ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ κυκλοφοριας
Εγω εβαλα μια αυτοκολλητη σε σμικρυνση τον Ιουλιο 2009 και απο τοτε δεν με σταματησε κανεις για πινακιδα. Οταν δεν φορουσα, με σταματησαν 2 φορεςσε 1 μηνα και γιαυτο εβαλα την αυτοκολλητη.
Απο τοτε που την εβαλα με σταματησαν 3 φορες απλα για να με ελενξουν και δε μου αναφερανε απολυτως τιποτα για την πινακιδα. Μπορει να μην την προσεξαν το πιο πιθανο, γιατι αν το εβλεπαν, στανταρ κατι θα μου εκαναν.
Αυτο που ξερω να πω ειναι πως αν ενας μπατσος σε σταματησει για να σε γραψει επειδη θελει να σε γραψει, κατι θα βρει και ας εισαι 100% νομιμος. Ειναι αυτο που λενε : Κι αν σου κατσει??
Απο τοτε που την εβαλα με σταματησαν 3 φορες απλα για να με ελενξουν και δε μου αναφερανε απολυτως τιποτα για την πινακιδα. Μπορει να μην την προσεξαν το πιο πιθανο, γιατι αν το εβλεπαν, στανταρ κατι θα μου εκαναν.
Αυτο που ξερω να πω ειναι πως αν ενας μπατσος σε σταματησει για να σε γραψει επειδη θελει να σε γραψει, κατι θα βρει και ας εισαι 100% νομιμος. Ειναι αυτο που λενε : Κι αν σου κατσει??
Originally Posted by maniatis,Apr 8 2010, 12:21 AM
Εγω εβαλα μια αυτοκολλητη σε σμικρυνση τον Ιουλιο 2009 και απο τοτε δεν με σταματησε κανεις για πινακιδα. Οταν δεν φορουσα, με σταματησαν 2 φορεςσε 1 μηνα και γιαυτο εβαλα την αυτοκολλητη.
Originally Posted by LOCAL S,Apr 7 2010, 01:40 PM
Toυ ειπε ο μπατσος οτι το προστιμο δεν το γλυτωνεις :
οταν εχεις την πινακιδα ξαπλα στον προφυλακτηρα,
οταν την εχεις μεσα απο το παρμπριζ στο ταμπλω,
οταν την εχεις στο πλαϊ του προφυλακτηρα,
οταν ειναι αυτοκολλητη(μαϊμου),
οταν ειναι σε σμικρυνση(μαϊμου)
και φυσικα οταν δεν την φορας
οταν εχεις την πινακιδα ξαπλα στον προφυλακτηρα,
οταν την εχεις μεσα απο το παρμπριζ στο ταμπλω,
οταν την εχεις στο πλαϊ του προφυλακτηρα,
οταν ειναι αυτοκολλητη(μαϊμου),
οταν ειναι σε σμικρυνση(μαϊμου)
και φυσικα οταν δεν την φορας
Originally Posted by harri-S-,Apr 7 2010, 01:35 PM
του βλακα του μπατσου του ειπαν οτι στο εξωτερικο δεν εχουν μπροστα πινακιδες..αλλα τι να του πεις... εδω θα σου πει ειναι ελλαδα κ θα σε π..δαω θες δε θες...
Εμενα με σταματησαν πριν 2-3 εβδομαδες και την γλιτωσα. Φοραω αυτοκόλλητη αλλα ο ζητας, μου την ειπε χωρις να με γραψει.
Θα την βαλω ομως για τωρα τελευταία εχουν βγει στην γυρα δυναμικα!
Θα την βαλω ομως για τωρα τελευταία εχουν βγει στην γυρα δυναμικα!
Originally Posted by pontios2000,Apr 15 2010, 08:43 PM
μολις τωρα με σταματισαν για πινακιδα με ρωτασε αν εχω την γνησια του την εδιξα και με αφησε να φυγω χορεις να πει τιποτα...