Πρωτη εντυπωση.
Εμ, Καλοκαιριτικα, Πασχαλιατικα και Χριστουγεννιατικα γινοντε αυτα. Πως θα παρουν τα tips?
Και εμενα περυσι ενα μηνα μου το πηραν παλι. Κλασικαι και φετος θα με γαμησουν και το ξερω, απλα προσπαθω να μην το παιρνω ακομα πολυ.
Και εμενα περυσι ενα μηνα μου το πηραν παλι. Κλασικαι και φετος θα με γαμησουν και το ξερω, απλα προσπαθω να μην το παιρνω ακομα πολυ.
Πολύ μεγάλη μ@λακία...
Αλλά ρε Θανασάρα, εσύ ο ίδιος το έλεγες ότι δεν το πατάς ποτέ στη Βουλιαγμένης..
Το ίδιο κι εγώ με τους ελιγμούς.. δεν είχα κάνει τίποτα.. ήμουν 17 αυγούστου παραλιακή, σε άδειο δρόμο και με έγραψαν για ελιγμούς, τα μ@λ..μένα..
Ήθελα να τους ρωτήσω, αν έκανα παντιλίκια, για τί θα με έγραφαν, αλλά έκανα το παγώνι, μπας και γλιτώσω τίποτα..
Στην ουσία, δεν υπήρχε κάτι άλλο να με γράψουν για τα παντιλίκια..
Α..ψέμα..υπάρχει αυτο, οτι και καλά δεν είχες την εποπτεία του οχήματος..
Εδώ, στο Λαιμό είχαμε αράξει και μιλούσαμε και ήρθαν και μας κοίταζαν σα βλάκες..
Αναγκάστηκα να κλείσω το κινητό που μιλούσα, από το θόρυβο που έκαναν οι μηχανές τους..
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ, τελειωμένοι τύποι..
Τους πλάκωναν μια ζωή στα παιδικά τους χρόνια και έχουν βγει έξω, κουβαλώντας ό,τι κόμπλεξ υπάρχει..
( δε θα πάρει φυσικά τους πάντες η μπάλα, αλλά όταν η πλειοψηφία είναι έτσι..
)
Πολύ λυπηρό να είναι τέτοιο το επίπεδο σε αυτά τα σώματα..
Αλλά ρε Θανασάρα, εσύ ο ίδιος το έλεγες ότι δεν το πατάς ποτέ στη Βουλιαγμένης..

Το ίδιο κι εγώ με τους ελιγμούς.. δεν είχα κάνει τίποτα.. ήμουν 17 αυγούστου παραλιακή, σε άδειο δρόμο και με έγραψαν για ελιγμούς, τα μ@λ..μένα..
Ήθελα να τους ρωτήσω, αν έκανα παντιλίκια, για τί θα με έγραφαν, αλλά έκανα το παγώνι, μπας και γλιτώσω τίποτα..
Στην ουσία, δεν υπήρχε κάτι άλλο να με γράψουν για τα παντιλίκια..
Α..ψέμα..υπάρχει αυτο, οτι και καλά δεν είχες την εποπτεία του οχήματος..
Εδώ, στο Λαιμό είχαμε αράξει και μιλούσαμε και ήρθαν και μας κοίταζαν σα βλάκες..
Αναγκάστηκα να κλείσω το κινητό που μιλούσα, από το θόρυβο που έκαναν οι μηχανές τους..
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ, τελειωμένοι τύποι..
Τους πλάκωναν μια ζωή στα παιδικά τους χρόνια και έχουν βγει έξω, κουβαλώντας ό,τι κόμπλεξ υπάρχει..
( δε θα πάρει φυσικά τους πάντες η μπάλα, αλλά όταν η πλειοψηφία είναι έτσι..
)Πολύ λυπηρό να είναι τέτοιο το επίπεδο σε αυτά τα σώματα..