Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Στηριξη καθισματων bucket

Thread Tools

Old Nov 7, 2012 | 08:11 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Default Στηριξη καθισματων bucket

Καλησπέρα στη παρέα!
Αγόρασα πρόσφατα 2 Recaro bucket τα οποία έχουν επάνω τις βασεις τους αλλά δεν εχουν το σιδηρόδρομο για να ταιριάξουν επάνω στο αυτοκίνητο..
Οι βάσεις των καθισμάτων δεν ταιριάζουν επάνω στο μαμα σιδηρόδρομο αφού πέφτουν πολύ μέσα και δεν βρίσκονται πουθενα για να πιάσουν οι βίδες..
Τι λύση μου προτείνετε να είναι σωστή (ασφαλής) και οικονομική αφού η τσέπη δεν είναι και ιδιαίτερα καλα τελευταια.
Να προσπαθήσω να προσαρμόσω με αποστατες τα καθισματα στις μαμα ραγες ή να πάω για καινούργιες ραγες?
Σε καμμία περίπτωση δεν θελω να σηκωθει το ύψος περισσοτερο απο το μαμα..
Οποιος εχει εμπειρια ας με διαφωτίσει, ευχαριστω!
Reply
Old Nov 7, 2012 | 08:17 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Αγόρασε universal σιδηρόδρομους.

Η Sparco aν δεν κάνω λάθος βγάζουν σε τιμή γύρω στα 40-50 ευρώ. Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως τα Recaro έχουν τίποτα περίεργες τρύπες.
Να βγάλεις των μαμά, δεν γίνεται νομίζω.
Reply
Old Nov 7, 2012 | 09:43 AM
sebian's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu

Η Sparco aν δεν κάνω λάθος βγάζουν σε τιμή γύρω στα 40-50 ευρώ. Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως τα Recaro έχουν τίποτα περίεργες τρύπες.
αν το βάρος δεν είναι θέμα κάνε ότι σου είπε ο κωσταντίνος...

αλλιώς λαμάκια με ενίσχυση και καλό κόλλημα..
Reply
Old Nov 7, 2012 | 10:15 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by sebian
Originally Posted by Nabu' timestamp='1352308665' post='22135668

αν το βάρος δεν είναι θέμα κάνε ότι σου είπε ο κωσταντίνος...

αλλιώς λαμάκια με ενίσχυση και καλό κόλλημα..
Λαμάκια ανάμεσα στους μαμα σιδηριδρομους και τις βασεις του Recaro εννοεις?
Δεν θα ειναι επικίνδυνο?
Reply
Old Nov 7, 2012 | 11:22 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Γενικά, η συγκόλληση δεν είναι η καλύτερη λύση.. Όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις βίδες, είναι προτιμότερο να το κάνεις.
Η συγκόλληση μπορεί να οξειδωθεί σε σημείο που δε φαίνεται και σε μεγάλο φορτίο, να σπάσει η σύνδεση. Δύσκολο μεν, πιθανό δε..

Μελέτησε τις φωτογραφίες μήπως σε βοηθήσουν

Στηριξη καθισματων bucket-6lz0j.jpg

http://www.gotuning.com/product_info...oducts_id=1192

http://www.gotuning.com/product_info...oducts_id=1505

http://www.gotuning.com/product_info...oducts_id=1504

http://www.gotuning.com/product_info...roducts_id=855
Reply
Old Nov 7, 2012 | 01:47 PM
Dicktp's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές. Ισως τα κανω σταθερα να ειναι και πιο σιγουρα πανω σε καποιο μεταλλικο πλαισιο για να μην μπλεκω με παραπανω ψαξιμο για σιδηροδρομους.
Αν καποιος εχει κατι αλλο να προτεινει η εχει κανει καποια αλλη πατεντα, καλοδεχουμενη.
Reply
Old Nov 8, 2012 | 02:18 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Dicktp, η γνώμη μου είναι ή αγοράζεις μία τέτοια βάση όπως αυτές που έβαλε φωτογραφία ο Ηλίας πιο πάνω, ή το πας για
σταθερή κατάσταση. Πού να μπλέκεις τώρα με βάλε/βγάλε, άσε που έτσι θα είναι πιο ψηλά και απ'το μαμά κάθισμα.
Στο κάτω κάτω, ποιος τους χ@ζει τους σιδηρόδρομους ... Εκτός και αν το οδηγούν κι άλλοι το αυτοκίνητο.
Reply
Old Nov 8, 2012 | 04:15 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by GodzillaS
Dicktp, η γνώμη μου είναι ή αγοράζεις μία τέτοια βάση όπως αυτές που έβαλε φωτογραφία ο Ηλίας πιο πάνω, ή το πας για
σταθερή κατάσταση. Πού να μπλέκεις τώρα με βάλε/βγάλε, άσε που έτσι θα είναι πιο ψηλά και απ'το μαμά κάθισμα.
Στο κάτω κάτω, ποιος τους χ@ζει τους σιδηρόδρομους ... Εκτός και αν το οδηγούν κι άλλοι το αυτοκίνητο.
godzilla αυτο θα κανω!
Σταθερο και τελιωσαμε, το πολυ πολυ αμα μου τη βαρεσει, τρυπανι, 4 τρυπες στο πατωμα να βγω απο κάτω, παξιμάδια και τελιωσαμε
Ενταξει, αστειευομαι ενα μεταλλικο τελλαρο σταθερο θα φτιαξω καπου και οκ.
Ωραιο avatar btw
Reply
Old Nov 9, 2012 | 12:14 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Επειδή είναι δύσκολο να καταλήξεις κάπου με την πρώτη, βάλε σε μία σειρά 3-4 τρύπες για να έχεις δυνατότητα να κάνεις μικρορυθμίσεις αφού οδηγήσεις λίγο το αυτοκίνητο.
Reply
Old Nov 9, 2012 | 01:43 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
Επειδή είναι δύσκολο να καταλήξεις κάπου με την πρώτη, βάλε σε μία σειρά 3-4 τρύπες για να έχεις δυνατότητα να κάνεις μικρορυθμίσεις αφού οδηγήσεις λίγο το αυτοκίνητο.
Επειδή οι βάσεις του καθίσματος εχουν αρκετες τρυπες απο κάτω κατά μήκος υπαρχει η δυνατότητα να ρυθμιστει μεχρι ενος σημειου και μετα..
Η δυσκολία είναι στο να φτιάξω το τελλαρο στα μέτρα των σημειων του αυτοκινητου γιατι εχω την εντυπωση οτι οι τρυπες δεν ειναι ολες στο ιδιο επιπεδο υψους στο σασι.Επίσης δεν μπορώ να μετακινησω το αυτοκινητο λόγω πινακίδων και δεν ξερω και σε ποιον να απευθυνθω για να φτιάξει ενα μεταλλικο πλαισιο να είναι σωστό και ασφαλες. Και επίσης εχω λυσσαξει να το κανω τωρα και οχι τον Ιανουαριο
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:08 PM.