Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα

Thread Tools

Old Jul 14, 2007 | 10:56 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Γειά σας boys!! Χρήστος από Γιάννενα,(αλλά τώρα μένω Αθήνα ).Τις προσεχείς εβδομάδες θα έχω και εγώ το S μου επιτέλους,μοντ.2003.Άντε για να κάνουμε και καμιά πάντα...Τα λέμε παλικάρια!!!
Reply
Old Jul 14, 2007 | 11:07 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Originally Posted by Stradale,Jul 14 2007, 10:56 AM
Γειά σας boys!! Χρήστος από Γιάννενα,(αλλά τώρα μένω Αθήνα ).Τις προσεχείς εβδομάδες θα έχω και εγώ το S μου επιτέλους,μοντ.2003.Άντε για να κάνουμε και καμιά πάντα...Τα λέμε παλικάρια!!!
Καλως ηρθες φιλε!Αντε με το καλο να το παρεις και προσοχη στις παντες!
Reply
Old Jul 17, 2007 | 03:13 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by ohlis,Jul 11 2007, 03:29 PM
Αυτό είναι το κανονικό μου όνομα και είναι προς τιμήν του
Δημητρίου του κυνικού (Κορίνθιος φιλόσοφος 1ος αιώνας μχ φίλος
Του Απολλώνιου του Τιανεα)
γεια σου μητσαρα..
για πες ...για πες ...με τρεχουν τα σαλια
αντα να δοκιμασω κ τις tein..
Reply
Old Jul 18, 2007 | 09:29 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Welcome Πατριωτη Χρηστο απο Γιαννενα! Καλως ηρθες και προσοχη...
Reply
Old Jul 18, 2007 | 05:42 PM
ohlis's Avatar
Registered User

Originally Posted by tomidis,Jul 17 2007, 03:13 PM
γεια σου μητσαρα..
για πες ...για πες ...με τρεχουν τα σαλια
αντα να δοκιμασω κ τις tein..
Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη πάντως από κλίσης και ποιότητα οδοστρώματος
Η ανάβαση ΣΚΟΤΩΝΕΙ και το ποιο σημαντικό έχει θέση για καλά πλάνα (video) και μηδενική κίνηση
Θα είναι ένα καλό test για της tein
Reply
Old Jul 20, 2007 | 03:51 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Αν και λίγο καθυστερημένα, στέλνω το καλωσόρισμά μου στα νέα μέλη, καλές βόλτες παίδες, κάνατε πολύ καλή επιλογή

Πάντως, επί τη ευκαιρία, από ότι μαθαίνω, υπάρχει τελευταία μεγάλη ζήτηση για S-ακια. Αρκετοί από τα ελληνικά club του γκρουπ VAG, για να μην πω ονόματα και θίξω οικογένειες, έχουνε πάρει σβάρνα τις μάντρες ψάχνοντας για S, σε σημείο που να είναι έτοιμοι να μετονομάσουν τα club σε πρώην-χψζ-νυν-s2k.

Για δες γυρίσματα που έχει ο καιρός. Προφανώς κάποιοι βαρέθηκαν τα 0-100. Και εκεί που ψάχνανε S-akia να βάλουν κοντρίτσες για να επιβεβαιωθούν, τώρα τα αγοράζουν σα ζεστά καρβέλια.

Αν τα παραπάνω έχουν μία μικρή δόση ειρωνίας, είναι γιατί απευθύνονται σε συγκεκριμένους καραγκιόζηδες...Αυτοί να ξέρουν ότι τους περιμένω στη γωνία...
Reply
Old Jul 20, 2007 | 04:45 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Και έτσι πρέπει.... Δύσκολο να αντισταθείς σε ένα S2000. Είναι πολύ όμορφο, τι να λέμε τώρα.
Reply
Old Jul 20, 2007 | 09:50 PM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Πάντως παιδιά, τα S από αγγελίες έχουν όντως ψιλοεξαφανιστεί.
Reply
Old Jul 21, 2007 | 12:35 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

Το s είναι κόλλημα, τι λεμε τώρα...
Αρκετοί από τα ελληνικά club του γκρουπ VAG, για να μην πω ονόματα και θίξω οικογένειες, έχουνε πάρει σβάρνα τις μάντρες ψάχνοντας για S, σε σημείο που να είναι έτοιμοι να μετονομάσουν τα club σε πρώην-χψζ-νυν-s2k
Έιναι όλοι τους κρυφό-hondakides και τους πήρανε χαμπάρι
Reply
Old Jul 26, 2007 | 01:31 PM
ohlis's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Jul 20 2007, 03:51 AM
Αν και λίγο καθυστερημένα, στέλνω το καλωσόρισμά μου στα νέα μέλη, καλές βόλτες παίδες, κάνατε πολύ καλή επιλογή

Πάντως, επί τη ευκαιρία, από ότι μαθαίνω, υπάρχει τελευταία μεγάλη ζήτηση για S-ακια. Αρκετοί από τα ελληνικά club του γκρουπ VAG, για να μην πω ονόματα και θίξω οικογένειες, έχουνε πάρει σβάρνα τις μάντρες ψάχνοντας για S, σε σημείο που να είναι έτοιμοι να μετονομάσουν τα club σε πρώην-χψζ-νυν-s2k.

Για δες γυρίσματα που έχει ο καιρός. Προφανώς κάποιοι βαρέθηκαν τα 0-100. Και εκεί που ψάχνανε S-akia να βάλουν κοντρίτσες για να επιβεβαιωθούν, τώρα τα αγοράζουν σα ζεστά καρβέλια.

Αν τα παραπάνω έχουν μία μικρή δόση ειρωνίας, είναι γιατί απευθύνονται σε συγκεκριμένους καραγκιόζηδες...Αυτοί να ξέρουν ότι τους περιμένω στη γωνία...
Καταρχήν να ευχαριστήσω και εσένα για το καλωσόρισμα , στο θέμα μας τώρα
Όλοι αυτοί που ανέφερες μάλλον ζήλεψαν κάποιες υπογραφές το τύπου ΄΄ οι ευθείες
Είναι για να ενώνουν της στροφές ΄΄, ΄΄ ισιώνουν ορέ τα παλικάρια ΄΄ ΄΄ Με το πλάι όσο πάει ΄΄
,
και πολλές άλλες αυτού του είδους που δεν απαντούν απλά αλλά καρφώνουν στον τοίχο κάποιους που νομίζουν ότι ο κόσμος τελειώνει μετά το 0-100 η στο επόμενο φανάρι,
Και δυστυχώς αυτό είναι απόδειξη ότι η χώρα μας είναι πολυυυυύ πίσω στο θέμα αυτοκίνητο όμως να που ηρθε το πλήρωμα του χρόνου και κάποιοι άρχισαν να κρύβονται και να μην μιλάνε καθόλου

Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:28 PM.