Πριν το S2000 τι οδηγουσατε?
Λοιπόν, ξεκίνησα με ένα Ροβερ 416 GTi του 92, ερχόταν η μάνα μου στην Γ΄Λυκείου να με πάρει από το σχολείο και τις έλεγα, μάνα κάνε δίπλα, και έκανα το αμάξι να σπινάρει εν κινήσει με 2α και 3η , μου το είχε δείξει ο Λούρμπας το κολπάκι αυτό. 1.600κυβικά, 124 αλόγατα από το 1992, βλέπετε είχε μοτέρ CRX από τη μαμά του, με αυτό ερωτεύτηκα τα Χόντα. Το έχουμε ακόμα.
Μετά ήρθε Leon τούρμπο μπροστινοκίνητο, Γ@ΜΩ τα αυτοκίνητα, σαν μεγάλο Ραλί, απίστευτο σασί, πιο γρήγορα δεν έχω πάει με αυτοκίνητο σε κλειστές στροφές. Επιβιώνει στα χέρια του αδερφού μου σε ελαφρώς πειραγμένη -αλλά πετυχημένη- βερσιόν.
Και μετά ήρθε ο έρωτας....
Μετά ήρθε Leon τούρμπο μπροστινοκίνητο, Γ@ΜΩ τα αυτοκίνητα, σαν μεγάλο Ραλί, απίστευτο σασί, πιο γρήγορα δεν έχω πάει με αυτοκίνητο σε κλειστές στροφές. Επιβιώνει στα χέρια του αδερφού μου σε ελαφρώς πειραγμένη -αλλά πετυχημένη- βερσιόν.
Και μετά ήρθε ο έρωτας....
vtec-man προκαλείς και εσύ με τις φωτογραφίες σου, με ανοιχτά πορτπαγκαζ
και διάφορα τέτοια.
και διάφορα τέτοια.
Μαλλον Βαγγελακη μου εμεις η Δ.Π. θεωρουμαστε πολυ Καγγουρια με τα ηχεια στο αυτοκινητο μας κ τιγκα το παγκαζ απο 15ιντσα... Τι κανουμε παιδια... Θα μεγαλωσουμε και εμεις...

[QUOTE] puyolaS2K
Originally Posted by dims2k,May 21 2007, 08:14 AM
nai eipa na to paiksw kabriola kai volta alla telika arxisa ta idia pali