ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Θέλω να μεταφέρω άλλη μια προσωπική μου εμπειρία απο το συνεργείο B16A Workshop.
Για μια ακόμη φορά μένω άναυδος με όλα. Την εξυπηρέτηση, την επαγγελματικότητα, τις τιμές και φυσικά τους ανθρώπους που απαρτίζουν το συνεργείο αυτό.
Την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να πρέπει να ετοιμάσω το αμάξι για τον αγώνα. Παρόλη την αρρώστια του ενός συνεργάτη έγιναν τα αδύνατα δυνατά και τελικά το αμάξι ήταν έτοιμο για τον αγώνα του ΣΚ.
Ακόμα και την Κυριακή που έμεινα απο τακάκια, ο Σπύρος φρόντισε εντός 15λεπτου να έχει αλλάξει το ανταλλάκτικο αφού πρώτα (πριν ξεκινήσει απο Αθήνα) πέραασε απο το συνεργείο για να πάρει τα ανάλογα εργαλεία.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ίδιο για όλη αυτήν την διαδικασία και το χώσιμο που τον έβαλα Κυριακάτικα και ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον Βασίλη που χωρίς την παρουσία του την ημέρα της Παρασκευής το κάθισμα δεν θα ήταν επάνω στο αμάξι.
B16A Workshop
Για μια ακόμη φορά μένω άναυδος με όλα. Την εξυπηρέτηση, την επαγγελματικότητα, τις τιμές και φυσικά τους ανθρώπους που απαρτίζουν το συνεργείο αυτό.
Την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να πρέπει να ετοιμάσω το αμάξι για τον αγώνα. Παρόλη την αρρώστια του ενός συνεργάτη έγιναν τα αδύνατα δυνατά και τελικά το αμάξι ήταν έτοιμο για τον αγώνα του ΣΚ.
Ακόμα και την Κυριακή που έμεινα απο τακάκια, ο Σπύρος φρόντισε εντός 15λεπτου να έχει αλλάξει το ανταλλάκτικο αφού πρώτα (πριν ξεκινήσει απο Αθήνα) πέραασε απο το συνεργείο για να πάρει τα ανάλογα εργαλεία.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ίδιο για όλη αυτήν την διαδικασία και το χώσιμο που τον έβαλα Κυριακάτικα και ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον Βασίλη που χωρίς την παρουσία του την ημέρα της Παρασκευής το κάθισμα δεν θα ήταν επάνω στο αμάξι.
B16A Workshop

Σε ευχαριστούμε που κατάφερες να κάνεις κορυφαίους χρόνους με ένα σχεδόν εργοστασιακό S2000, φορώντας τα αυτοκόλλητά μας στο αυτοκίνητό σου!
Χαιρόμαστε που υπάρχουν 2-3 καλά μαγαζιά στην αγορά και μπορείτε όλοι να είστε ευχαριστημένοι!
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη!
Να μου επιτρέψεις πάντως να θεωρώ λίγο "περίεργο" να σκέφτεται κανείς τα 35 ευρώ παραπάνω για έναν έλεγχο τη στιγμή που θα δώσει 10.000 ή 15.000 ή 20.000 ή 25.000 ευρώ... για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Επίσης, ο Σαρακάκης είναι ο μόνος που μπορεί να τσεκάρει (έστω και κατά προσέγγιση) τα χιλιόμετρα του κοντέρ αν είναι τα πραγματικά, όχι μόνο από τον εγγέφαλο όπου μπορείς να τα γυρίσεις εύκολα, αλλά από τα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα κατά την τελευταία επίσκεψη του αυτοκινήτου σε εξουσιοδοτημένο έμπορο του δικτύου (π.χ. για την αγορά κάποιου ανταλλακτικου). Όσον αφορά τον έλεγχο στο Σαρακάκη, η προσωπική μου εμπειρία, όπου πήγα 2 φορές, έδειξε ότι παρότι όντως η διαδικασία διήρκεσε λίγο, παρόλα αυτά ήταν αρκετά λεπτομερής και στα σημεία που έπρεπε.
Κάνεις λάθος Διονύση...για την ακρίβεια-ακρίβεια παίρνει 47 και το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήταν πριν 2,5 μήνες.
Να μου επιτρέψεις κι εμένα να σου πω πως δεν είναι καθόλου περίεργο να σκέφτεσαι αυτά τα λεφτά όταν δεν ξέρεις πόσα αυτοκίνητα πρόκειται να δεις. Εγώ για παράδειγμα είδα 6-7 αυτοκίνητα. Μιλάμε δηλαδή για μια 400άρα πάνω κάτω και χωρίς να ξέρω καν αν θα καταλήξω σε κάποιο από αυτά.
Επίσης, δεν ξέρω εσύ που κάνεις service στο δικό σου, αλλά από όσους ξέρω εγώ οι περισσότεροι δεν πάνε σε εξουσιοδοτημένα ούτε για service και φυσικά ούτε για ανταλλακτικά. Αρα ούτε από αυτό δεν κερδίζεις κάτι. Εγώ δηλαδή τι παραπάνω έμαθα για το αυτοκίνητο αυτό εκτός του ότι είχε αλλάξει τακάκια το 2008? Ούτε που τον ήξεραν τον "πελάτη" τους. Και σε πληροφορώ πως, επειδή εκείνη τη φορά είχε έρθει μαζί μου και ο Αγγελος, περισσότερα βρήκε αυτός πάρα αυτοί του Σαρακάκη. Τσάμπα το 50άρικο λοιπόν..
Να μου επιτρέψεις κι εμένα να σου πω πως δεν είναι καθόλου περίεργο να σκέφτεσαι αυτά τα λεφτά όταν δεν ξέρεις πόσα αυτοκίνητα πρόκειται να δεις. Εγώ για παράδειγμα είδα 6-7 αυτοκίνητα. Μιλάμε δηλαδή για μια 400άρα πάνω κάτω και χωρίς να ξέρω καν αν θα καταλήξω σε κάποιο από αυτά.
Επίσης, δεν ξέρω εσύ που κάνεις service στο δικό σου, αλλά από όσους ξέρω εγώ οι περισσότεροι δεν πάνε σε εξουσιοδοτημένα ούτε για service και φυσικά ούτε για ανταλλακτικά. Αρα ούτε από αυτό δεν κερδίζεις κάτι. Εγώ δηλαδή τι παραπάνω έμαθα για το αυτοκίνητο αυτό εκτός του ότι είχε αλλάξει τακάκια το 2008? Ούτε που τον ήξεραν τον "πελάτη" τους. Και σε πληροφορώ πως, επειδή εκείνη τη φορά είχε έρθει μαζί μου και ο Αγγελος, περισσότερα βρήκε αυτός πάρα αυτοί του Σαρακάκη. Τσάμπα το 50άρικο λοιπόν..
Κάνεις λάθος Διονύση...για την ακρίβεια-ακρίβεια παίρνει 47 και το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήταν πριν 2,5 μήνες.
Υ.Γ. Δεν έχω τις αποδείξεις γιατί τις έστειλα στην Εφορία, αλλά εγώ τον Δεκέμβριο πλήρωσα 54 ευρώ. Μάλλον ο Σαρακάκης έχει κάνει μια μικρή μείωση του τιμοκαταλόγου του όπως καυχώνται και τα στελέχη του... Βέβαια ήμουν τυχερός και είδα μόνο 2 αυτοκίνητα μέχρι να πάρω το δικό μου και όχι 5-6 γιατί πραγματικά το κόστος σε αυτή τη περίπτωση είναι απαγορευτικό.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Κατσε να το γραψω τωρα που το θυμηθηκα και να πω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του B16A Workshop για την αψογη εξυπηρετηση και προσεκτικη δουλεια. Σας ευχαριστω πολυ παιδια.
Μια απ τα ίδια κι εγώ για το Σπύρο και το Βασίλη!! Αψογοι και με το παραπάνω σε όλα!! Να στε καλά παιδιά! 
Τελικά, όταν υπάρχουν παιδιά όπως ο Αγγελος, ο Σπύρος κι ο Βασίλης δεν παίζει να μη βρεις λύση στο πρόβλημα σου!
Τελικά, όταν υπάρχουν παιδιά όπως ο Αγγελος, ο Σπύρος κι ο Βασίλης δεν παίζει να μη βρεις λύση στο πρόβλημα σου!