ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟ CLUB ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ..(ΘΑ ΣΑΣ ΛΗΨΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ 21ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΟΚ..ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΔΡΥΜΗΤΕΡΟΣ!!)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(GAY ALLERT)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(GAY ALLERT)
θα πηξεις νεο
!!!!! ενα δυο εν δυο εν δυο ενα !!!!προχωρα σκουλικι!!!!
καλη θητεια φιλαρακο να περασεις οσο καλα μπορεις κ να θυμασε οτι ο στρατος εχει κακες στιγμες...εκεινες τις στιγμες να βαζεις τα δυνατα σου κ να τ αντεχεις ολα!!!οταν απολυθεις θα τα θυμασε κ θα γελας!!! καλα πιωματα!!!
!!!!! ενα δυο εν δυο εν δυο ενα !!!!προχωρα σκουλικι!!!!
καλη θητεια φιλαρακο να περασεις οσο καλα μπορεις κ να θυμασε οτι ο στρατος εχει κακες στιγμες...εκεινες τις στιγμες να βαζεις τα δυνατα σου κ να τ αντεχεις ολα!!!οταν απολυθεις θα τα θυμασε κ θα γελας!!! καλα πιωματα!!!
Trending Topics
Αυτά περί διακοπών κτλ που λέει ο S2johnyK ,ναι φίλε μου, είναι αλήθεια!!
Τώρα δεν ξέρω που θα υπηρετήσεις,αλλά τα περισσότερα σήμερα είναι χαλαρά...όχι ότι δεν υπάρχει και μαυρίλα...
Μπες και γράφτα όλα στα παπάρια σου !! πρόσεχε τον εαυτό σου και ξέχνα όλα τα άλλα...
Φίλε μου ,καλη θητεία
Τώρα δεν ξέρω που θα υπηρετήσεις,αλλά τα περισσότερα σήμερα είναι χαλαρά...όχι ότι δεν υπάρχει και μαυρίλα...
Μπες και γράφτα όλα στα παπάρια σου !! πρόσεχε τον εαυτό σου και ξέχνα όλα τα άλλα...
Φίλε μου ,καλη θητεία
Originally Posted by package,Nov 9 2009, 01:07 PM
Τι μου θύμισες τώρα. Μακάρι να ξαναπήγαινα και να είχα τώρα τις γκόμενες που είχα τοτε.
τώρα που το λες ρε μάγκα,είχαμε ένα τρελό μουνάκι "οπυ'' στο τάγμα....ξανθούλι, μινιόν...πω πω ρε συ τι μου θύμησες.....το γαμούσε ο γιατρός όμως...