Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Διπλά?
Άμα είναι τότε θα έχω δεί σίγουρα το s σου όπως και εσύ το δικό μου.
Άρα σίγουρα θα σε ξέρω και φατσικά?Πολύγυρο ποιόν ξέρεις?
Έχουμε κανέναν κοινό γνωστό?Έχουμε και 1ακόμα ένα s εκεί!
Kαλημέρα σε όλους!Με λένε Μιχάλη και πριν απο δυο μήνες απόκτησα το αμάξι Που γούσταρα τρελά!Ενα HONDA S2000 μαυρο με κόκκινα δέρματα!! Ηθελα να μου ΄πεί κάποιος που ειναι ο ΛΟΥ καποια διευ. η κάποιο τηλ του? Η περιοχή τελοσπάντον!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Originally Posted by kotsampas,Mar 28 2008, 11:38 AM
Διπλά?

απο κιλκις ειμαι και κατεβενω που και που στην σαλονικη ...καλη ωρα οπως σημερα το βραδυ για καφεδακι στην κρηνη και μετα βολτα μεσα στην πολη με διαφορους αλλους κερχανατζιδες ,χιχιχι
Originally Posted by energetic,Apr 2 2008, 08:25 AM
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΓΚΙΟΥΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
144 51, Λ.Τατοϊου 62-64
Honda: Τηλ: 210-2817216 210-2827157
Fax: 210-2827157
email: r64@lou@aias.gr
Originally Posted by Giwrgis_2000,Mar 24 2008, 03:24 PM
geia sas paidia!! ti leei?? giwrgos neos kai wraios.. se 10 meres omws erxetai to ergaleio kainourgio apo sarakaki!! pws me kovete?? mpika kala??
Καλησπέρα σε όλους από Ζάκυνθο
Με λένε Λάμπρο ,φανατικός ιάπωνας λάτρης κάθε μορφής μηχανοκινήτου αθλητισμού με μια έφεση στη πλαγιολίσθηση .
Παρακολουθώ το φόρουμ κάνα 6μηνο και το βρήκα τυχαία όταν έψαχνα κάνα δυο πραγματάκια για το S μου,το χοντακι το πηρά αρχές καλοκαιριού και αν και έχουν περάσει απ τα χεριά μου αρκετά δυνατά αυτοκίνητα τελικά το S είναι ΠΟΛΥ μεγάλη απόλαυση .
Τα λέμε και καλώς σας βρήκα.
Με λένε Λάμπρο ,φανατικός ιάπωνας λάτρης κάθε μορφής μηχανοκινήτου αθλητισμού με μια έφεση στη πλαγιολίσθηση .
Παρακολουθώ το φόρουμ κάνα 6μηνο και το βρήκα τυχαία όταν έψαχνα κάνα δυο πραγματάκια για το S μου,το χοντακι το πηρά αρχές καλοκαιριού και αν και έχουν περάσει απ τα χεριά μου αρκετά δυνατά αυτοκίνητα τελικά το S είναι ΠΟΛΥ μεγάλη απόλαυση .
Τα λέμε και καλώς σας βρήκα.