ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Κατσε ρε Χαρη, δεν ειπες οτι θελεις ΚΑΛΗ δουλεια ή εγω δεν διαβασα σωστα? Δεν ειπες πουθενα οικονομικα, αλλα ηθελες πρωτα ποιοτητα. Οποτε και εγω σου προτεινα τον Ρελλα που εχει κανει και σε μενα δουλεια αλλα και σε ολους μας μιας που αυτος ειναι που μας εκανε τα πατακια που πηραμε ολοι μαζι group buy.
RELLAS
Τιμόνι και στο δικο μου και στο mini του αδερφου μου top!
Και οι τιμες είναι καλες για τη δουλεια που κανει.150 πλήρωσα εγω για το τιμονι με κοκκινες ραφες κτλ...αριστο...
να κερδιζα και 30 ευρώ αμα πηγαινα σε άλλον;Σημασια έχει η δουλεια.
Τιμόνι και στο δικο μου και στο mini του αδερφου μου top!
Και οι τιμες είναι καλες για τη δουλεια που κανει.150 πλήρωσα εγω για το τιμονι με κοκκινες ραφες κτλ...αριστο...
να κερδιζα και 30 ευρώ αμα πηγαινα σε άλλον;Σημασια έχει η δουλεια.
Χάρη, τί θέλεις να κάνεις στα καθίσματα; Μικροδουλειές, ή αλλαγή σε όλο το κάθισμα; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι κάποια στιγμή να τους κάνω μία ανανέωση, οπότε ότι πληροφορία δώσεις θα ήταν χρήσιμη
μου εφαγε ποντικι καποια σημεια στο δερμα/σφουγγαρι κ θελω να το αλλαξω.ακομα δεν εχω κανει κατι πηρα στο ρελλα του εστειλα τις φωτο αλλα δεν με εχει παρει ακομα να μου πει τι κ πως (διοτι ειμαι ζακυνθο)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Άψογος σε ολα του ο Σπύρος στη Honda Μάστορας για το σχετικό service αλλαγής λιπαντικών.
Δυστυχώς δεν βρήκα χρόνο να πάω στο Κινέζο αυτη τη φορά, αλλα θα τον επισκεφτώ σύντομα για κανένα προτζεκτακι που έχω κατα νου.
Δυστυχώς δεν βρήκα χρόνο να πάω στο Κινέζο αυτη τη φορά, αλλα θα τον επισκεφτώ σύντομα για κανένα προτζεκτακι που έχω κατα νου.