ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 5/4/12 στις 10 το βραδυ
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1332935362' post='21551281
[quote name='S2johnyK' timestamp='1332934698' post='21551263']
Τελικά έχουμε γινει σεσημασμένοι εμεις οι 6
Τεο γιατι δεν πηδάς μαζι μας?
Καλύτεροι νομιζεις είμαστε εμεις?
Για μπάσκετ εχω και εγω ενα ατομο αν χρειαστεί...
Πάντως και με 8 άτομα είμαστε κομπλέ
Εγω ελεγα αν συμπληρωσουμε εστω αυτα τα 8 να παμε αυριο αν υπαρχει γυπεδακι και για μπαλα την Πεμπτη 5/4.
Κανείς άλλος ?
Gkou2000, toxicity, SpaceOdy, Maniatis ή κανα παιδί απο τα καινούρια, μπαλίτσα?
Nippon δεν ρωτάς και τον Άγγελο για μπάσκετ?
Ο πόντιος παίζει?
Τελικά έχουμε γινει σεσημασμένοι εμεις οι 6

Τεο γιατι δεν πηδάς μαζι μας?
Καλύτεροι νομιζεις είμαστε εμεις?
Για μπάσκετ εχω και εγω ενα ατομο αν χρειαστεί...
Πάντως και με 8 άτομα είμαστε κομπλέ
Εγω ελεγα αν συμπληρωσουμε εστω αυτα τα 8 να παμε αυριο αν υπαρχει γυπεδακι και για μπαλα την Πεμπτη 5/4.
Κανείς άλλος ?
Gkou2000, toxicity, SpaceOdy, Maniatis ή κανα παιδί απο τα καινούρια, μπαλίτσα?
Nippon δεν ρωτάς και τον Άγγελο για μπάσκετ?
Ο πόντιος παίζει?

Να σου πω, να το βάζαμε για λίγες μέρες στο κεντρικό ή δεν αξίζει τον κόπο?
[/quote]
Γιατί όχι?
Φίλε μου αυτό το άβαταρ που έχεις βάλει έχει αρχίζει και μου τριβελίζει τον εγκέφαλο σιγά σιγά γιατί δεν τον γουστάρω ιδιαίτερα τον Μπιν.
Εσύ το έχεις βάλει γιατί σε διασκεδάζει ή μήπως εκτέλεσε τον σκοπό του με την παραπάνω πρόταση μου
Ναμπού ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο αλλά δεν ξέρει αν θα μπορεί λόγω πολυάσχολου προγράμματος.
Για μπάσκετ μάλλον όχι γιατί και εγώ δεν το έχω ιδιαίτερα πλέον και μάλλον θα καταλήξω να κυνηγάω τον Aceman πίσω στις κερκίδες
Εσύ το έχεις βάλει γιατί σε διασκεδάζει ή μήπως εκτέλεσε τον σκοπό του με την παραπάνω πρόταση μου
Ναμπού ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο αλλά δεν ξέρει αν θα μπορεί λόγω πολυάσχολου προγράμματος.
Για μπάσκετ μάλλον όχι γιατί και εγώ δεν το έχω ιδιαίτερα πλέον και μάλλον θα καταλήξω να κυνηγάω τον Aceman πίσω στις κερκίδες
δε τον γουσταρεις επειδη εχει σπασει 2 F1 ή σου ανακατευει το στομαχι γενικοτερα?
Κατι αλλο.Μικρος ετρωγες ολο το φαι σου ή σε μπουκωνανε με το ζορι?
Το βραδυ κοιμασαι με φωτακι ή σ αρεσει το σκοταδι?
Το να με κυνηγας στο μπασκετ δε βλεπω να εχει κερδος γιατι εκτος του οτι φοραω ζωνη αγνοτητας με αργκον κολλησεις, ειμαι και ασσος στις προσποιησεις σε συνδιασμο με τις ολοκαινουριες μπαλαρινες μου. Στριβω λες και δεν υπαρχει βαρυτητα σου λεω.
Βαλτε με στη μπαλα, αλλα τερμα.
Που ειναι το συρματοπλεγμα, ε, ποιο τερμα
Αν θελετε μπορω να ερθω και αμπανιαριστος να μοσχοβολαω νοσοκομειιλα με εσανς απο ανθος γεροντοανειας....Κι οποιος θελει ας πλησιασει για σουτ!!!!!
Κατι αλλο.Μικρος ετρωγες ολο το φαι σου ή σε μπουκωνανε με το ζορι?
Το βραδυ κοιμασαι με φωτακι ή σ αρεσει το σκοταδι?
Το να με κυνηγας στο μπασκετ δε βλεπω να εχει κερδος γιατι εκτος του οτι φοραω ζωνη αγνοτητας με αργκον κολλησεις, ειμαι και ασσος στις προσποιησεις σε συνδιασμο με τις ολοκαινουριες μπαλαρινες μου. Στριβω λες και δεν υπαρχει βαρυτητα σου λεω.
Βαλτε με στη μπαλα, αλλα τερμα.
Που ειναι το συρματοπλεγμα, ε, ποιο τερμα
Αν θελετε μπορω να ερθω και αμπανιαριστος να μοσχοβολαω νοσοκομειιλα με εσανς απο ανθος γεροντοανειας....Κι οποιος θελει ας πλησιασει για σουτ!!!!!
Ανανέωσα την λίστα.
Από ότι φαίνεται θα παίξουμε…
Θεοδόση αν χρειαστεί μπορείς και εσύ να φέρεις άτομο\α ?
Nippon επιβεβαίωσε σε παρακαλώ για τους δυο δικούς σου και τον Πόντιο για να ξέρει και ο Θεοδόσης ΑΝ χρειαστεί να φέρει και πόσους
Επίσης Θεοδόση επειδή δεν έχω το τηλέφωνο για το γηπεδάκι αν πάρεις εσύ τηλέφωνο τη Δευτέρα είμαστε κομπλέ ή πρέπει πιο νωρίς?
Από ότι φαίνεται θα παίξουμε…
Θεοδόση αν χρειαστεί μπορείς και εσύ να φέρεις άτομο\α ?
Nippon επιβεβαίωσε σε παρακαλώ για τους δυο δικούς σου και τον Πόντιο για να ξέρει και ο Θεοδόσης ΑΝ χρειαστεί να φέρει και πόσους
Επίσης Θεοδόση επειδή δεν έχω το τηλέφωνο για το γηπεδάκι αν πάρεις εσύ τηλέφωνο τη Δευτέρα είμαστε κομπλέ ή πρέπει πιο νωρίς?