Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
παιδιά είμαι απο βέροια...και γυρίζω γενικά
στη θεσ/κη και σέρρες...
το 106 μου δυστυχώς πλέον λόγο cage, ευθυγράμισης κ μοτερ..
το χαίρομαι μόνο σε πίστες...οπότε δεν ήμουν εγώ..
ήμουν και στο td του honda-tech και είχα μιλήσει με ένα παληκάρι
απο γιάννενα νομίζω με ένα ap2 μαύρο...που μου είπε και για το forum,,,
στη θεσ/κη και σέρρες...
το 106 μου δυστυχώς πλέον λόγο cage, ευθυγράμισης κ μοτερ..
το χαίρομαι μόνο σε πίστες...οπότε δεν ήμουν εγώ..
ήμουν και στο td του honda-tech και είχα μιλήσει με ένα παληκάρι
απο γιάννενα νομίζω με ένα ap2 μαύρο...που μου είπε και για το forum,,,
Taseas FTW.Αυτος ηταν!
Λαμπρο καλως ορισες και απο μενα.Ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις σαν αυτοκινητο αν και σε συμβουλεψα αν μπορεις να παρεις ενα facelift αλλα αφου οπως λες θελεις να το ριξεις στη μαχη με τα χρονομετρα καλυτερα πανε σε ενα pro fl προκειμενου να μην ξιλωσεις αργοτερα τα λιγα χιλιαρικα που θα σου κοστισει παραπανω.
Δυστηχως δεν μπορεσα να ερθω οταν με πηρες τηλ εκεινο το βραδυ αλλα θα χαρω πολυ να σε βοηθησω με οσες γνωσεις εχω στο θεμα S2000.Μη διστασεις να ξαναπαρεις οποτε θελησεις κατι.Να ξερεις ενα ασημι πουλαει ο kosdali profacelift και σε παρα πολυ καλη κατασταση και σιγουρα ατρακαριστο!Για μενα πανε εκει αρκει να τα βρειτε στη τιμη.Το συτοκινητο το ειχε μελος του forum.Οτι θελεις παρε με τηλ.
Λαμπρο καλως ορισες και απο μενα.Ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις σαν αυτοκινητο αν και σε συμβουλεψα αν μπορεις να παρεις ενα facelift αλλα αφου οπως λες θελεις να το ριξεις στη μαχη με τα χρονομετρα καλυτερα πανε σε ενα pro fl προκειμενου να μην ξιλωσεις αργοτερα τα λιγα χιλιαρικα που θα σου κοστισει παραπανω.
Δυστηχως δεν μπορεσα να ερθω οταν με πηρες τηλ εκεινο το βραδυ αλλα θα χαρω πολυ να σε βοηθησω με οσες γνωσεις εχω στο θεμα S2000.Μη διστασεις να ξαναπαρεις οποτε θελησεις κατι.Να ξερεις ενα ασημι πουλαει ο kosdali profacelift και σε παρα πολυ καλη κατασταση και σιγουρα ατρακαριστο!Για μενα πανε εκει αρκει να τα βρειτε στη τιμη.Το συτοκινητο το ειχε μελος του forum.Οτι θελεις παρε με τηλ.
Γεια χαρα σε ολη την τρελη παρεα!! Με λενε Κωστα και μενω Αθηνα. Γενικα απο μικρος ειχα την τρελα με τα HONDA (οχι οτι τωρα με πηραν τα χρονια αλλα κουβεντα να γινεται) και επιτελους ηρθε ο καιρος να παρω και εγω το 'αμαξακι' που ποθω!!! Γενικα ειμαι στο ψαξιμο αυτη την περιοδο για το S και ευτιχως τυχαια ανακαλυψα το forum σας και διαβαζοντας εμαθα πολλα που αγνοουσα!
Ελπιζω συντομα να το εχω στα χερια μου, και καποια στιγμη να γνωριστουμε και απο κοντα μιας και μοιραζομαστε το ιδιο παθος!
Ελπιζω συντομα να το εχω στα χερια μου, και καποια στιγμη να γνωριστουμε και απο κοντα μιας και μοιραζομαστε το ιδιο παθος!
GEIA XARA SE OLOUS TOUS OMOIOPATHEIS ARWSTOUS HONDAKIDES..EIMAI APO XANIA KAI EXW STHN KATOXH MOU ENA S2K AP1 PERIPOU ENAMISI XRONO..SAN NEOS STO FORUM ELPIZW NA DEIKSETE KATANOHSH STA LA8H POU ISWS KANW ALLA PROSPATHW NA KATALAVW PWS LEITOURGEI TO FORUM....
Tzeranis2k Καλωσόρισες στο forum και οτι χρειαστείς υπάρχουν πολλά άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν
, για αρχή μην γράφεις greeklish γιατι απαγορεύατε και μην γράφεις κεφαλαία γιατι φαίνεται σαν να φωνάζεις.
, για αρχή μην γράφεις greeklish γιατι απαγορεύατε και μην γράφεις κεφαλαία γιατι φαίνεται σαν να φωνάζεις.