Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Καλησπέρα , είμαι ο Κώστας , πριν μερικές εβδομάδες αγόρασα ένα S2000 ap1 . Η επιλογή έγινε για πολλούς λόγους , αλλά κυρίως επειδή έχω απογοητευτεί από τα προβλήματα πρόσφυσης των εμπροσθιοκίνητων και ήθελα ένα πραγματικά αξιόλογο άπό το εργοστάσιο όχημα για να αναπτύξω επάνω του ένα καλό και αξιόπιστο project βελτίωσης για καθημερινή χρήση άλλα και για περιστασιακά trackdays-RWYB και όχι μόνο....
Κύριος στόχος μου είναι ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορώ να κάνω ταξίδι άνετα στα 160χλμ/ώρα και ανά πάσα στιγμή θα είναι ετοιμόπόλεμο με χαμηλά 13άρια στο 400άρι....
Αύτά...
Κύριος στόχος μου είναι ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορώ να κάνω ταξίδι άνετα στα 160χλμ/ώρα και ανά πάσα στιγμή θα είναι ετοιμόπόλεμο με χαμηλά 13άρια στο 400άρι....
Αύτά...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Κωστα καλως ηρθες. 
Μη βιαστεις να πιεσεις το S στην αρχη μεχρι να μαθεις λιγο την συμπεριφορα του.. Το αναφερω αυτο διοτι μερικοι βιαστηκαν και ειχαν δυστυχως ενα, δυο και τρια ατυχηματα σε μερικες περιπτωσεις. Αν θες μπορεις να ερθεις και σε καποια συναντηση μας ή σε μια απο αυτες που κανουμε στο καρτοδρομο ωστε να γνωρισεις ακομα καλυτερα το αυτοκινητο σου. Αν και απο αυτα που εγραψες μαλλον για κοντρες θελεις το αμαξι.

Μη βιαστεις να πιεσεις το S στην αρχη μεχρι να μαθεις λιγο την συμπεριφορα του.. Το αναφερω αυτο διοτι μερικοι βιαστηκαν και ειχαν δυστυχως ενα, δυο και τρια ατυχηματα σε μερικες περιπτωσεις. Αν θες μπορεις να ερθεις και σε καποια συναντηση μας ή σε μια απο αυτες που κανουμε στο καρτοδρομο ωστε να γνωρισεις ακομα καλυτερα το αυτοκινητο σου. Αν και απο αυτα που εγραψες μαλλον για κοντρες θελεις το αμαξι.
Originally Posted by JDM P.R.,Nov 30 2009, 12:01 AM
Αύτά...
Αύτά...
και συγχαρητήρια για την επιλογή σου Όλα γίνονται
Όρεξη και χρήμα να υπάρχει