Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Χεχεχεχ...
Παρθένος ξανθός και άτριχος(μη σας ξεγελάει όμως αυτό,δεν δείχνω κακός αλλα σκοτώνω-έχω έμφαση στα RX8
)
Τώρα απο ομάδα (η αίματος αχρείαστη να είναι για όλους μας) είμαι Παναθηναικός(διατηρώ καλές σχέσεις με αρκετούς Ολυμπιακούς)...
Το βράδυ απόψε λέω να πάω για κανένα μεθυσάκι(ποδαράτος ή ταξί,εννοείται)...
Καλά θα περάσουμε,καλά...
Παρθένος ξανθός και άτριχος(μη σας ξεγελάει όμως αυτό,δεν δείχνω κακός αλλα σκοτώνω-έχω έμφαση στα RX8
) Τώρα απο ομάδα (η αίματος αχρείαστη να είναι για όλους μας) είμαι Παναθηναικός(διατηρώ καλές σχέσεις με αρκετούς Ολυμπιακούς)...
Το βράδυ απόψε λέω να πάω για κανένα μεθυσάκι(ποδαράτος ή ταξί,εννοείται)...
Καλά θα περάσουμε,καλά...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by DimitrisN,Dec 19 2008, 04:30 PM
Δεν παρεξηγούμαι εύκολα πάντως... 

Καλα θα περασουμε παντως...
Γειά σου,t.i.n.t. ...
Άμα βρείς στην ΣΤΕΦ που είμαι,γυναίκες δείχτες και σε εμάς,διότι πλέον το άντερο το λιγδώνουμε μόνο με πα'ι'δάκια και γουρουνοπούλες...
Είμαι ενεργειακός μηχανολόγος,και ΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ(λίγες) αποφασίσουν να το ακολουθήσουν,μοιάζουν σαν κακές πεθερές...
Μπορείς πάντως να προσπαθήσεις(αν και σε βλέπω να καταλήγεις στις νοσοκόμες,που γίνεται πανικός)...
Άμα βρείς στην ΣΤΕΦ που είμαι,γυναίκες δείχτες και σε εμάς,διότι πλέον το άντερο το λιγδώνουμε μόνο με πα'ι'δάκια και γουρουνοπούλες...
Είμαι ενεργειακός μηχανολόγος,και ΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ(λίγες) αποφασίσουν να το ακολουθήσουν,μοιάζουν σαν κακές πεθερές...
Μπορείς πάντως να προσπαθήσεις(αν και σε βλέπω να καταλήγεις στις νοσοκόμες,που γίνεται πανικός)...
Originally Posted by DimitrisN,Dec 19 2008, 05:43 AM
Καλησπέρα παιδιά,είμαι ο Δημήτρης,καλώς σας βρήκα και ελπίζω να περάσουμε μαζί δημιουργικά,αρκετές ώρες εδώ με τα καμάρια μας,αλλά και στους δρόμους(που είναι άλλωστε και το δυνατό τους σημείο)...
Kαλως ηρθες!Αλλά: Ο Sακης ειναι για την πιστα, ταπα κατω, τουμπανο στα κερμπ, με γυρισμενα φτερακια(βλ. Μαριος!!!
)!!!!Εκει ειναι το δυνατο του σημειο!
PS. Δηλωνω και εγω ''μαμα''
!
Originally Posted by DimitrisN,Dec 19 2008, 05:58 PM
Γειά σου,t.i.n.t. ...
Μπορείς πάντως να προσπαθήσεις(αν και σε βλέπω να καταλήγεις στις νοσοκόμες, που γίνεται πανικός)...
Μπορείς πάντως να προσπαθήσεις(αν και σε βλέπω να καταλήγεις στις νοσοκόμες, που γίνεται πανικός)...

Κατ αρχάς ένα μεγαααλο ΜΠΡΑΒΟ που είσαι Πανάθα!!!!! Είσαι και γαμώ τα παιδιά!
Κανόνισε μερικές νοσοκόμες για τον Τ.Ι.Ν.Τ μας σε παρακαλώ μπας και τον κάνουν καλά και ησυχάσουμε...
P.S. Είμαι η Ισμήνη......
μου πεις και συ μετά κανένα "φίλε μου" και τα σχετικά....

(δεν έχω ιδέα τι σημαίνει το ανθρωπάκι το έβαλα γιατι είναι πράσινο...
)