ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Παιδιά σαν προσωπική συμβουλή, να ενημερώνεστε πάντα για τον πρότυπο χρόνο που δίνει η Honda για κάθε εργασία στο αυτοκίνητό σας
Λοιπόν ας είναι όλοι τυπικοί για να ζητάνε και τα ανάλογα...άσε που όπως έχεις δει η πελατεία μαζεύεται κυρίως σε αυτούς που προσέχουν τον πελάτη και δεν τον "γδύνουν"
Α.......και κάτι που το θυμήθηκα τώρα.ΔΕΝ μπορώ να πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο "HONDA" και να μην έχει τα λάδια που προτείνει η Honda. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ηθελα την πρώτη φορά που πήγα στο ΛΟΥ να βάλω "μαμά" λάδια και δεν είχε, δεν έφερνε.... Το υγρό στο ψυγείο γιατί το άλλαξα νομίζεις???Γιατί η παπαριά που βάζει είναι το πιο φτηνό που δημιουργεί λάσπη στο ψυγείο και όχι το HONDA. Οπότε πλήρωσα τώρα να αλλάξω το υγρό ψυγείου και πήγα με το δικό μου HONDA... υγρό άκουσον άκουσον, γιατί δεν είχε την προηγούμενη φορά. Τουλάχιστον να έχει HONDA υγρό σίγουρα και το φτηνό και να μπορώ να επιλέξω......Αρα να καλύπτει αυτός και οποιοδήποτε άλλος τις προδιαγραφές της Honda για να ζητάει και τις αντίστοιχες τιμές.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω παντως σκοπευω να παω στον Μαστορα Βουλιαγμενης (εχω παει ξανα καθως ειναι και διπλα μου σχεδον), μαλλον την αλλη βδομαδα για service και επιτελους τη τοποθετηση της γραμμης του A/C που δεν εχω βρει χρονο για να παω απο εκει. Το κακο ειναι οτι θελει αφαιρεση του μπροστινου προφυλακτηρα. Σκοπευω μεσα στη βδομαδα να τον παρω τηλεφωνο για να κλεισω την ημερα του service. Φυσικα θα ρωτησω αν εχει τα μαμα λιπαντικα προς αντικατασταση καθως και μαμα φιλτρο λιπαντικου για το S2000. Μαλλον παω και για τακακια φρενων οποτε θα σας ενημερωσω για κοστος και εξυπηρετηση.