Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Ήθελα να σας πω ότι από αύριο, διακοπές εγώ, το S πάρκι ..
Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στον προσεχώς αδελφό μας, ΦΧ που περίμενε την κρίση ώστε να την εκμεταλλευτεί και να πάρει S ..
Όλοι περίμεναν την κρίση να τα πουλήσουν.. Ο ΦΧ, σωστός πατριώτης είπε να κάνει κάτι γι αυτόν τον τόπο και πάει να πάρει 2λιτρο.. ΕΥΓΕ !! (ΦΧ είσαι ΠΑΣΟΚ ε??)
Ο άλλος καινούριος, πήρε "το S του Παυλάρα" πάντως, σε περίπτωση που δε μπήκατε στα περί κινητήρα..
Άλλος για το "Χάισπίντ" μας ?? Πείτε αν είναι, γιατί φκιάνω τη βαλίτσα μου..
Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στον προσεχώς αδελφό μας, ΦΧ που περίμενε την κρίση ώστε να την εκμεταλλευτεί και να πάρει S ..
Όλοι περίμεναν την κρίση να τα πουλήσουν.. Ο ΦΧ, σωστός πατριώτης είπε να κάνει κάτι γι αυτόν τον τόπο και πάει να πάρει 2λιτρο.. ΕΥΓΕ !! (ΦΧ είσαι ΠΑΣΟΚ ε??)
Ο άλλος καινούριος, πήρε "το S του Παυλάρα" πάντως, σε περίπτωση που δε μπήκατε στα περί κινητήρα..
Άλλος για το "Χάισπίντ" μας ?? Πείτε αν είναι, γιατί φκιάνω τη βαλίτσα μου..
Κλασική περίπτωση αντιπερισπασμού Ισμήνη μου.
Ο άνθρωπος σου λέει: άμα βάλω στο Καλώς σας βρήκα, κάτω από το άλλο Καλώς σας βρήκα, ποια θα είναι η διαφοροποίησις; Ουδεμία.
Από αντίδραση λοιπόν, το έβαλε στο Κινητήρας και άλλα Δαιμόνια.
Τρέμω στην ιδέα που μπορεί να αλλιεύσουμε τόπικ καλωσορίσματος την επόμενη φορά.
Ίσως στο τόπικ της Αυστραλίας.
Δεν ξέρω...ας έχουμε το νου μας όμως...
Τελικά, ο Παύλος μάθαμε ποιος είναι;
Ελπίζω όχι ο Μελάς. Δεν πιστεύω να είχε S2000 εκείνος. Δηλαδή θα το ενθυμόμουν. Ήμουν καλός στην Ιστορία.
Ο άνθρωπος σου λέει: άμα βάλω στο Καλώς σας βρήκα, κάτω από το άλλο Καλώς σας βρήκα, ποια θα είναι η διαφοροποίησις; Ουδεμία.
Από αντίδραση λοιπόν, το έβαλε στο Κινητήρας και άλλα Δαιμόνια.
Τρέμω στην ιδέα που μπορεί να αλλιεύσουμε τόπικ καλωσορίσματος την επόμενη φορά.
Ίσως στο τόπικ της Αυστραλίας.
Δεν ξέρω...ας έχουμε το νου μας όμως...
Τελικά, ο Παύλος μάθαμε ποιος είναι;
Ελπίζω όχι ο Μελάς. Δεν πιστεύω να είχε S2000 εκείνος. Δηλαδή θα το ενθυμόμουν. Ήμουν καλός στην Ιστορία.
Φιλε μου michail δεν καταλαβαινω το λογο και τον τροπο που τα λες αυτα...το αμαξι κανεις δεν ειπε οτι ειναι αητητο ειναι ομως οντως πολυ δυνατο...τελος παντων δεν ξερω τι εχει παιξει στο παρελθον με τον παυλο αλλα εγω δεν πολυ ασχολουμε με κοντρες και ιστοριες...
Originally Posted by BilliS 2000' timestamp='1313661685' post='20889522
Καλησπερα σε ολα τα μελη του forum ειμαι απο θεσσαλονικη και εδω και λιγους μηνες ειμαι κατοχος ενος s2000 του παυλου συγκεκριμενα αν το γνωριζουν καποιοι...θα ηθελα να σας γνωρισω και να ερθω σε καμια συναντηση οταν και αν γινει...

αντιθετως θα ελεγα οτι ασχολεισαι με τις κοντρες οταν προσπαθησες να με ακολουθησεις ενα βρασυ απο το ωραιοκαστρο . . . . .
Originally Posted by BilliS 2000' timestamp='1313955635' post='20899448
Φιλε μου michail δεν καταλαβαινω το λογο και τον τροπο που τα λες αυτα...το αμαξι κανεις δεν ειπε οτι ειναι αητητο ειναι ομως οντως πολυ δυνατο...τελος παντων δεν ξερω τι εχει παιξει στο παρελθον με τον παυλο αλλα εγω δεν πολυ ασχολουμε με κοντρες και ιστοριες...
αντιθετως θα ελεγα οτι ασχολεισαι με τις κοντρες οταν προσπαθησες να με ακολουθησεις ενα βρασυ απο το ωραιοκαστρο . . . . .

Originally Posted by BilliS 2000' timestamp='1313955635' post='20899448

μηπως το παιδι απλα εκανε τη βολτα του?