Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools

Old Feb 6, 2010 | 02:05 AM
memoS's Avatar
Registered User

Αναφέρω απλά προς πληροφόρηση για όσους δεν το γνωρίζουν.
Έχω πάει παλιότερα 3-4 φορές, ζάντες προς επισκευή στον ΠΕΤΤΑ (ευτυχώς όχι του S) και έχω να πω μόνο τα χειρότερα.
Μακριά παιδιά, ο πιο άρπα-κόλλα μάστορας με άθλια δουλειά.
Τις κατέστρεψε τις ζάντες και δεν το παραδεχόταν κιόλας.
Reply
Old Feb 6, 2010 | 02:39 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

φιλε το ιδιο λεω και εγω εδω και καιρο για τον απατε@να .
Reply
Old Feb 6, 2010 | 03:02 AM
memoS's Avatar
Registered User

Originally Posted by notoriouss2k,Feb 6 2010, 03:39 AM
φιλε το ιδιο λεω και εγω εδω και καιρο για τον απατε@να .
H αλήθεια να λέγεται
Reply
Old Feb 6, 2010 | 03:21 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by Stradale,Feb 6 2010, 12:41 PM
Στον Μπιλιρη να πας,πήγα πριν κανα 2μηνο και μου έκανε άριστη δουλεία.Εχει συγχωνευτει με τον Ζανια αν δεν κάνω λαθος και έχουν πάρει και καινούρια μηχανήματα. Οτι καλύτερο αυτή την στιγμή στην Αθηνα

Απόστολος Μπιλίρης. Διεύθυνση: Περρίκου 20 Αθήνα Τ.Κ.:11524 (Περιφεριακός Πολυγώνου) Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 210 6427174 (+30) 2106467976

Έζησα για να το δω και αυτό.
Δεν περίμενα ποτέ οτι θα ακούσω κάποιον να προτείνει τον Μπιλίρη για οτιδήποτε....ακόμα και για να βάλεις αέρα στα ελαστικά σου

Stradale δεν έχω κάτι μαζί σου και οτι λέω δεν αφορά εσένα που τον πρότεινες.
Μπορεί σε εσένα να έκανε καλή δουλειά αλλά έχω πολύ άσχημη εμπειρία και εγώ αλλά και γνωστός μου.

Ο τύπος είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να του το πει όποιος τον ξέρει.
Ας του πει οτι το είπε το παλικάρι με το S που του έκανες την μ@λ@κί@ με τα ελαστικά πριν από 3,5 χρόνια

Και για να μην εξαπολύω έτσι κατηγορίες....

Είχα φέρει το S από την Γερμανία τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αποφασίζω να αλλάξω για πρώτη φορά τα ελαστικά και να φτιάξω κάποια ψιλοσημαδάκια που είχαν οι ζάντες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Ψάχνοντας που να πάω, ένας γνωστός μου πρότεινε τον συγκεκριμένο μ@λ@κ@, καθότι ήταν και χρόνια πελάτης του και αρκετά γνωστοί.
Φαντάσου οτι πήγα και μέσω γνωστού του, ο οποίος και κόντεψε να τον γδάρει μετά από αυτά που μου έκανε.
Για να μην τα πολυλογώ, άσχετος ακόμα από το S, το πάω και κανονίζουμε να φτιάξει τις ζάντες και να μου αλλάξει ελαστικά.
Πάω να το πάρω και δεν προλαβαίνω να πάω μέχρι την γωνία και το αυτοκίνητο αρχίζει να κοπανάει σε κάθε λακούβα.
Έβρισκαν τα ελαστικά πάνω στους πίσω θόλους
Γυρίζω πίσω και του το λέω και η απάντησή του ήταν....
"Φιλαράκι είχες μεγάλη κλίση στους πίσω τροχούς και στους έφερα στα ίσια με αποτέλεσμα να βρίσκουν πλέον στους θόλους γιατί είναι πολύ φαρδιές οι ζάντες"
Του λέω και εγώ...
"Γιατί δεν μου το είπες πριν αλλάξω λάστιχα για να δω τι επιλογές έχω, όπως για παράδειγμα να αλλάξω ζάντες;;; Στο κάτω κάτω η δουλειά σου είναι αν δεις κάτι στραβό να μου το πεις πριν προχωρήσεις. Ποιος θα μου το πει οτι οι ζάντες είναι λάθος και οτι αν τις στήσουμε οπως πρέπει θα βρίσκουν στους θόλους;;;"

Η απάντησή του....
"Γιατί σε ξέρω και από χτες;;;;"

Ούτε και εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν τον κοπάνησα

Και συνεχίζει με θεωρίες του στυλ....
"Εγώ φιλαράκι τόσα χρόνια σε αυτό το πεζοδρόμιο έχω μάθει να κρατάω κλειστό το στόμα μου....Ότι μου ζητάει ο καθένας αυτό κάνω χωρίς να μιλάω.....Αν στο έλεγα θα νόμιζες οτι θέλω να σου φάω τις ζάντες και να σου πουλήσω άλλες"

Και του αντιπροτείνω να αγοράσω άλλες ζάντες, σωστές για το S πιο στενές, στις οποίες όμως μου είπε οτι τα λάστιχα που είχα βάλει δεν θα έμπαιναν και θα έπρεπε να αγοράσω καινούργια γιατί αυτά τα είχα πατήσει, έστω και για ελάχιστα χιλιόμετρα, και δεν μπορούσε να τα πάρει πίσω

Φυσικά δεν έβγαλα ποτέ άκρη (έφαγα στον κwlο τα λάστιχα που είχα πληρώσει 1200€) και να φανταστείς οτι είχα πάει από ΠΟΛΥ γνωστό του και πριν φτιάξει το S του είχα πάει και τα αυτοκίνητα της εταιρείας (αν@θεμα την ώρα και την στιγμή ).

Αν συνεχίσω μπορώ να πω και για άλλα που έκανε και σε άλλο γνωστό μου αλλά ας μην το κουράζουμε άλλο.

Κατά την γνώμη μου και τη προσωπική μου δυσάρεστη εμπειρία......
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Αυτά είχα να πω και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας κάνει τις επιλογές τους.

Στο κάτω κάτω ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του....και την ψυχική του υγεία.
Reply
Old Feb 6, 2010 | 03:29 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by memoS,Feb 6 2010, 01:05 PM
Αναφέρω απλά προς πληροφόρηση για όσους δεν το γνωρίζουν.
Έχω πάει παλιότερα 3-4 φορές, ζάντες προς επισκευή στον ΠΕΤΤΑ (ευτυχώς όχι του S) και έχω να πω μόνο τα χειρότερα.
Μακριά παιδιά, ο πιο άρπα-κόλλα μάστορας με άθλια δουλειά.
Τις κατέστρεψε τις ζάντες και δεν το παραδεχόταν κιόλας.
Γνωστος πια και ως Πεττας ο ξε-Πεττας...
Reply
Old Feb 6, 2010 | 03:30 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Εγώ πάντως έχω πάει πολλές φορές και πάντα ήταν κυριος και άριστος στην δουλειά του.Τωρα τι να πω....Οπως είπαμε,περι ορέξεως....
Reply
Old Feb 6, 2010 | 03:34 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Stradale μου επιτρέπεις μια ερώτηση;;;;

Έχεις κάνει "χρήση" της επαγγελματικής σου ιδιότητας ή μήπως την γνωρίζει με οποιοδήποτε τρόπο;;;

Η ερώτησή μου είναι σοβαρή χωρίς δόση ειρωνίας και δεν είναι μομφή για εσένα αλλά για αυτόν.
Reply
Old Feb 6, 2010 | 03:53 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!

Ναι την ηξερε γιατι έχω παει και αμάξια της δουλειας.

Ισως να επηρέασε και αυτο
Reply
Old Feb 6, 2010 | 03:55 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Με κάλυψες πλήρως

Μπράβο σου πάντως που δεν είχες κάνενα πρόβλημα να απαντήσεις με ειλικρίνεια
Reply
Old Feb 6, 2010 | 04:30 AM
HavefuNs2k's Avatar
Registered User

ξερει κανεις κανα καλο μαστορα για να βαψω τις ζαντες μου; αρχιχω και απογοητευομαι!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:10 AM.