Πριν το S2000 τι οδηγουσατε?
Χαχαχα η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές επιλογές και σε αυτή την κατηγορία που είχα καταλήξει (ZZR 1400, GSX1300R - Hayabusa κλπ) απλά έπρεπε να το αφήσω το "σπόρ".. πολλές οι αναποδιές!
Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πολύ μακριά απο αυτό.. 360 πέρισυ το Civic + 130 το XX, μια-η-άλλη !

Vagelis, το μηχανάκι ήταν πολύ μπροστά για τα χρόνια και για τα κυβικά του.. Πολύ γκάζι, απίστευτα φρένα για 125 κυβικά (αν δεν κάνω λάθος γιατί πάνε και χρόνια, είχε 4πίστονη δαγκάνα εμπρός και 300μμ δίσκο / 2πίστονη πίσω και δε θυμάμαι δίσκο) και επίσης αναρτήσεις τέλειες για αυτό που ήταν το μηχανάκι (Up side down μπροστινό, δεν το χουν δει ούτε στα όνειρά τους τα υπόλοιπα της κατηγορίας) ΑΛΛΑ το μηχανάκι μου έβγαλε την πίστη απο ζημιά και ας το είχα αγοράσει καινούριο (τη ζημιά την έβγαλε στα 300 χλμ

Vagelis, το μηχανάκι ήταν πολύ μπροστά για τα χρόνια και για τα κυβικά του.. Πολύ γκάζι, απίστευτα φρένα για 125 κυβικά (αν δεν κάνω λάθος γιατί πάνε και χρόνια, είχε 4πίστονη δαγκάνα εμπρός και 300μμ δίσκο / 2πίστονη πίσω και δε θυμάμαι δίσκο) και επίσης αναρτήσεις τέλειες για αυτό που ήταν το μηχανάκι (Up side down μπροστινό, δεν το χουν δει ούτε στα όνειρά τους τα υπόλοιπα της κατηγορίας) ΑΛΛΑ το μηχανάκι μου έβγαλε την πίστη απο ζημιά και ας το είχα αγοράσει καινούριο (τη ζημιά την έβγαλε στα 300 χλμ
Tο δικό μου κατεβαζε περιπου 160-165 με γραναζωμα κυριως για επιτάχυνση...οσο για την πισω αναρτηση εγω ειχα πολυ σκληροτερο ελατηριο γιατι με το μαμα το μηχανακι καθοταν καπως και δεν ηταν τοσο νευρικο στην οδηγηση.Οσο για ζημιές αστα...7 μηνες για καρτερ απο ιταλία και δεν συμμαζεύται...έσπασε εν ολιγοις σε μια προσπεραση στην παλια εθνική πηγαινοντας Βόλο(
),αλλαγή από 4η σε 5η (6-ταχυτο) και μετά formula 1...συννεφο καπνου,να εχει κολλησει ο πισω τροχος και να ειναι μεσα στο λαδι...πως δεν σαβουριαστηκα ένας θεός ξέρει.
),αλλαγή από 4η σε 5η (6-ταχυτο) και μετά formula 1...συννεφο καπνου,να εχει κολλησει ο πισω τροχος και να ειναι μεσα στο λαδι...πως δεν σαβουριαστηκα ένας θεός ξέρει.
Τραχανοπλαγιας καγκουροσωληνογυφτος το ειχε αυτο το εργαλειο?