Προσοχη μεγαλη!
περιμενε να γυρισω να δειται φωτο...πωλειται σαν κανονικo s2000 15500 πηρε γνωστος μου του ειπε ελαφρα χτυπημενο εγω τοτε το αγοραζα για 8 κολλημενο κιολας με την καινουρια λαμαρινα...
http://www.dragster.gr/forum/showthread.ph...highlight=s2000 εδω ειναι μερικες φωτο μετα το τρακαρισμα στο σχετικο topic που εχει ανοιξει στο dragster πιο παλια γ αυτο το αμαξι,λυπαμαι απο τη μια που το παιδι χαντακωνεται στην πωληση του αλλα λυπαμαι ακομα πιο πολυ αυτον που θα το παρει για ελφρα χτυπημενο και θα κοπει το αμαξι του σε καμια λακουβα.
http://www.dragster.gr/forum/showthread.ph...highlight=s2000 εδω ειναι μερικες φωτο μετα το τρακαρισμα στο σχετικο topic που εχει ανοιξει στο dragster πιο παλια γ αυτο το αμαξι,λυπαμαι απο τη μια που το παιδι χαντακωνεται στην πωληση του αλλα λυπαμαι ακομα πιο πολυ αυτον που θα το παρει για ελφρα χτυπημενο και θα κοπει το αμαξι του σε καμια λακουβα.
Originally Posted by gre165-makis,Feb 2 2010, 04:02 PM
οπως βλεπετε εχει και καλα αυτοκινητα και με κατω απο 18.000..
αυτα γι αυτους που μου λενε οτι και με 15,000ευρω βρησκεις S,και τους εξηγω οτι το το ενα αυτοκινητο απο το αλλο μπορει να εχει αστροφυσικη διαφορα,και αν θελουν να κοιταξουν την τσεπη τους (ας αφησουμε το μερακι στην ακρη για τους πιο περιεργους) να δωσουν κατι παραπανο να παρουν ενα καλο S αλλιως θα τα δωσουν 2πλα κ 3πλα μετα...
και ενα μπραβο στον κουνελο για την ενημερωση...
Ρε παιδιά δεν είναι το ίδιο με αυτό που και καλά έβγαλε 267 άλογα με φίλτρο εξάτμιση στην παρουσίαση ή του power ή του burn δεν θυμάμαι και ήταν κάπου στην Κέρκυρα ή Κεφαλονιά!!!!!!! Και θυμάμαι ότι ο τότε ιδιοκτήτης του ήταν ίδιος με τον φίλο του Φροντο Μπάγκινγς από τον άρχοντα τον Δαχτυλιδιών!! Τι να πώ ρε παιδιά τελικά!!!!!! Όλα ατρακάριστά είναι ή έλα μωρέ έχει φάει μια ψιλή το αυτοκίνητο και έχω βάψει ένα προφυλακτήρα!!!! Ε ρε κάτι γελοίοι.......
Originally Posted by eddiex,Feb 2 2010, 01:00 PM
Εμενα παντως το αμαξι μου λεει για ενα "γνωστο" Αγιο Βαρβαριτικο αλλα τελοσπαντων. Κατι μου λενε τα panel στις πορτες....
Originally Posted by SBIT,Feb 3 2010, 08:26 AM
Ρε παιδιά δεν είναι το ίδιο με αυτό που και καλά έβγαλε 267 άλογα με φίλτρο εξάτμιση στην παρουσίαση ή του power ή του burn δεν θυμάμαι και ήταν κάπου στην Κέρκυρα ή Κεφαλονιά!!!!!!!
...βασικα ηταν
Ειχα ανοιξει παλιοτερα με εναν τυπο με διπλες μπουκες παπαδοπουλος style και κατι 18αρες με κουκουρουκου offset και μου ειχε πει οτι το πανω που το ειχε παρει και ηταν 270αλογα, ετσι του ειπε αυτος που του το εδωσε και εφαγε 2 κολονες.