Πρωτη εντυπωση.
Originally Posted by Dimis_414,Jun 11 2010, 12:30 PM
O.M.G !!!!!
Έτσι εξηγείται πού βρήκε τα λεφτά η αστυνομία να αγοράσει τόσες μηχανές για την ομάδα ΔΙΑΣ.... εσύ θρέφεις την ΕΛ.ΑΣ !!!
Τιμητική πλακέτα για τον άγνωστο-αφανή ήρωα της αστυνομίας!
Έτσι εξηγείται πού βρήκε τα λεφτά η αστυνομία να αγοράσει τόσες μηχανές για την ομάδα ΔΙΑΣ.... εσύ θρέφεις την ΕΛ.ΑΣ !!!
Τιμητική πλακέτα για τον άγνωστο-αφανή ήρωα της αστυνομίας!
αυτο που θελω να πω,και μετα την ανοσια που εχω παθει πλεον με κλησεις,μπατσους κλπ,ειναι οτι δεν αξιζει να χαλιεσαι για οποιοδηποτε ποσο και να σου ριξουν,απλα δεν αξιζει,περαστικα ειναι ολα,σε λιγο καιρο δε θα το θυμασαι καν...ετσι παει
Και να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και χειροτερα πραγματα απο μια κληση που θα μπορουσανε να συμβουν
οποτε ΜΩΡΟ μου Παπαθαναση μη χαλιεσαι,ελα και το βραδυ θα ερθω να παμε βορτα με τα παπακια να βγαλουμε αλβανιδες
Και να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και χειροτερα πραγματα απο μια κληση που θα μπορουσανε να συμβουν
οποτε ΜΩΡΟ μου Παπαθαναση μη χαλιεσαι,ελα και το βραδυ θα ερθω να παμε βορτα με τα παπακια να βγαλουμε αλβανιδες
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 11 2010, 02:25 AM
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα
θα της φτιαξω προφιλ με ονομα ΧΕΡΙ και θα βαλω στατους οτι ειμαι ιν ριλεσιον σιπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα
θα της φτιαξω προφιλ με ονομα ΧΕΡΙ και θα βαλω στατους οτι ειμαι ιν ριλεσιον σιπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα

Θανασάρα, σου έγραψα κάτι στο FB και θα το τηρήσω..
Θα παίξω πολύ δυνατά !