Οδική Βοήθεια...
Πριν δυο χρονια που ειχα σπάσει διαφορικό στο προηγούμενο S, ειχα χρειαστεί μεταφορά και απ'οτι θυμαμαι δεν ειχα αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα. Ημουν χαμηλωμένος 3 πόντους με 18αρες, και ειχε χρησιμοποιήσει 2 ραμπες αρκετα μακριες με μικρη κλίση. 99% ημουν ασφαλισμένος στην General union...
Η καλυτερη οδικη ειναι η φτηνοτερη και να εχεις και Μαριο, Nabu, Μακη, Ηλια και εμενα να στο σηκωνουμε απο τα φτερα και θα εισαι 
Τωρα περα απο την πλακα, δεν ηξερα οτι υπαρχουν συγκεκριμενες οδικες για χαμηλους.

Τωρα περα απο την πλακα, δεν ηξερα οτι υπαρχουν συγκεκριμενες οδικες για χαμηλους.
Thanks Γιώργο για την General Union.....από οτι ξέρω αυτοί έχουν την INTER PARTNER ASSISTANCE....θα κάνω μια ερώτηση
Σε εμένα μάλλλον εκτός από το χαμήλωμα δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα ο προφυλακτήρας που στο τελείωμα του βγαίνει πιο έξω από τον μαμά
Θεοδόση είσαστε διαθέσιμοι 24ώρο και οι 5;;;
Και δεν εννοούσα οδική ειδικά για χαμηλωμένα...για παράδειγμα αυτή η πλατφόρμα με το οποίο το μετέφερε σπάει σε δύο κομμάτια, με το δεύτερο να παίρνει μικρότερη κλίση από την υπόλοιπη ράμπα
Ξέρω οτι υπάρχουν και πλατφόρμες που κατεβαίνουν εντελώς στο έδαφος και μετά το ανεβάζεις.
Για τέτοια είχα μιλήσει με την ΕΛΠΑ πριν κάνω το συμβόλαιο αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε στην πράξη μου έλεγαν π@π@ριες οτι είχαν.
Σε εμένα μάλλλον εκτός από το χαμήλωμα δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα ο προφυλακτήρας που στο τελείωμα του βγαίνει πιο έξω από τον μαμά
Θεοδόση είσαστε διαθέσιμοι 24ώρο και οι 5;;;
Και δεν εννοούσα οδική ειδικά για χαμηλωμένα...για παράδειγμα αυτή η πλατφόρμα με το οποίο το μετέφερε σπάει σε δύο κομμάτια, με το δεύτερο να παίρνει μικρότερη κλίση από την υπόλοιπη ράμπα
Ξέρω οτι υπάρχουν και πλατφόρμες που κατεβαίνουν εντελώς στο έδαφος και μετά το ανεβάζεις.
Για τέτοια είχα μιλήσει με την ΕΛΠΑ πριν κάνω το συμβόλαιο αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε στην πράξη μου έλεγαν π@π@ριες οτι είχαν.