ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Originally Posted by Drifteropoulos,Jun 4 2009, 04:36 PM
Ειλικρινά παιδιά δεν ξέρω ποιόν να πιστεψω.
Και να πώ ρε ποyστη μου οτι είμαι κανένας ψήρας...@ρχίδια.
Ούτε βελτιώσεις έχω κανει ούτε ιδιέτερα πράγματα.
Ένα σωστό ευθυγραμμισμένο S θέλω με τα φρένα του και τα βασικά.
Αμα ούτε αυτό δε μπορουν να κάνουν...τί να πώ.
Και να πώ ρε ποyστη μου οτι είμαι κανένας ψήρας...@ρχίδια.
Ούτε βελτιώσεις έχω κανει ούτε ιδιέτερα πράγματα.
Ένα σωστό ευθυγραμμισμένο S θέλω με τα φρένα του και τα βασικά.
Αμα ούτε αυτό δε μπορουν να κάνουν...τί να πώ.
To na vgalei sw sta enas euthigramissas ta mama noumera swsta den einai aplh ypothesh. To poso vevaia mporoun polloi na to parathsrhsoun sthn odhgish einai allo thema. Epishs ta mama noumera exoune megales anoxes h diafora twn opoiwn sthn euthigramissh einai h mera me th nyxta...
Αν δεν είσαι πάνω από το κεφάλι τους, κανείς δεν κάνει δουλειά..
Ο πουπάκης έχει κορυφαία μηχανήματα, αλλά τα χαλάει λίγο, γιατί κάνει του κεφαλιού του αν δε του ζητήσεις ακριβώς τί θες..
Αρχίζει σαν το "μαγειρα" και λέει θα βάλουμε αυτό..και από εδώ λίγο από το άλλο..κι από αυτό κλπ κλπ...
Πολύ καλός για saxoralla...αλλά για τα υπόλοιπα, κρατώ επιφυλάξεις, για το αν μπορεί να "εκτοξεύσει" τα κρατήματα του αυτοκινήτου..
Επίσης έχει ένα μπούφο βοηθό που δεν κάνει ούτε για να φέρνει τα νερά...
Θα εκτυπώσεις το συγκεκριμένο και θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου το φτιάξει ακριβώς και να σου τα εκτυπώσει, για να μη χωράνε "μα-μου"..
Επίσης, θα μπορεί να σου λύσει και κάθε πρόβλημα με βίδες ανάρτησης κλπ..

Και ο B16 είναι μια χαρά απ'όσο έχω ακούσει και το καλό είναι πως έχουν s2000 "του μαγαζιού", άρα μπορείς να πεις πως έχουν ασχοληθεί.
Ο πουπάκης έχει κορυφαία μηχανήματα, αλλά τα χαλάει λίγο, γιατί κάνει του κεφαλιού του αν δε του ζητήσεις ακριβώς τί θες..
Αρχίζει σαν το "μαγειρα" και λέει θα βάλουμε αυτό..και από εδώ λίγο από το άλλο..κι από αυτό κλπ κλπ...
Πολύ καλός για saxoralla...αλλά για τα υπόλοιπα, κρατώ επιφυλάξεις, για το αν μπορεί να "εκτοξεύσει" τα κρατήματα του αυτοκινήτου..
Επίσης έχει ένα μπούφο βοηθό που δεν κάνει ούτε για να φέρνει τα νερά...
Θα εκτυπώσεις το συγκεκριμένο και θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου το φτιάξει ακριβώς και να σου τα εκτυπώσει, για να μη χωράνε "μα-μου"..
Επίσης, θα μπορεί να σου λύσει και κάθε πρόβλημα με βίδες ανάρτησης κλπ..

Και ο B16 είναι μια χαρά απ'όσο έχω ακούσει και το καλό είναι πως έχουν s2000 "του μαγαζιού", άρα μπορείς να πεις πως έχουν ασχοληθεί.