Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ S2000

Thread Tools

Old Mar 15, 2014 | 01:39 PM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Η λογική λέει θα γίνει από την στιγμή που δεν τους βγήκε το μέτρο. Τέλοσπαντων... Ο φόρος πολυτελείας είναι το λιγότερο για μια αγορά s2k, ας βρει ένα που να μην θέλει χίλια μαζέματα και πλήρωσε 1-2 χρόνια και φόρο.
Reply
Old Aug 8, 2016 | 04:37 AM
nikoshonda's Avatar
Registered User

καλησπερα παιδια !νεος στο φορουμ σας ! σας διαβαζω αρκετο καιρο και νομιζω πως ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για το θεματακι μου .. λοιπον ! εδω και 1 χρονο εχω παθει πλακα με το αυτοκινητο αυτο ... φευγω απο τον δικυκλο κοσμο (οδηγουσα μηχανη) και αρχισα να κοιταω για honda s 2000 . καθε φορα ομως που το σκεφτομαι απογοητευομαι συνεχεια γτ ολοι μου λενε οτι ειναι σκοτωστρα και οτι και αργα να πηγαινεις μπορει να σε σκοτωσει .. εδω και 3 χρονια οδηγω καθημερινα ενα corolla και το χω ταραξει στα χειροφρενα ... εχω κολλησει με τα πισωκινητα αυτοκινητα και ολοι μου λενε να ξεκινησω με mx5 αλλα δε με ενθουσιαζει και τοσο σε εμφανιση και γενικα ...συνεχεια σκεφτομαι το s 2000 .. εσεις τι λετε με την εμπειρια σας αξιζει να παω κατευθειαν σε se 2000 και αν ναι με budget 12000 μπορω να βρω προσεγμενο αυτοκινητο?σας ευχαριστω προκαταβολικα και σας ευχομαι ολοψυχα να χερεστε τα οχηματα σας !
Reply
Old Aug 8, 2016 | 10:09 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Φίλε μου καλησπέρα καταρχήν. Με 12χιλ μπορείς να βρεις ένα καλό sακι, εξαρτάται τι εννοείς βέβαια καλό γιατί αν περιμένεις ατρακάριστο κλπκλπ θα είναι απίστευτα δύσκολο και τυχερό πλέον. Από εκεί και πέρα όμως μπορείς να βρεις κάποιο καλοσυντηρημένο με μικροεπισκευές. Τώρα όσο για το σκοτώστρα ή όχι αυτό πάντα έχει να κάνει με τον οδηγό καθαρά και το πόσο ώριμος είναι να μην μαλ@ακιζεται στον δρόμο. όσο επικίνδυνο είναι ένα mx5 στα χέρια ενός τρελαμένου οδηγού άλλο τόσο είναι και ένα Sακι. Εσύ που είσαι και μηχανόβιος σίγουρα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. όσο το τραβάς τόσο ανεβαίνουν οι πιθανότητες να γίνει...! Το Saki δεν το παίρνεις για χειρόφρενα! το παίρνεις για να κάνεις την τρέλα σου στο δρόμο με μέτρο και ωριμότητα και αν θέλεις να ξεκ@βλωσεις το βάζεις σε μια πίστα και του πίνεις το αίμα όπως πρέπει σε ασφαλές περιβάλλον. Αυτά τα ολίγα και σου εύχομαι να καταφέρεις να βρεις το Saki που θέλεις
Reply
Old Aug 9, 2016 | 02:31 AM
nikoshonda's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Φίλε μου καλησπέρα καταρχήν. Με 12χιλ μπορείς να βρεις ένα καλό sακι, εξαρτάται τι εννοείς βέβαια καλό γιατί αν περιμένεις ατρακάριστο κλπκλπ θα είναι απίστευτα δύσκολο και τυχερό πλέον. Από εκεί και πέρα όμως μπορείς να βρεις κάποιο καλοσυντηρημένο με μικροεπισκευές. Τώρα όσο για το σκοτώστρα ή όχι αυτό πάντα έχει να κάνει με τον οδηγό καθαρά και το πόσο ώριμος είναι να μην μαλ@ακιζεται στον δρόμο. όσο επικίνδυνο είναι ένα mx5 στα χέρια ενός τρελαμένου οδηγού άλλο τόσο είναι και ένα Sακι. Εσύ που είσαι και μηχανόβιος σίγουρα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. όσο το τραβάς τόσο ανεβαίνουν οι πιθανότητες να γίνει...! Το Saki δεν το παίρνεις για χειρόφρενα! το παίρνεις για να κάνεις την τρέλα σου στο δρόμο με μέτρο και ωριμότητα και αν θέλεις να ξεκ@βλωσεις το βάζεις σε μια πίστα και του πίνεις το αίμα όπως πρέπει σε ασφαλές περιβάλλον. Αυτά τα ολίγα και σου εύχομαι να καταφέρεις να βρεις το Saki που θέλεις
φιλε μου χιλια ευχαριστω για την απαντηση ! ενοειται οτι το s 2000 δε το περνεις για χειροφρενα απλα εγω το ανεφερα γτ νομιζω ειναι το μονο ΄παιχνιδι' που μπορεις να παιξεις με ενα προσθιοκινητο κορολλα που εχω στην κατοχη μου . βλεπω δυστυχως οτι στην αθηνα και γενικα δεν εχει αρκετα s 2000 στο car.gr ... αλλη μια πληροφορια γενικα η συντηρηση του ειναι νορμαλ (τωρα βλακειες ρωταω πρεπει να με προετιμασμενος για παραπανω εξοδα) εχετε στα υποψην σας καποιο s 2000 να μου προτεινετε ?
Reply
Old Aug 9, 2016 | 03:16 AM
SBIT's Avatar
Registered User

από συντήρηση αν είσαι νορμάλ, τα βασικά λάδια φίλτρα κλπ. Φτηνό σίγουρα δεν το λές μιας και τα μπουζί έχουν κανένα 80€ αν θυμάμαι καλά. Γενικά όμως δεν είναι πολυέξοδο αν είσαι καλός μαζί του Σε κάθε όμως περίπτωση επειδή μιλάμε για μεταχειρισμένο να περιμένεις να δώσεις κάτι παραπάνω για να μαζέψεις τυχόν μαλ@κιούλες του προηγούμενου.
Reply
Old Aug 9, 2016 | 03:41 AM
nikoshonda's Avatar
Registered User

από συντήρηση αν είσαι νορμάλ, τα βασικά λάδια φίλτρα κλπ. Φτηνό σίγουρα δεν το λές μιας και τα μπουζί έχουν κανένα 80€ αν θυμάμαι καλά. Γενικά όμως δεν είναι πολυέξοδο αν είσαι καλός μαζί του Σε κάθε όμως περίπτωση επειδή μιλάμε για μεταχειρισμένο να περιμένεις να δώσεις κάτι παραπάνω για να μαζέψεις τυχόν μαλ@κιούλες του προηγούμενου.
σε ευχαριστω φιλε μου για τις αμεσες απαντησεις !http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8368216/ αυτο εδω πως σου φαινεται ?κοιταω οσο πιο μανισιο γινεται και σε εμφανιση
Reply
Old Aug 9, 2016 | 03:43 AM
nikoshonda's Avatar
Registered User

σε ευχαριστω φιλε μου για τις αμεσες απαντησεις !http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8368216/ αυτο εδω πως σου φαινεται ?κοιταω οσο πιο μανισιο γινεται και σε εμφανιση
Reply
Old Aug 9, 2016 | 04:17 AM
SBIT's Avatar
Registered User

Από τις φώτο φαίνεται σχετικά καλό αν και έχει κάποια ψιλοπράγματα που μπορεί κάποιος να τα δει αλλά αν είναι ίσιο το αμάξι και δεν έχει χοντρά πράγματα θα το πήγαινα να το δουν και από κάτω σε κάποιο μηχανικό. Σίγουρα έχει κάνει κάτι με τον προφυλακτήρα μιας και δεν έχει τα πιτσιλιστίρια του νερού, ο αρμός στο φανάρι το αριστερό όπως το βλέπεις φάτσα είναι λίγο 'περίεργος' και στην μια φώτο φαίνεται το φανάρι το αριστερό να το έχουν τρυπήσει για να φτιάξουν αεραγωγό πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο το κάνει κάποιος αν ήταν πάντα μόνο με μια εξάτμιση καθώς επίσης έχουν τρυπήσει και το καπω για καλύτερη απαγωγή θερμότητας. και δεν θυμάμαι επίσης αν από 6ος του 2003 επειδή ήταν facelift ερχόντουσαν με 17άρια και όχι με 16άρια που φοράει αυτό στην φώτο.
Όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα αρνητικά. Αν το κοιτάξεις σε κάποιο μηχανικό και είναι οκ το αμάξι όλα καλά!
Reply
Old Aug 18, 2016 | 03:06 AM
nikoSathan's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Μόλις ανέβασα το δικό μου στο car.gr.
Γνήσιο VSA 2006, χωρίς μετατροπές. (ελατήρια χαμηλώματος HR και ζάντες από μοντέλο '05 λόγω προτίμησης στο σχέδιο)
Γνωστό σε πολλά μέλη του forum.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8451875/

Eρώτηση : γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω αγγελία στο forum μας ?
Μου βγάζει "You cannot start a new topic".
Reply
Old Aug 19, 2016 | 12:54 AM
Colin mc rae's Avatar

Νick για να ανεβασεις αγγελια πρεπει να εισαι member κατι που απ´οσο ειδα στον λογαριασμο σου δεν εισαι εσυ.Εισαι σαν guest οποτε αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορεις να την ανεβασεις.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:15 AM.