ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ManosS2k,Mar 17 2010, 07:54 PM
Μαριε αν επιτρεπετε ποσο σ πηρε για τοποθετηση?
Ευχαριστω για τις καλοριζικες ευχες σας, οπως και τον Ηλια (uma_chikara) για καποιες διευκρινησεις που ηθελα.

Edit 18/3/10: Μεσα στη τιμη ηταν και η ευθυγραμμιση, απλα ξεχασα να το αναφερω.
Originally Posted by energetic,Mar 17 2010, 08:25 PM
οπως και τον Ηλια (uma_chikara) για καποιες διευκρινησεις που ηθελα. 

Ηλία έχω παραλείψει να σε ευχαριστήσω και δημοσίως.....και μόνο για την πρόθεση...thanks
Originally Posted by energetic,Mar 17 2010, 10:25 AM
Λοιπον, κατσε να τα πω με λεπτομερειες. Αφαιρεση της μαμα αναρτησης με τα Eibach ελατηρια. Αφαιρεση των μαμα top mounts και αφαιρεση των ελατηριων Eibach (τα οποια υποψην οτι εχουν ηδη πωληθει για προλαβω οσους ενδιαφερονται). Τοποθετηση των μαμα top mounts στην KW3 και τοποθετηση της αναρτησης. Επισης βαλαμε τους πειρους για τα Aerocatch hood pins, και εγινε ρυθμιση για να ταιριαξουν στο καπο. Σε αυτο βοηθησα κι εγω λιγο. Ολα αυτα μαζι 100 Euro με αποδειξη , πριν καν τη ζητησω εγω.
Για τα δικα μου δεδομενα και την ολη εξυπηρετηση η τιμη ειναι αρκετα καλη. Υποψην οτι ξεκινησαμε απο το πρωι 09:30 μεχρι και τις 13:00. Ο περισσοτερος χρονος ηταν στις δοκιμες που καναμε μεχρι να φερουμε το S στο υψος που ηθελα και για τις ρυθμισεις των hood pins.
Ευχαριστω για τις καλοριζικες ευχες σας, οπως και τον Ηλια (uma_chikara) για καποιες διευκρινησεις που ηθελα.

Παντως ετσι....συνεχιστε να γραφετε τιμες και να ενημερωνετε,ειναι για το καλο ολων μας!