Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Γειά σας φίλοι Hondakides και κάτοχοι s2000.
Πέτρος ο vtecas.Μπαίνω εδώ και αρκετό καιρό στο site σας και διαβάζω διάφορα τεχνικά θέματα και πραγματικά σας χαίρομαι.Πριν λίγες μέρες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! έγινα και γω ένας περίφανος κάτοχος s2000. Καινούργιο,λευκό -πέρλα με hardtop.Όνειρο ετών.Δυστυχώς λόγω οικογενειακής κατάστασης δεν επιτρεπόταν ένα τέτοιο αυτοκίνητο λόγω χώρων και κόστους βέβαια.
Πέτρος ο vtecas.Μπαίνω εδώ και αρκετό καιρό στο site σας και διαβάζω διάφορα τεχνικά θέματα και πραγματικά σας χαίρομαι.Πριν λίγες μέρες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! έγινα και γω ένας περίφανος κάτοχος s2000. Καινούργιο,λευκό -πέρλα με hardtop.Όνειρο ετών.Δυστυχώς λόγω οικογενειακής κατάστασης δεν επιτρεπόταν ένα τέτοιο αυτοκίνητο λόγω χώρων και κόστους βέβαια.
για το συλλεκτικό που ρωτάς,απ ότι μου είπαν στο Σαρακάκη δεν πρόκειται να το φέρουν ,γιατί και γω γι αυτό πήγαινα αρχικά. Έχουν φέρει 3- 4 στο τελωνείο.Ένα απ αυτά ήταν και το μωρό μου...το είδα ,αλλάξαμε ματιές εε δεν θέλει και πολύ,δεν κοιμόμουν για κάτι νύχτες και όταν τελικά με έπαιρνε ο ύπνος,αυτό έβλεπα...Πάντως απ ότι μου είπαν θα είναι και τα τελευταία s2000 που θα πουληθούν.Πιθανά δεν θα εισάγουν άλλα.

Wellcome k στο club μας