Προσοχη μεγαλη!
τοτε περασε και απο Κερκυρα γιατι το ξνοδοχειο που διαφημιζει στο καπο,μου ειναι γνωστο πρεπει να χω παει...τοσο το χειροτερο..στο αρχειο που εχω Αθηνα ειναι στανταρ αυτο και ειναι μετα το τρακαφρισμα θα το καταλαβεται και εσεις και απο τα μοναδικα πανελ και απο την μοναδικη οθονη.και γενικα φαινεται οτι ειναι αυτο.βαστατε λιγο να φυγω σημερα.εγω λαθη δεν κανω
Originally Posted by ThanasiS2K,Feb 2 2010, 11:59 PM
μου ειχε πει οτι το πανω που το ειχε παρει και ηταν 270αλογα, ετσι του ειπε αυτος που του το εδωσε και εφαγε 2 κολονες.
Τον ξεγύμνωσε ο Θανάσης...
ναι παιδια αυτο το s τρακαρε στην κερκυρα και εφτασε βορεια μεσο πωλησης απο την ασφαλεια,το παιδι που το ειχε εδω ειναι φιλαρακι μου και το κακο ειναι πως δεν το τρακαρε αυτος αλλα καποιος φιλος του που του το ειχε δανεισει,αλλα ειπαμε καποια πραγματα δεν δανειζοντε.ειχε πολυ ζημια παντως.
Ανεβασα και τις φωτογραφιες που μου ειχε στειλει ο τοτε πωλητης...τωρα το αμαξι φαινεται οτι ειναι το ιδιο απο τα πανελ απο τις βιδες τις ιδιες που εχει ακομα στην μπαταρια απο την οθονη,τις δαγκανες και πολλα αλλα, εγω ενημερωσα μιας και ηξερα γιατι απο οτι καταλαβα για ψιλοχτυπημενο το πουλανε αυτο...οχι ψιλοκομμενο.Τωρα για οσους δεν πιστευουν ΙΒΜ 9068 ο αριθμος κυκλοφοριας του ενα τηλ ειναι.

τι και αν γρατζουνιστηκε λιγο...