View Poll Results: Ποια Εξατμηση ειναι πιο δυνατη??
HKS

0
0%
SKUNK2

0
0%
Voters: 33. You may not vote on this poll
Να καταληξουμε καπου..
εχω παραληψει καποιες γιατι δεν μπορω να τις βαλω αλλα τουλαχιστον οι επικρατεστερες ειναι αυτες πιστευω.. επισημενω ξανα οτι μηλαμε για ηχο πιο δυνατο οχι πιο ωραιο...
Δηλαδή εννοείς ποιά εξάτμιση θα βγάλει τα περισσότερα db σε όλο τα φάσμα λειτουργίας της.
Ασχέτως αν αυτά τα db θα είναι με βουητό η ξεκάθαρος ήχος!
Τις διπλές τσάμπα τις έβαλες, είναι γνωστό ότι οι μονές είναι πιο δυνατές σε ήχο.
Το ερώτημα σου δεν ειναι υποκειμενικό αλλά πολύ πολύ αντικειμενικό.
Το βίντεο στο youtube νομίζω έχει πάρα πολλές απο αυτές και τα db που φτάνουν.
Ασχέτως αν αυτά τα db θα είναι με βουητό η ξεκάθαρος ήχος!
Τις διπλές τσάμπα τις έβαλες, είναι γνωστό ότι οι μονές είναι πιο δυνατές σε ήχο.
Το ερώτημα σου δεν ειναι υποκειμενικό αλλά πολύ πολύ αντικειμενικό.
Το βίντεο στο youtube νομίζω έχει πάρα πολλές απο αυτές και τα db που φτάνουν.
Originally Posted by eddiex,Nov 24 2010, 03:43 AM
Ξεχασες Amuse και Spoon επισης αλλα δεν ειναι οτι μπορεις να τις βρεις και ευκολα. Για την Spoon μαλλον οκ, βρισκεις.
Και η Amuse νομίζω είναι η πιο δυνατή κιόλας. (Με επιφύλαξη)
Ναι Κωνσταντινε αυτο ακριβως ποια θα βγαζει τα περισοτερα σε ολη της τη λειτουργια..κ η toda ειναι αλλα δεν τις ξεχασα απλα δεν μπορουσα να βαλω αλλες...ψηφιστε κιολας μαζι με τα σχολια..
Trending Topics
Εγω δεν μπορώ να ψηφίσω γιατί δεν ξέρω ρε συ Χαρούλη.
Στην Greddy που έχω μπει... ναι, δυνατή αλλά καμία σχέση με την t1r 70RT. Άλλωστε η Greddy έχει και μεσαίο άρα ήδη απο μονο του αυτό, την κάνει πιο ήσυχη.
Σε αυτές που έχες βάλει στην λίστα, θα ήμουν ανάμεσα στην J's 70RR και στην T1R.
Αλλά και πάλι, το αυτί μου δεν ειναι ντεσιμπελόμετρο!!! Το πήρα χωρίς το έξτρα όταν με γέννησε η μάνα μου, γιατί δεν μας περίσσευαν τα φράγκα
Στην Greddy που έχω μπει... ναι, δυνατή αλλά καμία σχέση με την t1r 70RT. Άλλωστε η Greddy έχει και μεσαίο άρα ήδη απο μονο του αυτό, την κάνει πιο ήσυχη.
Σε αυτές που έχες βάλει στην λίστα, θα ήμουν ανάμεσα στην J's 70RR και στην T1R.
Αλλά και πάλι, το αυτί μου δεν ειναι ντεσιμπελόμετρο!!! Το πήρα χωρίς το έξτρα όταν με γέννησε η μάνα μου, γιατί δεν μας περίσσευαν τα φράγκα