Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ S2000

Thread Tools

Old Nov 15, 2013 | 10:41 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Εννοώ τον αριθμό πλαισίου.
Reply
Old Nov 17, 2013 | 12:58 AM
nasostheo84's Avatar
Registered User

μιλησα με το παιδι που εχει αυτο το αμαξι http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4329230/ και μου ειπε οτι το εχει βαψει και του εχει αλλαξει ταμπλο απο το γιαπωνεζικο με την οθονη γιατι απλα γουσταρε να το κανει ετσι...επισης αν ρωτησω αθηνα αυτους που συχναζουν στα γνωστα στεκια το αμαξι το ξερουν και ειναι χαρτι... ξερει κανεις τιποτα...??????????????????
Reply
Old Nov 17, 2013 | 08:54 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Ειναι δεξιό τιμόνι το αμάξι;;;;
Γιατι τα japan ειναι δεξιοτιμονα, οπότε λιγο δύσκολο να έχει βάλει ταμπλό απο japan μόνο και μόνο για να βάλει οθόνη!!!
Όλοι εμείς εδω που έχουμε βάλει "εργοστασιακή" οθόνη στο αμάξι μας, το έχουμε κανει όλοι με πατέντα, κοπτοραπτικη και υπερβολική προσοχή και πάλι εργοστασιακό δεν φαινεται!
Λες να παιδευομασταν τσάμπα και ο μάγκας να έχει βρει τη λύση ή μηπως έχει κατέβει κανενα γκρεμό το αμάξι και άνοιξαν τα πάντα, οπότε αναγκάστηκε να αλλάξει ταμπλό;
Reply
Old Nov 17, 2013 | 09:09 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Θα συμφωνήσω με το Λευτέρη πιο πάνω. Πολύ μάγκας ο τύπος. Το άλλαξε με το γιαπωνέζικο γιατί έτσι γούσταρε. Το τιμόνι δεν μας είπε που το πήγε όμως Μάλλον ειδική παραγγελία στη Honda έκανε ο τύπος και του βγάλανε γιαπωνέζικο ταμπλό με το τιμόνι αριστερά Ε ρε τι παπαριές ακούμε
Reply
Old Nov 17, 2013 | 09:19 AM
nasostheo84's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Θα συμφωνήσω με το Λευτέρη πιο πάνω. Πολύ μάγκας ο τύπος. Το άλλαξε με το γιαπωνέζικο γιατί έτσι γούσταρε. Το τιμόνι δεν μας είπε που το πήγε όμως Μάλλον ειδική παραγγελία στη Honda έκανε ο τύπος και του βγάλανε γιαπωνέζικο ταμπλό με το τιμόνι αριστερά Ε ρε τι παπαριές ακούμε
οχι παιδια εγω φταιω δεν το διατυπωσα καλα...την οθονη που εχουν τα ιαπωνικα εννοουσα...ταμπλο εχει αλλαξει ομως και το εχει βαλει ολο κοκκινο...
Reply
Old Nov 17, 2013 | 09:41 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Εγώ πάντως δε θα έκανα το Πύργος-Αθήνα μόνο για να δω το συγκεκριμένο.
Συνέχισε να ψάχνεις και προσπάθησε να βρεις τουλάχιστον 2-3.
Χαίρομαι πάντως γιατί φαίνεται ότι το σκεπτικό σου έχει αλλάξει σε σχέση με σχεδόν ένα πριν. Αν ξαναδιαβάσεις το πρώτο σου ποστ σε αυτό εδώ το τόπικ νομίζω θα συμφωνησεις...
Reply
Old Nov 17, 2013 | 09:58 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf
Εγώ πάντως δε θα έκανα το Πύργος-Αθήνα μόνο για να δω το συγκεκριμένο.
Συνέχισε να ψάχνεις και προσπάθησε να βρεις τουλάχιστον 2-3.
Χαίρομαι πάντως γιατί φαίνεται ότι το σκεπτικό σου έχει αλλάξει σε σχέση με σχεδόν ένα πριν. Αν ξαναδιαβάσεις το πρώτο σου ποστ σε αυτό εδώ το τόπικ νομίζω θα συμφωνησεις...
Αλλος το εχει ανοιξει το topic και αλλος ειναι αυτος ρε συ actinf.
Reply
Old Nov 17, 2013 | 09:56 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Πω ρε συ, δίκιο έχεις.
Ξαφνιάστικα και εγώ με την τόσο μεγάλη αλλαγή νοοτροπίας!! Τώρα εξηγούνται όλα
Reply
Old Nov 17, 2013 | 10:26 PM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Originally Posted by nasostheo84
μιλησα με το παιδι που εχει αυτο το αμαξι http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4329230/ και μου ειπε οτι το εχει βαψει και του εχει αλλαξει ταμπλο απο το γιαπωνεζικο με την οθονη γιατι απλα γουσταρε να το κανει ετσι...επισης αν ρωτησω αθηνα αυτους που συχναζουν στα γνωστα στεκια το αμαξι το ξερουν και ειναι χαρτι... ξερει κανεις τιποτα...??????????????????

Ναι
Reply
Old Nov 18, 2013 | 12:15 AM
Valiant's Avatar
Registered User

ναι ειναι γνωστο..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:55 AM.