Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Originally Posted by Stradale,Jul 14 2007, 10:56 AM
Γειά σας boys!! Χρήστος από Γιάννενα,(αλλά τώρα μένω Αθήνα
).Τις προσεχείς εβδομάδες θα έχω και εγώ το S μου επιτέλους,μοντ.2003.Άντε για να κάνουμε και καμιά πάντα...Τα λέμε παλικάρια!!!
).Τις προσεχείς εβδομάδες θα έχω και εγώ το S μου επιτέλους,μοντ.2003.Άντε για να κάνουμε και καμιά πάντα...Τα λέμε παλικάρια!!!
Originally Posted by ohlis,Jul 11 2007, 03:29 PM
Αυτό είναι το κανονικό μου όνομα και είναι προς τιμήν του
Δημητρίου του κυνικού (Κορίνθιος φιλόσοφος 1ος αιώνας μχ φίλος
Του Απολλώνιου του Τιανεα)
Δημητρίου του κυνικού (Κορίνθιος φιλόσοφος 1ος αιώνας μχ φίλος
Του Απολλώνιου του Τιανεα)

για πες ...για πες ...με τρεχουν τα σαλια

αντα να δοκιμασω κ τις tein..
Originally Posted by tomidis,Jul 17 2007, 03:13 PM
γεια σου μητσαρα..

Η ανάβαση ΣΚΟΤΩΝΕΙ
και το ποιο σημαντικό έχει θέση για καλά πλάνα (video) και μηδενική κίνηση
Θα είναι ένα καλό test για της tein
Αν και λίγο καθυστερημένα, στέλνω το καλωσόρισμά μου στα νέα μέλη, καλές βόλτες παίδες, κάνατε πολύ καλή επιλογή
Πάντως, επί τη ευκαιρία, από ότι μαθαίνω, υπάρχει τελευταία μεγάλη ζήτηση για S-ακια. Αρκετοί από τα ελληνικά club του γκρουπ VAG, για να μην πω ονόματα και θίξω οικογένειες, έχουνε πάρει σβάρνα τις μάντρες ψάχνοντας για S, σε σημείο που να είναι έτοιμοι να μετονομάσουν τα club σε πρώην-χψζ-νυν-s2k.
Για δες γυρίσματα που έχει ο καιρός. Προφανώς κάποιοι βαρέθηκαν τα 0-100. Και εκεί που ψάχνανε S-akia να βάλουν κοντρίτσες για να επιβεβαιωθούν, τώρα τα αγοράζουν σα ζεστά καρβέλια.
Αν τα παραπάνω έχουν μία μικρή δόση ειρωνίας, είναι γιατί απευθύνονται σε συγκεκριμένους καραγκιόζηδες...Αυτοί να ξέρουν ότι τους περιμένω στη γωνία...
Πάντως, επί τη ευκαιρία, από ότι μαθαίνω, υπάρχει τελευταία μεγάλη ζήτηση για S-ακια. Αρκετοί από τα ελληνικά club του γκρουπ VAG, για να μην πω ονόματα και θίξω οικογένειες, έχουνε πάρει σβάρνα τις μάντρες ψάχνοντας για S, σε σημείο που να είναι έτοιμοι να μετονομάσουν τα club σε πρώην-χψζ-νυν-s2k.
Για δες γυρίσματα που έχει ο καιρός. Προφανώς κάποιοι βαρέθηκαν τα 0-100. Και εκεί που ψάχνανε S-akia να βάλουν κοντρίτσες για να επιβεβαιωθούν, τώρα τα αγοράζουν σα ζεστά καρβέλια.
Αν τα παραπάνω έχουν μία μικρή δόση ειρωνίας, είναι γιατί απευθύνονται σε συγκεκριμένους καραγκιόζηδες...Αυτοί να ξέρουν ότι τους περιμένω στη γωνία...
Το s είναι κόλλημα, τι λεμε τώρα...
Έιναι όλοι τους κρυφό-hondakides και τους πήρανε χαμπάρι
Αρκετοί από τα ελληνικά club του γκρουπ VAG, για να μην πω ονόματα και θίξω οικογένειες, έχουνε πάρει σβάρνα τις μάντρες ψάχνοντας για S, σε σημείο που να είναι έτοιμοι να μετονομάσουν τα club σε πρώην-χψζ-νυν-s2k
Originally Posted by lalakis2000,Jul 20 2007, 03:51 AM
Αν και λίγο καθυστερημένα, στέλνω το καλωσόρισμά μου στα νέα μέλη, καλές βόλτες παίδες, κάνατε πολύ καλή επιλογή
, στο θέμα μας τώρα Όλοι αυτοί που ανέφερες μάλλον ζήλεψαν κάποιες υπογραφές το τύπου ΄΄ οι ευθείες
Είναι για να ενώνουν της στροφές ΄΄, ΄΄ ισιώνουν ορέ τα παλικάρια ΄΄ ΄΄ Με το πλάι όσο πάει ΄΄
,
και πολλές άλλες αυτού του είδους που δεν απαντούν απλά αλλά καρφώνουν στον τοίχο κάποιους που νομίζουν ότι ο κόσμος τελειώνει μετά το 0-100 η στο επόμενο φανάρι,
Και δυστυχώς αυτό είναι απόδειξη ότι η χώρα μας είναι πολυυυυύ πίσω στο θέμα αυτοκίνητο όμως να που ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και κάποιοι άρχισαν να κρύβονται και να μην μιλάνε καθόλου