Μετανάστευσε κανεις ?
Πριν λίγο διάστημα είδα ένα ΜΑΥΡΟ s2000 04+ στην περιοχή που μένω (Stuttgart) με ελληνικές πινακίδες, μετά από λίγες μέρες το είδα ξανά με γερμανικές.
Μήπως είναι κάποιος από εδώ μέσα ??
Ελληνικές πινακίδες : ΑΧΥ 2249
Γερμανικές πινακίδες : S sx 2000
Περιοχή : Bad Cannstat (Stuttgart)
Μήπως είναι κάποιος από εδώ μέσα ??
Ελληνικές πινακίδες : ΑΧΥ 2249
Γερμανικές πινακίδες : S sx 2000
Περιοχή : Bad Cannstat (Stuttgart)
Το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει το αντίθετο από ότι συνέβαινε κάτι χρόνια πριν. Κάποιος γερμανός έκανε εισαγωγή από Ελλάδα κάποιο S2000 αφού νομίζω είναι πιο φτηνά εδώ και μετά του άλλαξε τις πινακίδες. Κύκλος είναι η ζωή
Τα βγάζουν έξω κάτι αετονύχηδες, που τα πήραν από δω σκοτωμένα κ μετά βγάζουν τρελό χρήμα πουλόντας τα έξω.
Έτσι έδωσα κι εγώ το scooby μου σε κάποιον, που μετά το πουλούσε στο mobile.de για 5500 ακριβότερα.
Αναγκαίο κακό όμως όταν δεν φεύγει αλλιώς...
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1385019473' post='22887436
Το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει το αντίθετο από ότι συνέβαινε κάτι χρόνια πριν. Κάποιος γερμανός έκανε εισαγωγή από Ελλάδα κάποιο S2000 αφού νομίζω είναι πιο φτηνά εδώ και μετά του άλλαξε τις πινακίδες. Κύκλος είναι η ζωή 

Τα βγάζουν έξω κάτι αετονύχηδες, που τα πήραν από δω σκοτωμένα κ μετά βγάζουν τρελό χρήμα πουλόντας τα έξω.
Έτσι έδωσα κι εγώ το scooby μου σε κάποιον, που μετά το πουλούσε στο mobile.de για 5500 ακριβότερα.
Αναγκαίο κακό όμως όταν δεν φεύγει αλλιώς...

Τι λες τωρα!
Thread
Forum
Replies
Last Post
RWDlover
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
27
Nov 27, 2009 09:47 AM