάνω κόντρες, το έχω για πολιτική χρήση, φοράω μαμά φρένα, έχω 18άρες WORK, δεν έχω πειράξει τους θόλους, είμαι μαμά ιπποδύναμη, φοράω Continental Sport Contact, ανάρτηση KW V3 και με όλα αυτά τα δεδομένα δεν βρίσκω πουθενά, δεν έχει γίνει η ζωή μου πιο δύσκολη, μου αρέσει πολύ περισσότερο οπτικά το S και η όποια διαφορά στις επιδόσεις δεν μου έχει λείψει στον τρόπο που το χρησιμοποιώ.....αυτά για να δώσω μια ολοκληρωμένη εικόνα.....
Μου φαινεται παραλογο παντως... να πηγαινεις μονο με 240 στη βροχη κ να πεταξει κωλο τ αμαξι!!! απαραδεκτο!!!
s2000vsa πλακα κανω μην παρεξηγεις. παρε vsa απλα θελει προσοχη οπως κ να χει.
Δεν πηγαινε με βροχη 240...σε στεγνο οδοστρωμα...τωρα δεν αναφερε τιποτα για σαμαρακια και ανωμαλια του δρομου...τι να πω?παντως του πηγε το σκατο στην καλτσα και καπακια πηρε τηλ. τη χοντα να δει τι παιζει...