Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα

Thread Tools

Old Feb 24, 2012 | 02:11 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Εγω είμαι, ναι. Που το κατάλαβες;
Reply
Old Feb 24, 2012 | 04:20 PM
Aceman1925's Avatar
Registered User

From: Piraeus - Hellas

Σας ειχα δει παλαιοτερα αρκετες φορες ΣΕΦ.
Reply
Old Feb 27, 2012 | 09:38 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Αφου δεν σε φωναζουν Λαουρα ή Σουζανα, εισαι οκ... Τι δουλεια κανεις κ δεν πρεπει να σε χρειαστει? νεκροθαφτης? (λεμε καμμια μλκια να περασει η ωρα,μην παρεξηγηθεις )
Reply
Old Feb 27, 2012 | 09:39 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by Seleukos
Ευχαριστω και να εισαι καλα φιλε katanaman!!
Η αληθεια ειναι οτι λιγοι ξερουν την προελευση του ονοματος και σιγουρα θυμιζει το αγαπημενο μου χρωμα για αυτοκίνητο.
Απο Κρητη εισαι; Αν ναι απο που;
δεν ειμαι μονιμος κατοικος, αλλα ετσι οπως παει με βλεπω με κατσικες κ κοτες στο χωριο. Αλμυριδα χανια
Reply
Old Feb 27, 2012 | 11:06 AM
Aceman1925's Avatar
Registered User

Originally Posted by katanaman
Αφου δεν σε φωναζουν Λαουρα ή Σουζανα, εισαι οκ... Τι δουλεια κανεις κ δεν πρεπει να σε χρειαστει? νεκροθαφτης? (λεμε καμμια μλκια να περασει η ωρα,μην παρεξηγηθεις )
Δε παρεξηγουμαι μη φοβασαι.Πες οσες θες!! Παντος για να ειμαι ηλικρινης θα προτιμουσα το Λολα.

Κοντα επεσες! Ιατρειο εχω.
Reply
Old Feb 27, 2012 | 04:08 PM
Seleukos's Avatar
Registered User

Originally Posted by katanaman
Originally Posted by Seleukos' timestamp='1329859800' post='21436658
Ευχαριστω και να εισαι καλα φιλε katanaman!!
Η αληθεια ειναι οτι λιγοι ξερουν την προελευση του ονοματος και σιγουρα θυμιζει το αγαπημενο μου χρωμα για αυτοκίνητο.
Απο Κρητη εισαι; Αν ναι απο που;
δεν ειμαι μονιμος κατοικος, αλλα ετσι οπως παει με βλεπω με κατσικες κ κοτες στο χωριο. Αλμυριδα χανια
Αρκετα συχνα επισκέπτομαι την περιοχη σου λογο γνωστων στον Αποκωρονα.
Αυτοι που εχουν κατσικες και κοτες μια χαρα την περνανε εδω κατω...
Reply
Old Feb 29, 2012 | 01:11 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Aceman1925
Καλησπερα σε ολους.

Μετα απο πολλα χρονια στο βαυαρικο ελικα (a.k.a BMW) πριν λιγο καιρο απεκτησα και γω S.
Αν και νεος στη παρεα ανακαλυψα οτι γνωριζω μερικους απο σας!!

Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε καμια συναντηση.
Φίλε μου αρχικά καλωσόρισες (δεν είχα δει πόσο καινούριος είσαι εδώ μέσα)!
Περιμέναμε καιρό να μπει κάποιος με όρεξη, για να αρχίσει να κινείται και πάλι το φόρουμ, μιας και τελευταία δε λες πως ήταν στα ντουζένια του.. Χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος, θα ήθελες να μας πεις ποιά BMW είχες..;
Reply
Old Feb 29, 2012 | 06:04 AM
Aceman1925's Avatar
Registered User

Ε36 316
Ε36 318is tc
E46 330 sc
E34 525
X5 4.4

Tα παραπανω περασαν απο το ονομα μου.
Ειτε δικα μου, ειτε 2 κολλητων που ετσι κι αλλιως στο γκαραζ μου τα χα και τα χρησιμοποιουσα και ποιο πολυ απ αυτους!!!
2 εξ αυτων ειναι ακομα στην "οικογενεια".

Oσο για το φορουμ να πω οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα που εχω συναντησει και η "κινηση" που λες πιστευω πως υπαρχει μεν αλλα οχι τοσο στο ελληνικο κομματι.

γνωσεις και πληροφοριες υπαρχουν πολλες απο μια βολτα που εκανα αλλα δεν ειναι ευκολο για ολους να διαβαζουν ποστ σεντονια στα ισπανικα/ιαπωνικα ή ακομα και στα αγγλικα.

Οσο μπορω θα κοιταξω στον ελευθερο μου χρονο να εμπλουτισω τη γενικη ελληνικη βιβλιοθηκη εδω.

Πιστευω οτι τα φορουμ ειδικα στην Ελλαδα παρολο τη καταντια τους να πλακωνεται το ενα με το αλλο για ανουσιους λογους, αν κινεισαι σωστα και μεταφερεις σωστα γνωση απο το ενα στο αλλο μονο καλο μπορει να βγει.
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:36 AM
package's Avatar
Registered User

Καλησπέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και είμαι κάτοχος του S2000 4,5 χρόνια περίπου. Παρακολουθώ το forum όλα αυτά τα χρόνια αλλά ποτέ δεν είχα γράψει. Ευκαιρία λοιπόν να συστηθώ και ίσως να γνωριστούμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση.
Στο θέμα μας τώρα. Το αμάξι είναι εντελώς μαμά και διστακτικά θέλω να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον τομέα της βελτίωσης. Έχω γράψει στα αντίστοιχα θέματα και ομολογώ πως η βοήθεια ήταν άμεση και ευχαριστώ πολύ.
Reply
Old Mar 4, 2012 | 10:57 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Originally Posted by package
Καλησπέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και είμαι κάτοχος του S2000 4,5 χρόνια περίπου. Παρακολουθώ το forum όλα αυτά τα χρόνια αλλά ποτέ δεν είχα γράψει. Ευκαιρία λοιπόν να συστηθώ και ίσως να γνωριστούμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση.
Στο θέμα μας τώρα. Το αμάξι είναι εντελώς μαμά και διστακτικά θέλω να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον τομέα της βελτίωσης. Έχω γράψει στα αντίστοιχα θέματα και ομολογώ πως η βοήθεια ήταν άμεση και ευχαριστώ πολύ.

4,5 χρονια κάτοχος S και μαμά! δεν το κόβω!!! κοντρααακια μου.... δεν πειράζει θα σου βάλουμε και τουρμπίνα για να σουβλίζει
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:53 PM.