Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Συνεργεια ?

Thread Tools

Old Jan 4, 2012 | 05:21 PM
Smokeygr's Avatar
Registered User

From: Athens
Default Συνεργεια ?

Καλη Χρονια Σε Ολους Ευχομαι !!!!!! Εαν και εμενα μου μπηκε πολυ στραβα !!! Με Τρακαρε ενας και μου το εκανε καινουριο το αμαξη ¨((((((((
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΗΜΟ , Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ειναι καλος ???Βεβαι ΑΥΤΟΣ Φταιει οπωτε δεν πληρωνω εγω
Old Jan 4, 2012 | 06:13 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

https://www.s2ki.com/s2000/topic/462620-συνεργεια/
Old Jan 5, 2012 | 03:42 AM
Smokeygr's Avatar
Registered User

Καλη Χρονια Σε Ολους Ευχομαι !!!!!! Εαν και εμενα μου μπηκε πολυ στραβα !!! Με Τρακαρε ενας και μου το εκανε καινουριο το αμαξη ¨((((((((
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΗΜΟ , Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ειναι καλος ???Βεβαι ΑΥΤΟΣ Φταιει οπωτε δεν πληρωνω εγω
Old Jan 5, 2012 | 05:04 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ανέβασε το και μια τρίτη φορά να το εμπεδώσουμε..
Old Jan 5, 2012 | 07:00 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!Στο παρελθον που ειχα χρειαστει ενα βαψιμο στο πορτμπαγκαζ του προηγουμενου S μου και μια μικρη λαμαρινοδουλεια,λογω του οτι ηλιθια γκομενα τοτε προσπαθησε να χωρεσει τη βαλιτσαρα της στο μικρο και γλυκο πορτ μπαγκαζ μου,το αποτελεσμα στο Σαρακακη στη λεωφορο Αθηνων ηταν πολυ καλο,μιας και ο φαναρτζης εκει ηταν παππους και θα εχουν δει πολλα τα ματια του.Παρολαυτα,στο Σαρακακη δε θα σου προτεινα να πας για οτιδηποτε αλλο περαν αυτου.Καλα ξεμπερδεματα...Και σε παρακαλω,ποσταρε το αλλη μια για τη μπλοντι
Old Jan 5, 2012 | 07:22 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Ισμηνη ΕΙΜΑΙ σιγουρος πως δεν καταλαβες, γιαυτο σου λεω με απλα λογια ΟΤΙ ο φιλος ενδιαφερεται ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ. Ανηκει στο κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Μιας και δεν εχει αναφερθει πουθενα κατι σχετικο με μαστορια, θα μπορουσες να βοηθησεις λιγο, αντι να ειρωνευεσαι? Τα ευσημα θα πανε στον Fun λογο καλυτερης αναλογιας κιλων ανα ιππο.Palioxaraktira μου φαινεται εχεις μπερδεψει τα αρλεκιν με τις τσ@ντες που βλεπεις, με απόρια μια εμμονη στα γραπτα σου να τα γ@μας ολα Εβαλα η γκομενα την βαλιτσΑΡΑ της στο μικρο παρθενο-αβγαλτο-ανυποψιαστο πορτ-παγκαζ και ξεκ@λιασε (κυριολεκτικα και μεταφορικα) το θεσπεσιο κ@λαρακι του s2k?... μετα το πηγες για ραψιμο με αργκον...
Περα απο την πλακα τωρα, εγω θα σου ελεγα σαρακακη εφοσον δεν πληρωνεις. Ειδικα για φαναρτζοδουλεια που εχω δει, ειναι πολυ καλοι και ο,τι λειψει θα το βρουν σιγουρα(εννοω απο ανταλλακτικα, κλιπς, βιδακια κλπ κλπ)
Old Jan 5, 2012 | 07:31 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

ρε φιλε σκεψου σκηνικο...βαζει μεσα τη βαλιτσαρα της να την παω στο αεροδρομιο να παει στο διαολο και βλεπω οτι για 3-4 εκατοστα το πορτ μπαγκαζ δεν κλεινει,οποτε προσπα8ω να βρω καποιο τροπο να το πιασω εκει και να κανω το s μου,φορτηγακι μεταφορικης που μεταφερει μπετοβεργες με ανοιχτη την πισω ντουλαπα σταιλ πορτα για χαρη της εν λογω νεανιδας...τελος παντων,ψαχνωντας εξω να βρω κανα λαστιχο-σχοινι κλπ ακουω ενα μπαμ και βλεπω τη γκομενα να προβαλει την κατω οδοντοστοιχια της με τροπο που ελεγε -εκανα μαλακια-γ@μησε με να εξηλεωθω- και βλεπω δυο καρουμπαλα να εξεχουν απο το πορτ μπαγκαζ και αυτο να ειναι ακομα ανοιχτο...
Old Jan 5, 2012 | 07:33 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

φιλε με τα συνεργεια σου εχουμε βρει λυση στο 2ο τοπικ που ανοιξες...η μηπως ηταν το πρωτο??
Old Jan 7, 2012 | 02:00 PM
Smokeygr's Avatar
Registered User

Σας Ευχαριστω Ολους ,βεβαια να πω την αληθεια ενα καλο συμπερασμα δεν εβγαλα δυστυχως ((( Οσο για την Blondie που την πειραξε το διπλο ποστ μου περισσοτερο παρα απαντηση στο θεμα "ΣΟΡΡΥ" για την ενοχληση !!!
Old Jan 7, 2012 | 02:21 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Πηγαινε Σαρακακη, εφοσον δεν εχεις καποιον δικο σου φανοποιο. οπως σου ξαναειπα εχω δει δουλεια κ δεν φαινεται ΤΙΠΟΤΑ (απο τρεξιματα σε μπογια, βερνικι, συναρμολογηση , διχρωμιες κλπ)

All times are GMT -8. The time now is 04:24 PM.