Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
καλησπερα σε ολους....πρωην κατοχος RX-8,εδω και ενα χρονο οδηγω το S μου και ειμαι πολυ ευτιχισμενος που εχω αποκτησει αυτο το αμαξι μιας και που ηταν το ονειρο μου να το αποκτησω απο την πρωτη μερα που το ειδα!!!!Οπως και ολοι απο εδω μεσα ετσι και εγω εχω το τριπακι να το κανω "τουμπανο"!Σιγα σιγα και με πολυ κοπο ελπιζω να τα καταφερω!!!!!Ηδη το αυτοκινητο φοραει μια ΚW 3,J'S εισαγωγη,WORK CR KAI..... και μια εξατμιση που την ειχε απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.Πολυ θα ηθελα να βρεθω σε κανα meeting να δω HONDAσυρρωη αλλα με την δουλεια που κανω δεν πιστευω να τα καταφερω και ποτε....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by nick27,Jul 13 2009, 10:15 AM
Καλημερα Energetic....θα σας μαθω σιγα σιγα,αλλα εχω μια απορια????Υπαρχει κανα καλο συνεργειο σε αυτη τη χωρα η πρεπει να συμβιβαστω με τους μπερντεδες ρε φιλε??????
Εγω εχω καταληξει εδω και πολλα χρονια στη Honda Μαστορας που ειναι Λ.Βουλιαγμενης 64 στο Ελληνικο. Οσοι εχουν παει εκει μεχρι τωρα, δεν εχουν κανενα παραπανο, απ'οσο θυμαμαι. Αν πας εκει μιλα με τον Σπυρο. Εχει λυσει και δεσει παρα πολλα S και γνωριζει το αμαξι.
To site τους ειναι αυτο.
Υποψην οτι εχουμε και σχετικο τοπικ οπου αναφερουμε εντυπωσεις απο το καθε συνεργειο που εχουν δοκιμασει αρκετα παιδια απο το club. Οριστε και το σχετικο link.
Καλως ηρθες στο κοσμο του S2000.
Originally Posted by nick27,Jul 13 2009, 04:25 AM
Να σαι καλα φιλε μου...αλλα γιατι με κραζεις?Αφου εχουμε μιλησει μαζι στο τιλεφωνο και ξερω οτι και εσυ ειχες RX8??????
Originally Posted by nick27,Jul 13 2009, 09:15 AM
Καλημερα Energetic....θα σας μαθω σιγα σιγα,αλλα εχω μια απορια????Υπαρχει κανα καλο συνεργειο σε αυτη τη χωρα η πρεπει να συμβιβαστω με τους μπερντεδες ρε φιλε??????
Στον Σπυρο το πηγαινω αλλα δεν εχω προβλημα με αυτον,αλλα με τον φανοποιο του.....Μου εβαψε ενα φτερο....Γ@Μ@Τ@.Ρε πουστη S2000 βαφεις,προσεξε το λιγο!!!!Τελοσ παντον εκει ημουνα σημερα και εκανα service....Aπλα το αυτοκινητο ειναι 04 και ελληνικο και μου ειπαν πως εχει εγγυιση μεχρι 011...εαν κανω τα service σε εξουσιοδοτημενο.ΜΟΥΦΕΣ????Φ λε Package ειχαμε μιλησει για ενα εγκεφαλο j's.....και μου ειπες οτι ειχες και εσυ RX8.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μου κανει εντυπωση για τη φανοποιεια καθως η δουλεια που εχει κανει σε S2000, και εχω δει απο κοντα, ειναι πολυ καλη. Μηπως σου εχουν μεινει τιποτα λεπτομερειες που ειναι να τις περασει με αλοιφη?
By the way, μηπως εχουμε βρεθει προσφατα? Με ενα κοκκινο S2000 ισως με εχεις δει ή με ενα μπλε CRV. Θυμαμαι να εχω γνωρισει πολλα παιδια στο Μαστορα.
By the way, μηπως εχουμε βρεθει προσφατα? Με ενα κοκκινο S2000 ισως με εχεις δει ή με ενα μπλε CRV. Θυμαμαι να εχω γνωρισει πολλα παιδια στο Μαστορα.