Νεος με αποριες! :P
Τα 99-02 είναι πιο "ευαίσθητα" μηχανικά και πιο απότομα σε συμπεριφορά.. Όχι ότι θα σου βγάλει κάτι, αν το συντηρείς σωστά..
06+ είναι πιο γρήγορα, πιο αξιόπιστα, πιο προοδευτικά απ'όλα.
Ενδιάμεσα, προοδευτικότητα και αξιοπιστία, βελτιώνονταν όσο περνούσαν τα χρόνια.
Βέβαια, η οδική συμπεριφορά,δε θα σε απασχολήσει γιατί σχεδόν όλα έχουν αλλάξει αναρτήσεις και η ευθυγραμμίσεις τους είναι διαφορετικές (συνήθως άλλα ντ'άλλων), επομένως εκεί η γενιά δε θα σε απασχολήσει
06+ είναι πιο γρήγορα, πιο αξιόπιστα, πιο προοδευτικά απ'όλα.
Ενδιάμεσα, προοδευτικότητα και αξιοπιστία, βελτιώνονταν όσο περνούσαν τα χρόνια.
Βέβαια, η οδική συμπεριφορά,δε θα σε απασχολήσει γιατί σχεδόν όλα έχουν αλλάξει αναρτήσεις και η ευθυγραμμίσεις τους είναι διαφορετικές (συνήθως άλλα ντ'άλλων), επομένως εκεί η γενιά δε θα σε απασχολήσει
Σαν απόκριση πάντως έχει πολύ καλή απο μαμά και φυσικά αλλάζει με reflashing του εγκεφάλου.
Καλημερα στην ομαδα!
Σε λιγο καιρο (θελω να πιστευω) θα γινω κατοχος S2000 που το εχω ερωτα απο μικρος!!! Αν και εχω καποιο αυτοκινητο κατα νου, εχω καποιες αποριες...
α) Καταρχην οι διαφορες που αναφερονται στο παρακατω link αναμεσα σε AP1 και AP2 ισχυουν και στα υπολοιπα εκτος Αμερικης?
http://honda-tech.com/honda-s2000-5/...rison-2173176/
Τι εννοω? Εκτος απο τον κινητηρα των 2200 κυβικων, ολες οι αλλες αλλαγες (σασμαν, αναρτηση, διαφορικο, κτλ) εχουν γινει και στα "δικα μας"?
β) Υπηρχε εκδοση στο AP2 χωρις εργοστασιακα xenon? Το ρωταω διοτι εχω δει ενα μεσα στο car.gr χωρις πιτσιλιστιρια στον προφυλακτηρα! Ειναι δυνατον? Να εχει φαει στουκα και να μην ειναι γνησιο ο προφυλακτηρας?
Αυτα προς το παρον...
Ελπιζω να τα λεμε συχνα απο 'δω και περα!
Σε λιγο καιρο (θελω να πιστευω) θα γινω κατοχος S2000 που το εχω ερωτα απο μικρος!!! Αν και εχω καποιο αυτοκινητο κατα νου, εχω καποιες αποριες...
α) Καταρχην οι διαφορες που αναφερονται στο παρακατω link αναμεσα σε AP1 και AP2 ισχυουν και στα υπολοιπα εκτος Αμερικης?
Τι εννοω? Εκτος απο τον κινητηρα των 2200 κυβικων, ολες οι αλλες αλλαγες (σασμαν, αναρτηση, διαφορικο, κτλ) εχουν γινει και στα "δικα μας"?
β) Υπηρχε εκδοση στο AP2 χωρις εργοστασιακα xenon? Το ρωταω διοτι εχω δει ενα μεσα στο car.gr χωρις πιτσιλιστιρια στον προφυλακτηρα! Ειναι δυνατον? Να εχει φαει στουκα και να μην ειναι γνησιο ο προφυλακτηρας?
Αυτα προς το παρον...

Den thelw na sas mperdepsw giati menw Agglia alla OXI paidia, den einai ola ta AP2 Amerikanika kai oute exoun ola 2.2 mhxanh!
Egw as poume exw berlina black 2008 kai einai kanonika AP2 me 2.0 mhxanh!
An koitas anamesa sta 2 tha sou elega na pas gia to AP2 (skepsou to san apo to 2004 kai meta..)
Kyriws logw gia VSA control (Vehicle Stability Assistant)..
Afou to gkazi einai poly glyko, kai oso to synithizeis toso tha parasyrese..

Waiting pics!
hotos:
Originally Posted by G3O_-X-_' timestamp='1418948736' post='23441569
Καλημερα στην ομαδα!
Αυτα προς το παρον...
Αυτα προς το παρον...

Den thelw na sas mperdepsw giati menw Agglia alla OXI paidia, den einai ola ta AP2 Amerikanika kai oute exoun ola 2.2 mhxanh!
Egw as poume exw berlina black 2008 kai einai kanonika AP2 me 2.0 mhxanh!
An koitas anamesa sta 2 tha sou elega na pas gia to AP2 (skepsou to san apo to 2004 kai meta..)
Kyriws logw gia VSA control (Vehicle Stability Assistant)..
Afou to gkazi einai poly glyko, kai oso to synithizeis toso tha parasyrese..

Kalo psaksimo! Otan to breis..
send some
pics!
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_S2000
Οποτε καταληγουμε οτι το ενισχυμενο διαφορικο, οι διαφορετικες σχεσεις στο σασμαν, και καποιες αλλες ουσιαστικες διαφορες αφορουν μονο το AP2 με τον κινητηρα των 2.2 λιτρων, σωστα?
Μαλλον τελικα θα καταληξω στου maniatis το S, μιας και facelift σε λογικη τιμη δεν υπαρχει...
Μαλλον τελικα θα καταληξω στου maniatis το S, μιας και facelift σε λογικη τιμη δεν υπαρχει...