Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools

Old Dec 7, 2010 | 02:03 PM
reload's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Originally Posted by kordelinos,Dec 7 2010, 01:16 PM
Για Χαλκιδα μερια συνεργειο,ΜΟΝΟ στην αντιπροσωπεια της Ηοnda..Οποτε θες στειλε μνμα να σ πω πληροφοριες..Εχω μια ιδιαιτερη σχεση με τους μηχανικους,και τους εμπιστευομαι με κλειστα ματια...Και σε επιπεδο τιμων εχουν πεσει αρκετα...
Reply
Old Dec 8, 2010 | 12:13 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by kordelinos,Dec 7 2010, 01:16 PM
Για Χαλκιδα μερια συνεργειο,ΜΟΝΟ στην αντιπροσωπεια της Ηοnda..Οποτε θες στειλε μνμα να σ πω πληροφοριες..Εχω μια ιδιαιτερη σχεση με τους μηχανικους,και τους εμπιστευομαι με κλειστα ματια...Και σε επιπεδο τιμων εχουν πεσει αρκετα...
Για να λέμε τα σύκα σύκα...

Εγώ δεν θα τους εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια, δεδομένου το τηλεφώνημα που μου έκανες, ενώ ήσουν εκεί, σχετικά με το πως μπαίνει ο ιμάντας του CR.

Ο Μανιάτης που τον αλλάζει μόνος του δηλαδή? Θα έπρεπε να γίνει μηχανικός της Honda για την F1?

Reload, έστω ότι κάνουν όλοι την ίδια δουλειά, απο τοποθεσία και μόνο, το b16a workshop είναι η καλύτερη σου επιλογή.

Το Speed Factory εδράζεται στα Νότια, όπως και ο Μάστορας.

Άντε με το καλό να σε γνωρίσουμε
Reply
Old Dec 8, 2010 | 04:23 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Ελα Κωνσταντινε μη το ξεφτυλιζουμε το θεμα....
Σε πηρα τηλ επειδη ειχες βαλει 1ος απο εμενα τον συγκεκριμενο ιμαντα γιαυτο...Ο μηχανικος μου εκανε 1 ολοκληρο λεπτο να τον περασει..
Και επειδη εδω στην Χαλκιδα ειμαστε λιγακι βλαχοι(και εγω μαζι) σε προτογνωρα θεματα βελτιωσης κτλ ειχα καποιες επιφυλαξεις για τον ιμαντα αλλα με κατατοπησε ο Λευτερης.(maniatis)
Επειδη εχω επισκεφθει τον Σπυρο ειναι λιγο μακρια απο Χαλκιδα,και αν θες ενα 30αρι βενζινη+4ε διοδια πηγαινε ελα απο Χαλκιδα-Ν.Μακρη ειναι αρκετα πιστευω...
Για εμενα τα παιδια στην Honda Χαλκιδας ειναι πολυ εξελιξημα και με ορεξη για δουλεια..
Τωρα περι ορεξεως...
Reply
Old Dec 8, 2010 | 04:34 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by Nabu,Dec 8 2010, 01:13 AM
Για να λέμε τα σύκα σύκα...

Εγώ δεν θα τους εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια, δεδομένου το τηλεφώνημα που μου έκανες, ενώ ήσουν εκεί, σχετικά με το πως μπαίνει ο ιμάντας του CR.

Ο Μανιάτης που τον αλλάζει μόνος του δηλαδή? Θα έπρεπε να γίνει μηχανικός της Honda για την F1?

Reload, έστω ότι κάνουν όλοι την ίδια δουλειά, απο τοποθεσία και μόνο, το b16a workshop είναι η καλύτερη σου επιλογή.

Το Speed Factory εδράζεται στα Νότια, όπως και ο Μάστορας.

Άντε με το καλό να σε γνωρίσουμε
Και αν θυμαμαι καλα ο reload ζητησε συνεργειο για χαλκιδα...
Reply
Old Dec 8, 2010 | 04:50 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Μάλλον παρεξηγήθηκες χωρίς λόγο.
Εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις για τα παιδιά εφόσον έχεις πάει εκεί ενώ εγώ δεν έχω πάει και ποτέ μου.

Το πόστ μου περιείχε δόση χιούμορ και φυσικά δόση αλήθειας.

Ουδέποτε στην ζωή μου σχολίασα τίποτα και έκρινα κανέναν είτε απο το πως δείχνει, ούτε απο το τι ηλικία έχει, ούτε απο που είναι ούτε απο τίποτα.

Λοιπά επίθετα που έβαλες εσύ στο πόστ σου, μου διαφεύγει γιατί το έκανες.

Σε καμία περίπτωση με το ποστ μου δεν υπονομεύω εσένα. Εσύ είσαι πελάτης, οδηγός, κάβουρας, πιλότος, κομμωτής, εκκατομυριούχος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Για αμάξια και ιμάντες εννοείται ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζεις. Δεν οφείλεις τουλάχιστον.

Ένας μηχανικός όμως, γνώμη μου πάντα, οφείλει να γνωρίζει τι κάνει "ο ιμάντας κατάργησης του Air-Concition".
Τουλάχιστον εγώ αυτό περιμένω απο τον μηχανικό που εμπιστεύομαι το αμάξι μου.
Μπορεί να ακούγεται απόλυτο, μπορεί κανείς να μην γεννήθηκε να τα ξέρει όλα αλλά μετά απο κάτι τέτοιο εγώ σίγουρα θα δημιουργούσα μια υποψία στην πίσω μεριά του κεφαλιού μου.

Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
Reply
Old Feb 2, 2011 | 10:27 AM
Valiant's Avatar
Registered User

Σημερα πηρα το αυτοκινητο, επειτα απο αντικατασταση νεας κουκουλας, μιας και μου την σφαξαν. το πηγα στο http://nkarkoulias.gr/index.php?lang=gr
και μονο καλα λογια εχω να πω για τον Καρκουλια...σωστος επαγγελματιας, και το αποτελεσμα αψογο. Τον συνιστω επομενως ανεπιφυλακτα..
Ευχαριστω για μια ακομη φορα, ολους μεσα απο το club για την βοη8εια τους...και τον Χρηστο (fun)
Reply
Old Feb 2, 2011 | 10:37 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Αχ, ξύνεις πληγές
Χαίρομαι που βρέθηκε κάποιος που αρκετοί από το forum είναι ευχαριστημένοι με την δουλειά του
Reply
Old Feb 2, 2011 | 10:44 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Valiant,Feb 2 2011, 11:27 AM
Σημερα πηρα το αυτοκινητο, επειτα απο αντικατασταση νεας κουκουλας, μιας και μου την σφαξαν. το πηγα στο http://nkarkoulias.gr/index.php?lang=gr
και μονο καλα λογια εχω να πω για τον Καρκουλια...σωστος επαγγελματιας, και το αποτελεσμα αψογο. Τον συνιστω επομενως ανεπιφυλακτα..
Ευχαριστω για μια ακομη φορα, ολους μεσα απο το club για την βοη8εια τους...και τον Χρηστο (fun)
Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος. Μεγειά την κουκούλα
Reply
Old Feb 6, 2011 | 02:28 PM
pontios2000's Avatar

Παιδες ειχα σπασει σασμαν πριν 3 μηνες περιπου βρηκα ενα μεταχειρισμενο πηγα στον Αγγελο και μου το αλλαξε. Την προηγουμενη βδομαδα εσπασε στα καλα καθουμενα και το μεταχειρισμενο που εβαλα , πειγα στον Αγγελο παλι μου ελυσε το παλιο που ειχα σπασει ελυσε και το δευτερο και μου εφτιαξε ενα. Το σασμανακι μου δουλευει παρα πολυ καλα η ταχυτητες μπενουν ολες πολυ καλα και τωρα τουλαχιστον ξερω οτι μεσα στο σασμαν ειναι ολα κομπλε. Πιστευω πως να παντρεψει καποιος δυο σασμαν ειναι δυσκολο να δουλεψει σωστα και ομως ο Αγγελακος το εφτιαξε με επιτυχια... Φιλαρακι απλα σε
Reply
Old Feb 6, 2011 | 04:07 PM
Nabu's Avatar
Registered User

Μπράβο στον Άγγελο γιατί ακούω συνέχεια ότι κάνει καλές δουλίτσες!!!

Ρε συ Παναγιώτη, ερώτηση... Τυχαίο που έχουν σπάσει 2 σασμάν στα χέρια σου?
Αν θες μπορούμε μια μέρα να οδηγήσουμε παρέα να σου δείξω τι κάνει αυτό το αριστερό πετάλ
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:59 AM.